Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

amiin cnmm işlhh..

folbiolle ilgili ilk defa böe bşy duydum cnmm yaa bilmiyorumki bnde kullanmıştım hamile kalmadan önce tanıdığım btn hamilelrde kullandı ama
böle bşy ilk defa duydum doğrusu

Allah allah ilginç canım yaa..Bende ilk kez duyuyorum hatta Nazın dediği gibi her hamileden kullandığını duydum ..Hatta benim doktorumda vitamin falan hiçbir hap vermiyordu..Ama birtek folibol verdi..Allah allah yaa benimde içime kurt düştü.. Bende bi soriim bakalım bikaç doktora

canım devam ediyo gitsemmi sizce hastaneye bide kendi doktorumumamı gidim yoksa başka bi doktoramı gidim canımm

Allah allah devam etmesi ilginç adet olabilirmisin ki diye geliyor aklıma ama ne desem bilmiyorum ki canım ama için rahat etsin en azından bi doktorla görüş kendi doktorun daha ii bilir senin geçmişini falan o daha ii olur diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun canım hebr ver bize de ...

cnm bnce bi druna danış gitmesen bile telefonda sor için rahat ets,n ama normal birkaç ay böle adet düzensizlikleri belkide adetindir ama genede bi sor druna bzede hbr wer:)
pınarcın nasılsın nasıl oldu gribin dr a gittinmi?

bn yrndan itibaren spora başlıyrm kızlar şimdi ordan geliyorum konuştuk yrn başlıcam hamileyken 10 kilo almıştım şimdi onları wermem lazım:)
ewdede koşu bantı war yürüyüşlerde başlıyorum hatta şimdi gidiyorum en az 40 dk yürümem lazım ee eski halime dönmem lazım artık danalar girdi bostanaaaa

Gittim canım gittim sorma dün akşam üzeri 40 dereceyi gördüm ateşim de sonra hemen eşim acile götürdü alelacele iyikide gitmişiz doktor kızdı bile nerdesiniz diye .. Bir torbada ilaç verdi hiç sevmiyorum o kadar ileç kullnamayı ama napiim mecburum onlarda uyutuyor alınca sarhoş gibiyim yani bu kezde anlayacağın ama ateşim düştü birazda sesim düzeldi gibi.. ay yataaa bağladı beni resmen yaa iki gündür felakettim...Biraz toparladım gibi bakalım.Misafirimde gitti tek kaldım evde(
Sizlerde ne var ne yok ? ay bende spora başlıcam 40 ım bi çıksın hemen hemen gidicem bende 13 kilo almıştım onlardan kurtulmam lazım bide bu halde hamile falan kalırsam yandım yani 100 kilo falan doğuma giderim artıkın (

canım sana bunu diyen dr muydu? benim bildiğim ve kaç dr gittiysem söylenen 3 ay önceden folik asit içilmesi hamileyken dr hemen folik asite başlattı 3 ay kullandım iyice araştırmak lazım bildiğim bütün hamileler içiyo

br ii olmana sewindim ilaçlarını saatinde iç yrna daha ii olursun cnmm
walla spora gitmeden werilmez bu kilolar şimdi 1 saaat yürüdüm ama cnm çıktı wallaa
hawalarda artık gzl çık dolaş hm açılırsın hm zayıflarsınama ewet 40ın çıksın tabi öle:)

bugünn genetik klinigine gittim kızlar danısma amaclı kadın dogumcu yollamıstıı bütün tahlilerim yapıldıı kan pıhtılasmasına bakılacak bakalım ne cıkıcakkk 15 gün sonra belli olacakkk

Son düzenleme:
çok şükür cnmm iyiyim bnde:)

hadi cnm işlhh hayırlı hbrler alırsın....

ins cnm en azından kafamız rahatlar su varmı yokmu bi dahki gebelikte ona göre tedbir alınır 3.de aynı seyleri yasmak istemiyorum artık rabbim kimseye yasatmasınn...saglıkla sıhatle gelirler ins bidahaki bebişlerimiz.....

Son düzenleme:
işlhhh bitanem işlh....

merhaba
3 gün önce 2011 Aralık annleri konusunda iken şimdi buradayım
Salı günü kontolde 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğunu öğrendik aynı gün kürtaj oldum. 2-3 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum. Antibiyotik hariç başka bir ilaç vermedi.
Haftaya kontrole çağırdı.
Ya herşey sanki şaka gibi geliyor. sanki haftaya gidince ultrasonda onu yine görecekmşim gibi saçma bir umut var içimde

çok geçmiş olsun cnmm allah bidaha yaşatmasın acın çok yeni tabii ama bz bu topikte hepimiz benzer olaylar yaşadık we hep beraber atlatmya çlışıyoruz

çok geçmiş olsun cnmm allah bidaha yaşatmasın acın çok yeni tabii ama bz bu topikte hepimiz benzer olaylar yaşadık we hep beraber atlatmya çlışıyoruz

teşekkür ederim
bu 2. bebeğim olacaktı ilki 3 yaşında ama sanki ilk gibi acıttı içimi
allah bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize

eftalya22 kullanıcısından alıntı
bugünn genetik klinigine gittim kızlar danısma amaclı kadın dogumcu yollamıstıı bütün tahlilerim yapıldıı kan pıhtılasmasına bakılacak bakalım ne cıkıcakkk 15 gün sonra belli olacakkk

ben de kan verdim doğumdan bir hafta sonra kan pıhtılaşması var mı diye bakıldı yokmuş sen de iyi yapmışsın canım bilmek lazım neden gitti bebeklerimiz bebeğim genetikte sonuç gelmedi daha ben de ona sıkılıyorum bi an önce sonuç gelseydi bebeğimde mi bi sağlık problemi vardı da kalbi onun için mi durdu yoksa ben de bi problem mi var bilinmemesinden gözden kaçmasından çok korkuyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…