Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ehe ehe işte elimden geldiği kadar yapıyorum bişiler teşekkür ederim utandırdın kızııııım :)

dilekiiimmm sağol canım kuzum özlediiim

o bücürü yerim :)

adetim ayın 4 de fılandı hala adet olmadım dun gece test yaptım silik cıktıı ama kendımı umutlandırmak ıstemıyorumm:26::26:

:18::18::18: hadi hayırlısı :))

Son düzenleme:
ayen simdiden tebrik ederim umarim cok iyi bir deger cikar kanda da kesinlesir
tugba bilmiyorum aslinda magnezym diye okudum ama daha almadim haplari alayim soylerim neler varmis liste uzun
keep nerde ya gelmedi hic bugun

kızlarrrrrrrrrya benim bebegim 2 gün önceki sancıdan sonra yavaş oynamaya başladı korkuyom allahım........ herşeyi hastaneyi tekrar yaşamak offfffffffffffffffffffffffffffffffff gideriz birazdan doktora bekliyom hızlı oynasın diye ama üzülüyom hepini zi öptm

canım üzme kendini bişey yoktr inş. şimdi gördüm yazdıklarını.doktora gidince yaz gelişmeleri. merakta bırakma.

korkma canım ya inşallah bir şey olmaz sakin ol biraz eğer için rahatlayacaksa bir doktora git. allah yavrunu sana bağışlasın

kızlar, bu ara işler epeyce yoğun. Ben adet haldeyim ama beklerken ki halimden çok daha iyiyim.Kafam rahatladı, ihtiyacım varmış resmen.. Geçmişi az buçuk okudum, hepinizi öpüyorum hamişlerin güzel haberlerine çok sevindim Bu ay kararlar aldım, şu strese çözüm bulmak için..bakalım başarabilecek miyim

cnm korkma bişi yoktur yeri daraldı iyice o yuzden çok hareket etmiyodur güzel haberlerini bekliyoruz

ahhh cnm yaa stres en büyük engel inşallah başarırsın ve melegin bu gelirr göbüşüne konar :))

Günaydın kızlar, benim bhcg yüksekliği sonlanan hamileliğimdenmiş( dün regl oldum.. olsun diyorum yine de iyi haber. demek ki yumurtlamışımtekrar kürtajdan sonra.. bu ay denemeye başlayamayacağız çünkü eşim yurtdışında olacak tam yumurtlama zamanımda( horoz yoksa civciv de yok malesef(

günaydın cancanlarrrrr...

nasılsınız bakalım bu güzel cuma gününde??

hepimizin duaları kabul olsun inşallah...

kardelyacım canım endişelenme lütfen, senin stresin 1 kere o kötü olayı yaşamış olmandan kaynaklanıyo..hiçbişey olmaz allahın izniyle,korkma sen..ama dr una her şeyi söyle ihmal etme lütfen..

canlarım geldim hepinize teşşekür ederim desteginiz için allahım ooooooooo korkullu anları kimseye yaşatmasın bida zor gittim akşşam doktora arabaya binince bizim hanfendi biraz hızlandı .ultrasyondada nts dede çok şükür bişe çıkmadı herşey yolunda dedi doktor bebegimin kalbini gördüm atıyodu ama niye hareketleri yavaşdı dün anlamadım gece baya iyiydi şükür şimdide uyyo heralde ilk kızımda ne oynadı ne oynamadı hiç bişe bilmiyodum ultrasyonda kalbi bile göremiyodum anlamıyodum şimdi profösör oldum ekrana gelirgelmez kalbi gördüm keşke kızımdaki gibi hiç bişe bilmeseydim tetikteyim resmen oglum bana herşeyi ögretti ve gitti şükür bu günümüze hepinize hayırlı cumalar

gunaydın canım ıyıyiz çok sukur
sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık

ohhh kuzum bende merak ediyodum seni herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim :)) senin kız biraz şakacı galiba :)) kuzu senin doğum ne zaman olucak ??

cok sukur canim yolunda olmasina cok sevindim
icini ferah tut
saglikla kucagina almana cok cok az kaldi

ohhh kuzum bende merak ediyodum seni herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim :)) senin kız biraz şakacı galiba :)) kuzu senin doğum ne zaman olucak ??

işde tam38 gün kaldı 15 ekim dogum dedi doktor ama karnım çok aşşagda ben zanetmiyom okadar durcanı nasip artık hayırlısıyla bi gelse ikimizde sag saglim kurtulsak rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…