Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Kızlar günaydınnnn
Dün sonunda detaylı ultrasonumuza girdik :)) herzaman uyuyan ve pozisyon vermeyen oğluşum bu seferde doping almış gibi hareketliydi maşşallah elleri yüzünde hiç poz vermedi kuzum :)) doktorumuz bütün organlarını el ayak kalp ve kan akışlarını kontrol etti herşey yolunda Allaha şükür ama o renkli ekranda görmek çok çok farklıymış o kadar tatlıki minikimmm :)) Allahım isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu ... bizden bölee Allaha şükür herşey yolunda :))
bu arada minikim boyu 191 mm ve kilosu 462 gr olmuş galiba benimki tombiş olucak :))

oy masallah oglusunane guzel haberler bunlar , cok keyifli olmustur o seklde izlemek bebegini herseyin iyi cikmasina cok sevindim

tabi cnm öle zaten eger senin için rahatsa sorun yok kuzucuna herşey feda :)) benim doktorumda herşeyini detaylı inceliyo ama biz iğneyi bıraktıkya damarlarına bakılması gerekiyodu oyuzden detaylıya yönlendirdi :))

çok saol cnmm herşey iyi Allaha şükür :)) çok keyifliydi yaaa bayıldımmm Allahım sanada nasip etsin inşallahhh :))

hem de nasil keyiflidirben daha keseyi gorunce sevincten uctum dun cengel masada elle kontrol yapti ve rahim durumunu begendi hersey iyi dedi
kalp atilsari icin hafatya cagirdi 6 gun arayla girme simdi goremeyiz dedi
benim de bugun hafif hafif bulantim basladi istahim hic yok sabah bir yokladi beni

sormayaaa manyak keyiflii 4 gözle bekliyodum zaten :)) aa süper ozaman haftayada hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın vee sonrada bizim gibi önce cinsiyet sonrada pıt pıt heyecannı yaşarsın inşallahh :))
hımmm bak ne güzel şimdiden başladı ben burdayım demeye :)) mide bulantısını kraker yada peynir ekmek kesiyo dene istersen :))

saol tavsiyen icin canim
iki kere yokladi oyle belirgin bulanti degil
ama istah yok sadece yemek icin yiyorum
hic zevk alip birsye yemiyorum acikcasi

saol tavsiyen icin canim
iki kere yokladi oyle belirgin bulanti degil
ama istah yok sadece yemek icin yiyorum
hic zevk alip birsye yemiyorum acikcasi

hee buarada eger yiyebiliyosan bol ceviz badem ve fındık ye beyin için çok faydalı :)) ben yiyemiyorum ama (
bide folicasit kullanıyon dimi ?

hee buarada eger yiyebiliyosan bol ceviz badem ve fındık ye beyin için çok faydalı :)) ben yiyemiyorum ama (

dun doktor liste yapti gozum korktu tugbacim:)
ben rusyadayim ya burda yesillik sebze meyve malum halde
o yuzden bana folik asit(onceden de iciyordum). magnezyum b6, utrogestan (progestanla ayniymis) bir de bir sey daha verdi onu bilmiyorumcumartesi alicaz hepsini basliycam sanirim o da vitamin
bir avuc hap verid mecburen 3 ay kullanicam turkiyeye gelince doktorum ne verirse kullanirim
kuruyemise bayilirim ama cok abartmak iyi degil diye okudum 5,6 adet seklinde yiyorum ama hamile kalmadan once deli gibi yerdim depolarda da coktur :))
onun haricinde hergun et dedi ki eti hic sevmem ama mecburum
haftada bir balik somon aliyorum
baska bildigim birsye yok
sut yogurt zaten yiyorum gunluk

dun doktor liste yapti gozum korktu tugbacim:)
ben rusyadayim ya burda yesillik sebze meyve malum halde
o yuzden bana folik asit(onceden de iciyordum). magnezyum b6, utrogestan (progestanla ayniymis) bir de bir sey daha verdi onu bilmiyorumcumartesi alicaz hepsini basliycam sanirim o da vitamin
bir avuc hap verid mecburen 3 ay kullanicam turkiyeye gelince doktorum ne verirse kullanirim
kuruyemise bayilirim ama cok abartmak iyi degil diye okudum 5,6 adet seklinde yiyorum ama hamile kalmadan once deli gibi yerdim depolarda da coktur :))
onun haricinde hergun et dedi ki eti hic sevmem ama mecburum
haftada bir balik somon aliyorum
baska bildigim birsye yok
sut yogurt zaten yiyorum gunluk

dumanııım, harika haberler...maşallah sana da kızına da canımmm...iyileştin mi sen bu arada?
yok canım aaa öksürük hala devam malesef....

maşallah oğluna canım kocaman olmuş:) renkli görmek çok güzel dimi kolları filan tombik gözüküyo öyle:)

canım gözün aydın diyelim o zaman. maşallah nazar değmesin bebişe. onun da senn de iyi olmana sevindim. allah sonunuzu iyi getirsin inşllhhhh

adetim ayın 4 de fılandı hala adet olmadım dun gece test yaptım silik cıktıı ama kendımı umutlandırmak ıstemıyorumm:26::26:

adetim ayın 4 de fılandı hala adet olmadım dun gece test yaptım silik cıktıı ama kendımı umutlandırmak ıstemıyorumm:26::26:

ya siz böyle şeyler yazınca ben acayip heyecanlanıorum ya sanki kendi başıma gelmiş gbi :) arkadaşım hayrlısı inş. testi tekrar edersn yarın olmaz mı? bize de haber ver mutlaka testi yenilersen

ya siz böyle şeyler yazınca ben acayip heyecanlanıorum ya sanki kendi başıma gelmiş gbi :) arkadaşım hayrlısı inş. testi tekrar edersn yarın olmaz mı? bize de haber ver mutlaka testi yenilersen

ya ama ben hassas gebelık testı yapmıstım 6 gun once negatıftııı normal bı test yaptım dun gece sılık cıktııı soktayımm

folic asit ve progestan tamamda magnezyum için erken diilmi yaa ben daha 1 aydır içiyorum oda rahim büyüdügü için ağrı yapmasın diye anamm seni ilk aydan yüklüyo sen ozaman doğuma yuvarlanarak gidicen :))
3 ay sonra temellimi dönüyosun türkiyeye ???
evet cnm abartmadan tabi 6/7 taane falan depolar çabuk boşalıyo cnm sen güvenme ona aa eti ben çok severim hergün ya tavuk ya et kesin yerim balığında çıkmasını bekliyorum onuda haftada bir yedimmi tamamdır :)) süt bana hamilelilte çok gaz yaptı kramplar oluyo oyuzden içmiyorum ama hergün 1 kase yoğurt yerim ve peynirde tüketirim :))
yok canım aaa öksürük hala devam malesef....

maşallah oğluna canım kocaman olmuş:) renkli görmek çok güzel dimi kolları filan tombik gözüküyo öyle:)
ayyy evet yaaa harika bişi tam bebek görüyosun minyatür oğluşum benimmmm :)) zaten bu gidişle tombik doğucak benim kuzu şimdiden 460 gr olmuş :))
canım gözün aydın diyelim o zaman. maşallah nazar değmesin bebişe. onun da senn de iyi olmana sevindim. allah sonunuzu iyi getirsin inşllhhhh
çok çok saol cnmm aminnn :)) Allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhatli sizede nasip etsin inşallahhh...

cnm bence bi daha idrar yapma hemen git kan ver kesin sonuç ohh miss hem her şekilde yaptırcan kan testi en azından kesinleşmiş olur :))

yeni umut listemiz
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yaşadığı şehir
[/TD]
[TD]kaybedilen tarih
[/TD]
[TD]kaybedilen hafta
[/TD]
[TD]doğum şekli
[/TD]
[TD]korunma süresi
[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih
[/TD]
[TD]sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NURGU66
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]yozgat
[/TD]
[TD]
11.06.2010
01.04..2012

[/TD]
[TD]
4 hafta
8 hafta

[/TD]
[TD]kürtaj
düşük+kürtaj

[/TD]
[TD]
korunma
bitti

[/TD]
[TD]22 EYLÜL
[/TD]
[TD]:26::26:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]kardellya
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]09.06.2011
09.11.2011
[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
doğum 15 ekim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ayen1986
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]13.05.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
25 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
doğum
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]mulberry
8092
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]tekirdağ
[/TD]
[TD]12.04.2012
[/TD]
[TD]22+3
hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]DOĞUM??
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]mmmuge
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]26.07.2011
[/TD]
[TD]10 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]pasam3405
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]06.03.2003
22.09.2010
29.05.2011
[/TD]
[TD]20 hafta
18 HAFTA
17+6hafta

[/TD]
[TD]kürtaj
(felaket kürtaj:)
doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor

[/TD]
[TD]18 AĞUSTOS
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]keepmeinformed
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]08.07.2012
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]cnnm
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]samsun
[/TD]
[TD]12.07.2012
[/TD]
[TD]25 hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor

[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]beydaglı
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[TD]8,9.10...
[/TD]
[TD]kürtaj
düşük
[/TD]
[TD]korunma
devam ediyor

[/TD]
[TD]27 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]12.2010
05.2011
11.2011
22.05.2012
[/TD]
[TD]6 hafta
6 hafta
7 hafta
8 hafta
[/TD]
[TD]düşük
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]yorgunbulutlar
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]gaziantep
[/TD]
[TD]27.07.2012
[/TD]
[TD]20.HAFTA
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor

[/TD]
[TD]20 EYLÜL
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]DUMAN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]ANKARA
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]7 HAFTA
8HAFTA
4HAFTA
[/TD]
[TD]KÜRTAJ
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]spamuk
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]17.02.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
bitti
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]penpetekir
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]28.11.2011
[/TD]
[TD]6 hafta
[/TD]
[TD]düşük
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
doğum 24 ekim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KIZLAR ADET GÜNLERİ DİĞER AYA SARKAMLAR YAZSIN ONA GÖRE DÜZENLIYIM:))

arkadaşlar merhaba gebe listesinde benim adım yok ( çok uzun zamandır girmediğim için beni unutmuşsunuz 2352de hamile olduğumun haberini vermiştim size neyse artık giricem sayfaya hepinizi öptüm

TAMAM TATLIM EKLERİZ SORUN DEĞİL

hosgeldin canim
uzun zaman gormeyince ben de merak ettim
en son kiz kardesinin oglu oldugunun mujdesini vermistin bize

HOŞBULDUM CANIM DÜĞÜNLER YOĞUNDU UĞRAYAMADIM EWET ERKEKİMİZ 20 GÜNLÜK OLDU BUGUN
SANADA ÇOK SEWINDIM AĞUSTOS BÖCEĞİN GELMİŞ RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

arkadaşlar benide listeye eklerseniz sevinirim yaşım 26 21+3 normal doğum denizli korunmaya devam
KIZLAR İSTENILEN BILGILERI TAM OLARAK YAZARSANIZ BENDE TEKRAR TEKRAR DUZENLEMEK ZORUNDA KALIYORUM YAŞ ŞEHİR FALAN ONLARIDA
AAAAA AAAAAAA
HARİKA BI HABER BU YA Bİ BEN KALDIM ÇALIŞMALARI HIZLANDIRMAM LAZIM

Son düzenleme:
ya ama ben hassas gebelık testı yapmıstım 6 gun once negatıftııı normal bı test yaptım dun gece sılık cıktııı soktayımm

Yaa çok sewindirik oldum valla inşallah vardır hangi ara yaptın
ya kızım ben bır gun arayla test yapıyorum fark edıyor sen dıyosun 6 gun once yaprtım yoktu dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…