danaaaa meraktan çatladım çok şükür amanın da yesin teysesi onuuuuu kargonu da yarın göndercem kuzummm cuma sende olur inşallahhh iyiki aramışsın doktoru demekki yapmaman gerekiyo maşallah kısçeye beee kız olsun çamurdan olsun derdi babannem hep:)
tubacım ben sınıfımı geçtim kuzum sadece 1 dersim var alttan kalmasın diye ona çalıştım bakalım nolcak pazar günü sınav var sonra tatile gitces inşallah
mügeee ne becerikli karısın sen yaaa kız ben düğme bile dikemiommmmm maşallahhhh
ehe ehe işte elimden geldiği kadar yapıyorum bişiler teşekkür ederim utandırdın kızııııım :)
iyi akşamlar,ne var ne yok...
benim bugün sabahtan misafirlerim vardı,yarında misafirim var yoğunlaştım bu aralar...
PENPETEKİR canım ewet adana hala yanıyor çok bunaltıcı yaaa atsınlar beni bu memleketten
DUMAN gözünaydın kuzum ayrıntılın güzel geçmiş..
MÜGE ellerine sağlık becerikli hatunum...
dilekiiimmm sağol canım kuzum özlediiim
Kızlar günaydınnnn
Dün sonunda detaylı ultrasonumuza girdik :)) herzaman uyuyan ve pozisyon vermeyen oğluşum bu seferde doping almış gibi hareketliydi maşşallah elleri yüzünde hiç poz vermedi kuzum :)) doktorumuz bütün organlarını el ayak kalp ve kan akışlarını kontrol etti herşey yolunda Allaha şükür ama o renkli ekranda görmek çok çok farklıymış o kadar tatlıki minikimmm :)) Allahım isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu ... bizden bölee Allaha şükür herşey yolunda :))
bu arada minikim boyu 191 mm ve kilosu 462 gr olmuş galiba benimki tombiş olucak :))
o bücürü yerim :)
adetim ayın 4 de fılandı hala adet olmadım dun gece test yaptım silik cıktıı ama kendımı umutlandırmak ıstemıyorumm:26::26:
:18::18::18: hadi hayırlısı :))
Son düzenleme: