teşekkür ederim
bu 2. bebeğim olacaktı ilki 3 yaşında ama sanki ilk gibi acıttı içimi
allah bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize
merhaba
3 gün önce 2011 Aralık annleri konusunda iken şimdi buradayım
Salı günü kontolde 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğunu öğrendik aynı gün kürtaj oldum. 2-3 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum. Antibiyotik hariç başka bir ilaç vermedi.
Haftaya kontrole çağırdı.
Ya herşey sanki şaka gibi geliyor. sanki haftaya gidince ultrasonda onu yine görecekmşim gibi saçma bir umut var içimde
Allah allah ilginç canım yaa..Bende ilk kez duyuyorum hatta Nazın dediği gibi her hamileden kullandığını duydum ..Hatta benim doktorumda vitamin falan hiçbir hap vermiyordu..Ama birtek folibol verdi..Allah allah yaa benimde içime kurt düştü.. Bende bi soriim bakalım bikaç doktora
amiiin cnm amiinteşekkür ederim
bu 2. bebeğim olacaktı ilki 3 yaşında ama sanki ilk gibi acıttı içimi
allah bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize
ewet cnmm çoook şükürnaz kanaman bitmiş hadi gözün aydın canım
belirsizliktense yapılması en iyisi canımızdan can gidiyor sonucta tedbir almak en iyisi bakalım bende verdim merak ediyorum ayrıca esimle bana kromozom analizide yapılacak senin ilk gebeliginmiydi cnm?ben de kan verdim doğumdan bir hafta sonra kan pıhtılaşması var mı diye bakıldı yokmuş sen de iyi yapmışsın canım bilmek lazım neden gitti bebeklerimizbebeğim genetikte sonuç gelmedi daha ben de ona sıkılıyorum bi an önce sonuç gelseydi bebeğimde mi bi sağlık problemi vardı da kalbi onun için mi durdu yoksa ben de bi problem mi var bilinmemesinden gözden kaçmasından çok korkuyorum:44:
merhaba
3 gün önce 2011 Aralık annleri konusunda iken şimdi buradayım
Salı günü kontolde 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğunu öğrendik aynı gün kürtaj oldum. 2-3 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum. Antibiyotik hariç başka bir ilaç vermedi.
Haftaya kontrole çağırdı.
Ya herşey sanki şaka gibi geliyor. sanki haftaya gidince ultrasonda onu yine görecekmşim gibi saçma bir umut var içimde
Allah allah devam etmesi ilginç adet olabilirmisin ki diye geliyor aklıma ama ne desem bilmiyorum ki canım ama için rahat etsin en azından bi doktorla görüş kendi doktorun daha ii bilir senin geçmişini falan o daha ii olur diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun canım hebr ver bize de ...
sağolun canım bugün hastaneye gittim doktorum adet olmussun dedi korkulacak bişi yok dedi çok şükür yaa çok korkmuştum
cnmmm bu drlar böle sorumsuz olduklarındamdeli oluyorum yaaaaa bnm drumda ilgisizdi bn değiştirdim ama senin öle bi şansın yok sanırım eğer warsa snde değiştirkızlarr benim uykum kaçtıı.. bi bakayım neler olmuş bugün diye girdim.. ben bugün tekrar dr.a gittim. istanbuldaki dr.um benden adetin 3. günü yapılması gereken bazı horman testleri ile birlikte bir kaç test daha istemişti. burdaki ilgisiz o dr.a gittim mecburen. nasıl olsa muayene falan olmayacağım diye. sadece testleri istedim. istanbuldaki dr.umum kağıdını göstererek. dedim ki dr.um bu testlerin yapılmasını uygun buldu.. bana dediği laf şuydu gıcık dr.un.. "bence çok gereksiz çok fazla boş yere test istemiş sizden" bende dedimki size çok fazla gelebilir ama dr. perinatolog ve ayrıca bu testleri kendi çalıştığı hastanede yaptırmayacağımı bilerek istedi yani tahmin ettiğiniz gibi para almak yada başka bişey için değil. tamamen benim sağlığım ve bir dahaki gebeliğimin daha sağlıklı geçmesi için istedi. siz yazın testleri ben zaten sonuçlarıda testleri gerekli gören dr.uma yollayacağım değerlendirmmesini o yapacak sizi yormayız dedim. kızlar bi de bişey daha var bugün gittiğim hastane özel bi hastane yine ve sgk ile anlaşmalı bi hastane. inanırmısınız biz acaba ne kadar öderiz diye düşünürken bize borcunuz yok dediler. meğer tüm bu istenen testler devletin gerekli gördüğü ve hiçbir ücret talep etmediği testlermiş. yani bunun için bile dan dun konuştu dr. .. offff offf ben ne diyeyim bu gıcık adama..ve ben istanbuldaki dr. gitmeden önce araştırıp yapılması gereken bazı testlerin adını öğrenip bu adama gittim dedimki buna bana testleri yapalım .. o da dediki biz bu hastanede bu testleri çalışmıyoruz sen bursada prof. yalçın kimyaya git o yapar ancak dedi. prof. bi aradım direk ilk ücreti 300 tl. bi de test isteyecek kim bilir ne kadar alacaktı adam .. yani parasından da değil eğer prof.un bana ayrıca yapabileceği bişey olduğunu bilsem 1. dk düşünmez giderim. ama adama zaten regliyken gitmem gerek bi de sadece şu an için test isteyecem gereksiz gelmişti bana.. eee ben 2. kez kapısına gitmeden önce akıllılık edip laboratuarı arayıp elimdeki tüm testlerin isimlerini saydım ve hastanede yapıldığının teyidini alıp dr. gittim. o da eli mahkum yapıldığını itiraf etti. kızlar gerçekten daha öncede aynı testleri istemiştim yapılmıyor demişti. şimdi ben bu adama ne desem nasıl sövsem bilemedim. neyse bu sefer kendi aklımla hallettim ve yaptırdıım testleri. ama o hastaneye gitmek o dr.u görmek dr.un kapısında elinde gebelik takip kitapçığı ile çıkan hamileleri görmek bana bugün hiç iyi gelmedi.. çok içim acıdı yinee..uykum kaçtıı.. neyse ben tekrar gelmesi için çabalayayım yarın görüşürüz çenem düşmüş yinee...
kızlaaaaaaaaaar nerdesiniz ya kmse uğramıyoo
sohbette edemiyoruz
arzuda yok galiba işe başladıı:)
sanada hayırlı cumalar cnmm iyiym şükür sen nasılsın newar ne yok?selam hayırlı cumalar nasılsın
sanada hayırlı cumalar cnmm iyiym şükür sen nasılsın newar ne yok?
ayy ne gzl ya bn beceremedim açıköğreti okumayı bıraktımiyidir canım ne olsun ders çalışıyorum açıköğretim sınavına az kaldı .spora başladım step aorebik ve plates haftada 3 gün dün ilk günümdü şindi bacaklarım ağrıyo.yuvarlanıp gidiyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?