amiin cnmm işlhh..
folbiolle ilgili ilk defa böe bşy duydum cnmm yaa bilmiyorumki bnde kullanmıştım hamile kalmadan önce tanıdığım btn hamilelrde kullandı ama
böle bşy ilk defa duydum doğrusu
canım devam ediyo gitsemmi sizce hastaneye bide kendi doktorumumamı gidim yoksa başka bi doktoramı gidim canımm
cnm bnce bi druna danış gitmesen bile telefonda sor için rahat ets,n ama normal birkaç ay böle adet düzensizlikleri belkide adetindir ama genede bi sor druna bzede hbr wer:)canım ilişkiden sonra biraz yanma oldu sonra bi baktım ki kanamam var
dahada devam ediyo canım adet olmuş gibiyim canım ama
ben yıkanalı daha 2 hafta oldu sence adet olabilirmi ama çok erken oldu
canım yaa kafam çok karıştı ne yapmam lazım canım anlayamadım yaa
ya folbiol kullanmaya bende başladım devlet hastahanesıne kontrole gıttım dedım ben folbıol kullanıorum dedım hapı gosterdım sakın dedı bırak bunları sipastık tarzı bırsey kullandı hayıtlamıyorum oyle cocouklar yapıo dedı burası turkıye her vıtamını bol bol alıyoruz sebze meyve ye bunları kullanma dedı ozel hastaneler hastaları ellerınde tutup sureklı gelış gıdışlerı sağlayıp para kazanmak ıcın yapıolar bunları sızde kanıyorsunuz dedı bende bıraktımmmm ne yapsam acabaaa siz ne dersınızzz
br ii olmana sewindim ilaçlarını saatinde iç yrna daha ii olursun cnmmGittim canım gittim sorma dün akşam üzeri 40 dereceyi gördüm ateşim de sonra hemen eşim acile götürdü alelacele iyikide gitmişiz doktor kızdı bile nerdesiniz diye .. Bir torbada ilaç verdi hiç sevmiyorum o kadar ileç kullnamayı ama napiim mecburum onlarda uyutuyor alınca sarhoş gibiyim yani bu kezde anlayacağın ama ateşim düştü birazda sesim düzeldi gibi.. ay yataaa bağladı beni resmen yaa iki gündür felakettim...Biraz toparladım gibi bakalım.Misafirimde gitti tek kaldım evde(
Sizlerde ne var ne yok ? ay bende spora başlıcam 40 ım bi çıksın hemen hemen gidicem bende 13 kilo almıştımonlardan kurtulmam lazım bide bu halde hamile falan kalırsam yandım yani 100 kilo falan doğuma giderim artıkın (
burdaym cnmm hg
nasılsın
çok şükür cnmm iyiyim bnde:)hb cnm iyiyim sükür sen nasılsın?
hadi cnm işlhh hayırlı hbrler alırsın....bugünn genetik klinigine gittim kızlar danısma amaclı kadın dogumcu yollamıstıı bütün tahlilerim yapıldıı kan pıhtılasmasına bakılacak bakalım ne cıkıcakkk 15 gün sonra belli olacakkk
çok şükür cnmm iyiyim bnde:)
hadi cnm işlhh hayırlı hbrler alırsın....
ewet cnmm çok şükür bitti artık:))kanamaların ne durumda nazcım bittimi artık?
işlhhh bitanem işlh....ins cnm en azından kafamız rahatlar su varmı yokmu bi dahki gebelikte ona göre tedbir alınır 3.de aynı seyleri yasmak istemiyorum artık rabbim kimseye yasatmasınn...saglıkla sıhatle gelirler ins bidahaki bebişlerimiz.....
çok geçmiş olsun cnmm allah bidaha yaşatmasın acın çok yeni tabii ama bz bu topikte hepimiz benzer olaylar yaşadık we hep beraber atlatmya çlışıyoruzmerhaba
3 gün önce 2011 Aralık annleri konusunda iken şimdi buradayım
Salı günü kontolde 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğunu öğrendik aynı gün kürtaj oldum. 2-3 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum. Antibiyotik hariç başka bir ilaç vermedi.
Haftaya kontrole çağırdı.
Ya herşey sanki şaka gibi geliyor. sanki haftaya gidince ultrasonda onu yine görecekmşim gibi saçma bir umut var içimde
çok geçmiş olsun cnmm allah bidaha yaşatmasın acın çok yeni tabii ama bz bu topikte hepimiz benzer olaylar yaşadık we hep beraber atlatmya çlışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?