• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

selam kızlar geldim ben...günümü özet geçeyim:) 8.30 da girmem gereken ayrıntılıya 9 da girdim neyse dr dedikleri gibiymiş burun deliklerine kadar inceledi:)) 1 saat kaldım içerde, benim uykucu bebeğim hiç kımıldamadı yaa yok dr o kadar uğraştı tık yoktu, bi ara da öksürük nöbeti tuttu,neyse bi ara verdik beni diğer uca su içmeye gönderdi dr hareket etmiş olayım diye bebekde hareketlensin diye... ona rağmen hala tık yoktu, sonuç olarak bebekde hiçbir sıkıntı göremedim dedi, suyum birazcık azmış...ama çok ciddi değilmiş... sinir bozucu olanda ultrasonda çıktım benimki kıpraşmaya başladı:)
neyse sonrasında tetonoz için sağlık ocağına gideyim dedim,gittim biraz bekledim öğle arası tatili verdiler..1 saat sonra yine gittim, hemşire dediki sizde pıhtılaşma var dr unuza sordunuzmu tetonozu? ne alaka filan dedim ama yinede içim rahat olsun diye aradım adam demezmi bana sen napıyosun orda neden yaptırıyosun tetonoz? bende dedim sağlık ocağından aradılar yaptırmamız gerekiyomuş, ben istemiyorum dr um onay vermiyo de yaptırma dedi... öyle çıktım anlamadım bu işi neden yaptırma dedi...bi zararı olmaz inş.dimi?

yasooomm canım mail hakkım yok yogunsun diye de aramadım seni:54:

danaaaa meraktan çatladım çok şükür amanın da yesin teysesi onuuuuu kargonu da yarın göndercem kuzummm cuma sende olur inşallahhh iyiki aramışsın doktoru demekki yapmaman gerekiyo maşallah kısçeye beee kız olsun çamurdan olsun derdi babannem hep:)

tubacım ben sınıfımı geçtim kuzum sadece 1 dersim var alttan kalmasın diye ona çalıştım bakalım nolcak pazar günü sınav var sonra tatile gitces inşallah
mügeee ne becerikli karısın sen yaaa kız ben düğme bile dikemiommmmm maşallahhhh

selam kızlar geldim ben...günümü özet geçeyim:) 8.30 da girmem gereken ayrıntılıya 9 da girdim neyse dr dedikleri gibiymiş burun deliklerine kadar inceledi:)) 1 saat kaldım içerde, benim uykucu bebeğim hiç kımıldamadı yaa yok dr o kadar uğraştı tık yoktu, bi ara da öksürük nöbeti tuttu,neyse bi ara verdik beni diğer uca su içmeye gönderdi dr hareket etmiş olayım diye bebekde hareketlensin diye... ona rağmen hala tık yoktu, sonuç olarak bebekde hiçbir sıkıntı göremedim dedi, suyum birazcık azmış...ama çok ciddi değilmiş... sinir bozucu olanda ultrasonda çıktım benimki kıpraşmaya başladı:)
neyse sonrasında tetonoz için sağlık ocağına gideyim dedim,gittim biraz bekledim öğle arası tatili verdiler..1 saat sonra yine gittim, hemşire dediki sizde pıhtılaşma var dr unuza sordunuzmu tetonozu? ne alaka filan dedim ama yinede içim rahat olsun diye aradım adam demezmi bana sen napıyosun orda neden yaptırıyosun tetonoz? bende dedim sağlık ocağından aradılar yaptırmamız gerekiyomuş, ben istemiyorum dr um onay vermiyo de yaptırma dedi... öyle çıktım anlamadım bu işi neden yaptırma dedi...bi zararı olmaz inş.dimi?

yasooomm canım mail hakkım yok yogunsun diye de aramadım seni:54:

ayyy kıyamam yaaaaa demekki uyuyodu ama çıkınca hareket etmesinde var bi iş cnm senin kız pek nazlı olucak :)) herşeyi sağlıklı olsunda boşver uyusun :))
aaa ilk defa duyuyorum onu bizim ocak hamişlerinde ayşe var ondada kan pıhtılaşması var o da olucak acaba niee öle dedi doktor anlamadım

slm kızlar tatildi düğündü derken uzun süre uğrayamadım :3: :3:
aldığım duyumlara göre yeni hamişler varmış ha:34:
maşallahh diyorum ayağınız sürtün ki arkadan bizde gelelim:27:
isim olarak bilmiyorum ama allah tamamına erdirsin inşallah sağ sağlim kucagınıza alın bebişlerinizi:16:

danaaaa meraktan çatladım çok şükür amanın da yesin teysesi onuuuuu kargonu da yarın göndercem kuzummm cuma sende olur inşallahhh iyiki aramışsın doktoru demekki yapmaman gerekiyo maşallah kısçeye beee kız olsun çamurdan olsun derdi babannem hep:)

tubacım ben sınıfımı geçtim kuzum sadece 1 dersim var alttan kalmasın diye ona çalıştım bakalım nolcak pazar günü sınav var sonra tatile gitces inşallah
mügeee ne becerikli karısın sen yaaa kız ben düğme bile dikemiommmmm maşallahhhh

hımm akıllı senii ben bi veremedim 3 senedir 1. sınıftayım tembelim ben yaaa :(((
yaa doğru hatırlıyorum ama dimi geçen sınav döneminde hamiş kalmılştın inşallah tatil sonrası güzel haberler verirsin :))

:46::46::46::46::46::46::46:LİSTEMİZİDE YENİLİYELİM BEYAAA:46::46::46::46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar:yeni umut listemiz:nazar::nazar::nazar:
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yaşadığı şehir
[/TD]
[TD]kaybedilen tarih
[/TD]
[TD]kaybedilen hafta
[/TD]
[TD]doğum şekli
[/TD]
[TD]korunma süresi
[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih
[/TD]
[TD]sonuç:nazar::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NURGU66
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]yozgat
[/TD]
[TD]
11.06.2010
01.04..2012

[/TD]
[TD]
4 hafta
8 hafta

[/TD]
[TD]kürtaj
düşük+kürtaj

[/TD]
[TD]
korunma
bitti:38:

[/TD]
[TD]22 EYLÜL
[/TD]
[TD]:26::26:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]kardellya
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]09.06.2011
09.11.2011
[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD]:nazar::nazar::nazar:
[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek:
doğum 15 ekim:nazar:
[/TD]
[TD]:49::49:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ayen1986
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]13.05.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
25 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
doğum
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]mulberry
8092
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]tekirdağ
[/TD]
[TD]12.04.2012
[/TD]
[TD]22+3
hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]19 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]mmmuge
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]26.07.2011
[/TD]
[TD]10 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]pasam3405
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]06.03.2003
22.09.2010
29.05.2011
[/TD]
[TD]20 hafta
18 HAFTA
17+6hafta

[/TD]
[TD]kürtaj
(felaket kürtaj:)
doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor
:51:

[/TD]
[TD]18 AĞUSTOS
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]keepmeinformed
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]08.07.2012
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]cnnm
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]samsun
[/TD]
[TD]12.07.2012
[/TD]
[TD]25 hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]beydaglı
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[TD]8,9.10...
[/TD]
[TD]kürtaj
düşük
[/TD]
[TD]korunma
devam ediyor

[/TD]
[TD]27 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]12.2010
05.2011
11.2011
22.05.2012
[/TD]
[TD]6 hafta
6 hafta
7 hafta
8 hafta
[/TD]
[TD]düşük
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]yorgunbulutlar
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]gaziantep
[/TD]
[TD]27.07.2012
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]DUMAN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]ANKARA
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]7 HAFTA
8HAFTA
4HAFTA
[/TD]
[TD]KÜRTAJ
[/TD]
[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]spamuk
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]17.02.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]penpetekir
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]28.11.2011
[/TD]
[TD]6 hafta
[/TD]
[TD]düşük
[/TD]
[/TD]
doğum 24 ekim:nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
isim olarak bilmiyorum ama allah tamamına erdirsin inşallah sağ sağlim kucagınıza alın bebişlerinizi:16:

hosgeldıııııın canımmmm:16:

kız valla ayrıntılıdan çıkınca sağlık ocağına yetişeyim filan diye koşturdum biraz valla cnm yolda arıycaktım da yogunum yazmışsın ya ondan aramadım ne bilem ben... bu arada kesinn kızmış eşimin hayaller suya düştü o hala bi ihtimal filan diyodu:)) allah bi kız da sana verir inşalllaaahhhh sonrasında bi de erkek versin,3.de kız olsun:) tamam cnm gelince haber veririm ben sana...

ayyy kıyamam yaaaaa demekki uyuyodu ama çıkınca hareket etmesinde var bi iş cnm senin kız pek nazlı olucak :)) herşeyi sağlıklı olsunda boşver uyusun :))
aaa ilk defa duyuyorum onu bizim ocak hamişlerinde ayşe var ondada kan pıhtılaşması var o da olucak acaba niee öle dedi doktor anlamadım

valla tuğba yolda giderken çikolata yedim,8.30 a göre ayarlamıştım kendimi gidene kadar tepindi yavrum sonra 9 olunca uyku vaktine denk geldi demekki:( ben adını naz filanmı koysam diyorum:))
valla dr u da iyiki aramışım adam nasıl gerildi telde anlamadım yani, kesinlikle yaptırma dedi vardır bi bildiği güveniyorum artık kurcalamıyorum:)

kızlaar bu arada ayrıntılıya 530 tl verdik, dr un kapısında siyah ferrari vardı, günde ortalama 7-8 hasta alsa adamın aylık geliri 90 bin filan oluyo...kızım büyüsün ayrıntılı ultrasoncu yapıcam onu:32:

evettt teker teker gelin hepiniz bebiş topiği olun burası...hoşgeldin canım

kız valla ayrıntılıdan çıkınca sağlık ocağına yetişeyim filan diye koşturdum biraz valla cnm yolda arıycaktım da yogunum yazmışsın ya ondan aramadım ne bilem ben... bu arada kesinn kızmış eşimin hayaller suya düştü o hala bi ihtimal filan diyodu:)) allah bi kız da sana verir inşalllaaahhhh sonrasında bi de erkek versin,3.de kız olsun:) tamam cnm gelince haber veririm ben sana...

valla tuğba yolda giderken çikolata yedim,8.30 a göre ayarlamıştım kendimi gidene kadar tepindi yavrum sonra 9 olunca uyku vaktine denk geldi demekki:( ben adını naz filanmı koysam diyorum:))
valla dr u da iyiki aramışım adam nasıl gerildi telde anlamadım yani, kesinlikle yaptırma dedi vardır bi bildiği güveniyorum artık kurcalamıyorum:)

kızlaar bu arada ayrıntılıya 530 tl verdik, dr un kapısında siyah ferrari vardı, günde ortalama 7-8 hasta alsa adamın aylık geliri 90 bin filan oluyo...kızım büyüsün ayrıntılı ultrasoncu yapıcam onu:32:

yuhhhhh ne kadar pahalı kuzuu yaaa başka hastane araştırsaydın keşke yaaaa bende bi ultrasona 500 alsam bendede ferrariolurdu ben 220 vericem valla hemde cd ve resim vericeklermiş sana cd verdimi ??

yuhhhhh ne kadar pahalı kuzuu yaaa başka hastane araştırsaydın keşke yaaaa bende bi ultrasona 500 alsam bendede ferrariolurdu ben 220 vericem valla hemde cd ve resim vericeklermiş sana cd verdimi ??

yok canım yaa bu hastane diil adamın kendi mekanı, valla cd de yok resimde:) amca bide diyoki bana ben önce inceliycem sonra konuşucaz, ama biraz uzun bakarım tedirgin olma:) bi ara gözlerim kapandı uyuyacaktım nerdeyse:) hee şöyle sigortam büyük bi kısmını karşılayacak sanırım... cnm valla parasında değilim... ben bu kan pıhtılaşmasından filan korktum, burda bi kızla tanıştım onunda benimki gibi değeri yüksekmiş, plesenta ayrılmış 26.haftasında kız komada filan kalmış, bu adamı söyledi bana, onda pıhtılaşma oldugunu bu adam anlamış... kendi dr umda dediki ben zaten yarım saat inceliyorum her gelişinizde, bence gerek yok ama pıhtılaşma açısından baktırman iyi olur, biraz fiyatı yüksek ama bu adam işini manyak yapıyo karar verip gitmek istersen ondan başkasına gitme,diğerlerine yarısı kadar ödersin ama benim baktıgımdan farklı bakmaz dediydi... içim rahat suan valla düşünmüyorm başka bişey, sigortada karşılarsa tabi iyice rahatlarım:) helal hoş olsunn napim:1:

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46::46::46:LİSTEMİZİDE YENİLİYELİM BEYAAA:46::46::46::46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar:yeni umut listemiz:nazar::nazar::nazar:
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yaşadığı şehir
[/TD]
[TD]kaybedilen tarih
[/TD]
[TD]kaybedilen hafta
[/TD]
[TD]doğum şekli
[/TD]
[TD]korunma süresi
[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih
[/TD]
[TD]sonuç:nazar::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NURGU66
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]yozgat
[/TD]
[TD]
11.06.2010
01.04..2012

[/TD]
[TD]
4 hafta
8 hafta

[/TD]
[TD]kürtaj
düşük+kürtaj

[/TD]
[TD]
korunma

[/TD]
[TD]22 EYLÜL
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]kardellya
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]09.06.2011
09.11.2011
[/TD]
[TD]34 hafta
5 hafta
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[/TD]
doğum 15 ekim:nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ayen1986
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]13.05.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
25 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
doğum
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]mulberry
8092
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]tekirdağ
[/TD]
[TD]12.04.2012
[/TD]
[TD]22+3
hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]19 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]mmmuge
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]26.07.2011
[/TD]
[TD]10 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]pasam3405
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]06.03.2003
22.09.2010
29.05.2011
[/TD]
[TD]20 hafta
18 HAFTA
17+6hafta

[/TD]
[TD]kürtaj
(felaket kürtaj:)
doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor

[/TD]
[TD]18 AĞUSTOS
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]keepmeinformed
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]08.07.2012
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]cnnm
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]samsun
[/TD]
[TD]12.07.2012
[/TD]
[TD]25 hafta
[/TD]
[TD]doğum
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]beydaglı
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]adana
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[TD]8,9.10...
[/TD]
[TD]kürtaj
düşük
[/TD]
[TD]korunma
devam ediyor

[/TD]
[TD]27 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]12.2010
05.2011
11.2011
22.05.2012
[/TD]
[TD]6 hafta
6 hafta
7 hafta
8 hafta
[/TD]
[TD]düşük
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]yorgunbulutlar
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]gaziantep
[/TD]
[TD]27.07.2012
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]doğum
kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
dewam ediyor
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]DUMAN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]ANKARA
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]7 HAFTA
8HAFTA
4HAFTA
[/TD]
[TD]KÜRTAJ
[/TD]
[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]spamuk
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]17.02.2012
[/TD]
[TD]8 hafta
[/TD]
[TD]kürtaj
[/TD]
[TD]korunma
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]penpetekir
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]28.11.2011
[/TD]
[TD]6 hafta
[/TD]
[TD]düşük
[/TD]
[/TD]
doğum 24 ekim:nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım hoşgeldin. ben bi ara yazmıştım eksik bilgilerimi ama sen yoktun. kayıp 20. haftada oldu. bi de bat : 20 eylül falan olur sanırım düzenli olursa

yok canım yaa bu hastane diil adamın kendi mekanı, valla cd de yok resimde:) amca bide diyoki bana ben önce inceliycem sonra konuşucaz, ama biraz uzun bakarım tedirgin olma:) bi ara gözlerim kapandı uyuyacaktım nerdeyse:) hee şöyle sigortam büyük bi kısmını karşılayacak sanırım... cnm valla parasında değilim... ben bu kan pıhtılaşmasından filan korktum, burda bi kızla tanıştım onunda benimki gibi değeri yüksekmiş, plesenta ayrılmış 26.haftasında kız komada filan kalmış, bu adamı söyledi bana, onda pıhtılaşma oldugunu bu adam anlamış... kendi dr umda dediki ben zaten yarım saat inceliyorum her gelişinizde, bence gerek yok ama pıhtılaşma açısından baktırman iyi olur, biraz fiyatı yüksek ama bu adam işini manyak yapıyo karar verip gitmek istersen ondan başkasına gitme,diğerlerine yarısı kadar ödersin ama benim baktıgımdan farklı bakmaz dediydi... içim rahat suan valla düşünmüyorm başka bişey, sigortada karşılarsa tabi iyice rahatlarım:) helal hoş olsunn napim:1:

canım baya para vermişsn ama için rahat etmiş ne güzel. bebişin de sağlıklı sıhhatli çok şükür. çok sevindim

iyi akşamlar,ne var ne yok...

benim bugün sabahtan misafirlerim vardı,yarında misafirim var yoğunlaştım bu aralar...

PENPETEKİR canım ewet adana hala yanıyor çok bunaltıcı yaaa atsınlar beni bu memleketten

DUMAN gözünaydın kuzum ayrıntılın güzel geçmiş..

MÜGE ellerine sağlık becerikli hatunum...

arkadaşlar merhaba gebe listesinde benim adım yok :(( çok uzun zamandır girmediğim için beni unutmuşsunuz 2352de hamile olduğumun haberini vermiştim size neyse artık giricem sayfaya hepinizi öptüm

hosgeldin canim:16:
uzun zaman gormeyince ben de merak ettim
en son kiz kardesinin oglu oldugunun mujdesini vermistin bize

arkadaşlar benide listeye eklerseniz sevinirim yaşım 26 21+3 normal doğum denizli korunmaya devam

dumanııım, harika haberler...maşallah sana da kızına da canımmm...iyileştin mi sen bu arada?

Back