canım benim bundan sonra erken doğum olsada sıkıntı olmaz bebişine biraz erken kavuşmuş olursun o kadarcanlarım geldim hepinize teşşekür ederim desteginiz için allahım ooooooooo korkullu anları kimseye yaşatmasın bida zor gittim akşşam doktora arabaya binince bizim hanfendi biraz hızlandı .ultrasyondada nts dede çok şükür bişe çıkmadı herşey yolunda dedi doktor bebegimin kalbini gördüm atıyodu ama niye hareketleri yavaşdı dün anlamadım gece baya iyiydi şükür şimdide uyyo heralde ilk kızımda ne oynadı ne oynamadı hiç bişe bilmiyodum ultrasyonda kalbi bile göremiyodum anlamıyodum şimdi profösör oldum ekrana gelirgelmez kalbi gördüm keşke kızımdaki gibi hiç bişe bilmeseydim tetikteyim resmen oglum bana herşeyi ögretti ve gitti şükür bu günümüze hepinize hayırlı cumalar
canım iyim çok şükür,hamilelik de güzelgunaydın canım ıyıyiz çok sukur
sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık
canım benim bundan sonra erken doğum olsada sıkıntı olmaz bebişine biraz erken kavuşmuş olursun o kadarçok sevindim herşeyin iyi olmasına...
canım iyim çok şükür,hamilelik de güzelkızıma isim arıyoruz:) hoşgeldin sendee
evet cnm iğneyi bırakmak lazım bikaç gün önceden..benimde dr da epidural sezeryan planlıyorum dedi ama normal doğum istiyorum ben aslında ne yalan söyleyim...sagol canım allah biliyoya bende dogmasını istiyom ben şuan 33 haftalıgı ama doktorum ultrasyonda 34 haftalık diyo artık bilmiyom oglan 34 haftalık kaybettimya ondan bebegimin biran önce sag saglim dogmasını istiyom ......sen ben iğne kullanıyozya eger ani dogum olursa tam uyutcaklarmış tabi ben sezeryan oldugum için yani bu gün iğne vurulduysak kan pıltılaşması için belden epidural aynı gün olmuyomuş riskliymiş2 gün önceden igneyi bıraktırıp epidural öyle veriliyomuş ani gidersem ful uyutcaklar beni hayırlısı
işde tam38 gün kaldı 15 ekim dogum dedi doktor ama karnım çok aşşagda ben zanetmiyom okadar durcanı nasip artık hayırlısıyla bi gelse ikimizde sag saglim kurtulsak rahatlıcam
sagol canım allah biliyoya bende dogmasını istiyom ben şuan 33 haftalıgı ama doktorum ultrasyonda 34 haftalık diyo artık bilmiyom oglan 34 haftalık kaybettimya ondan bebegimin biran önce sag saglim dogmasını istiyom ......sen ben iğne kullanıyozya eger ani dogum olursa tam uyutcaklarmış tabi ben sezeryan oldugum için yani bu gün iğne vurulduysak kan pıltılaşması için belden epidural aynı gün olmuyomuş riskliymiş2 gün önceden igneyi bıraktırıp epidural öyle veriliyomuş ani gidersem ful uyutcaklar beni hayırlısı
tebrık eden herkese cok tesekkur ederımmmm hamileyımmmmm
tebrık eden herkese cok tesekkur ederımmmm hamileyımmmmm
canım çok sevindim inan allah kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. darısı bizim başımıza
inanmıyoruuuuum çok güzel bi haber bu kan testi mi yaptırdın doktora mı gittin anlatsana ayen karısı çatlatma insanı :)
KARDELYA bebişin iyiymiş bak çok şükür. stres yapma canım hiç. içini ferah tutmaya çalış. bol dua et.kucağına alacağın günler yakınmış ne güzel. allahım bir daha stres yaşatmadan doğumunu da hayırlısıyla nasip etsin inşşşş...
veeeee gelelim AYEN e :) canım hayrlı uğurlu olsun ya yazını okuyunca "ANAAAAAAAAM" demekten kendimi alamadım ne yalan söyleyim :)) allahım inşş çok güzel bir hamilelikten sonra kucağına da almayı nasip etsin cnım yaaa. sonra da bizlere tabi :)):)) gelişmeleri yazsana çok merak ettim. kan testi mi yaptrdın? b hcg kaç çıktı ? vs.
canım ıdrarda pozıtıfı gordum farklı testlerlerde adette olmadımm hamıleyım yanıı pazartesı doktora gıdecem ınsallah guzel haberlerle gelırımmm rabbım hepınıze nasıp etsınn inşallaaahh
KARDELYA bebişin iyiymiş bak çok şükür. stres yapma canım hiç. içini ferah tutmaya çalış. bol dua et.kucağına alacağın günler yakınmış ne güzel. allahım bir daha stres yaşatmadan doğumunu da hayırlısıyla nasip etsin inşşşş...
veeeee gelelim AYEN e :) canım hayrlı uğurlu olsun ya yazını okuyunca "ANAAAAAAAAM" demekten kendimi alamadım ne yalan söyleyim :)) allahım inşş çok güzel bir hamilelikten sonra kucağına da almayı nasip etsin cnım yaaa. sonra da bizlere tabi :)):)) gelişmeleri yazsana çok merak ettim. kan testi mi yaptrdın? b hcg kaç çıktı ? vs.
canım ıdrarda pozıtıfı gordum farklı testlerlerde adette olmadımm hamıleyım yanıı pazartesı doktora gıdecem ınsallah guzel haberlerle gelırımmm rabbım hepınıze nasıp etsınn inşallaaahh
kızlar 40 bitmeden adet oldum normal mi acaba? birde bebeklerimi kaybetme nedenimde dekolman plasentaymış
ayenn gözünaydın hayırlı olsn tebrik ederimm :) inş sorunsuz bi hamilelik dönemi ,doğum ve sonrasında sağlıklı bir bebek nasip olur sana da tümm burdaki önceden üzüntü yaşayan herkese inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?