selam kızlar geldim ben...günümü özet geçeyim:) 8.30 da girmem gereken ayrıntılıya 9 da girdim neyse dr dedikleri gibiymiş burun deliklerine kadar inceledi:)) 1 saat kaldım içerde, benim uykucu bebeğim hiç kımıldamadı yaa yok dr o kadar uğraştı tık yoktu, bi ara da öksürük nöbeti tuttu,neyse bi ara verdik beni diğer uca su içmeye gönderdi dr hareket etmiş olayım diye bebekde hareketlensin diye... ona rağmen hala tık yoktu, sonuç olarak bebekde hiçbir sıkıntı göremedim dedi, suyum birazcık azmış...ama çok ciddi değilmiş... sinir bozucu olanda ultrasonda çıktım benimki kıpraşmaya başladı:)
neyse sonrasında tetonoz için sağlık ocağına gideyim dedim,gittim biraz bekledim öğle arası tatili verdiler..1 saat sonra yine gittim, hemşire dediki sizde pıhtılaşma var dr unuza sordunuzmu tetonozu? ne alaka filan dedim ama yinede içim rahat olsun diye aradım adam demezmi bana sen napıyosun orda neden yaptırıyosun tetonoz? bende dedim sağlık ocağından aradılar yaptırmamız gerekiyomuş, ben istemiyorum dr um onay vermiyo de yaptırma dedi... öyle çıktım anlamadım bu işi neden yaptırma dedi...bi zararı olmaz inş.dimi?
yasooomm canım mail hakkım yok yogunsun diye de aramadım seni
danaaaa meraktan çatladım çok şükür amanın da yesin teysesi onuuuuu kargonu da yarın göndercem kuzummm cuma sende olur inşallahhh iyiki aramışsın doktoru demekki yapmaman gerekiyo maşallah kısçeye beee kız olsun çamurdan olsun derdi babannem hep:)
tubacım ben sınıfımı geçtim kuzum sadece 1 dersim var alttan kalmasın diye ona çalıştım bakalım nolcak pazar günü sınav var sonra tatile gitces inşallah
mügeee ne becerikli karısın sen yaaa kız ben düğme bile dikemiommmmm maşallahhhh