Cocugunuz var mi oldugunu sanmiyorum.cocugum yokken bende boyle dusunuyordum ama olunca isin rengi degisiyor deliki hemde zir deli icince aziyor iyice kadin duvarlari tekmeliyor ceksin bir muddet bende mulk sahibiyim oda rahatsiz oluyosa tasinsin bu kadar .ahkam kesmeye gerek yok akilliya akilli deliye deli denirsizin kendi kararınız apartmanda otururken çocuk yapmak . komşunuzun değil . bir gürültü Sınırı bu yüzden var. evet çocuk ama onun gürültü yapmasını anne ve babası azaltmalı . insanlar gürültü dinlemek zorunda değil ki . evet çocuk Hakkı var ama aşağınızda oturanlarında hakkı var .o enerjiyi siz yönlendirebilirsiniz. Çocuğunuzu komşunuz için deli diyerek korkutmak Çocuğunuz için de hoş bir durum değil
tebrik ediyorum walla, tabiki idare edicez birbirimizi pandomimlemi hayatımızı devam ettiricez:) iyi yapmışsınız:)Ezdirmiyorum şekerim merak etme. Daha 3. ayımızda ev sahibimizi arayıp şikayet etti pislikler, neymiş çok kavga ediyormuşuz. Yahu size ne? Ev sahibimi aramak senin ne haddine rahatsızsanız gel kapıma konuş. Biz de biliriz önlem almayı, haddimizi bilmeyi. Evsahibi tutturdu imza toplanıcak atılacaksınız dedi. Eşim çıktı üst kata kadına bişeyler dedi ben aşağı çağırdım eşimi gel ben konuşurum dedim. Kadına gittim söyledim, keşke rahatsızsanız gelip konuşsaydın dedim. Ondan başkası da şikayetçi değilmiş bizden. Ama kendi gürültülerini anlatamam sana evi tepemize yıktılar yine de sustum. Onlar da az insanlık öğrendiler. Birbirimizi idare etmemiz lazım dedim. Senin gürültün de oluyor dedim. Mecbur çekicez birbirimizi dedim. Sonra çark etti.
Gönderemediler apartmandan 3 sene olcak hala oturuyorum ohh.
İnsanız sonuçta bi günümüz birini tutmaz ki...tebrik ediyorum walla, tabiki idare edicez birbirimizi pandomimlemi hayatımızı devam ettiricez:) iyi yapmışsınız:)
Insallah cok hareketli ve saglikli bir cocugunuz olur enerjisini yonlendirirsiniz istediginiz gibi .hamile oldugum icin suan kizimi surekli alip cikamiyorum evde kagit kes hamur oyna lego yap bide cuvala koymayi deneyeyim gunduz saat iki gibi falan isterseniz gunduz benim evimin icine kimse mudahale edemez diye dusunuyorumsizin kendi kararınız apartmanda otururken çocuk yapmak . komşunuzun değil . bir gürültü Sınırı bu yüzden var. evet çocuk ama onun gürültü yapmasını anne ve babası azaltmalı . insanlar gürültü dinlemek zorunda değil ki . evet çocuk Hakkı var ama aşağınızda oturanlarında hakkı var .o enerjiyi siz yönlendirebilirsiniz. Çocuğunuzu komşunuz için deli diyerek korkutmak Çocuğunuz için de hoş bir durum değil
50 desibel yüksek bir sınur hanımefendi. Belediyeden gelsiklerine göre ölçüm yapmışlar vebyüksek çıkmı demekki. Mantığınız çokmyanlış , o zaman esasa çocuklu aileler apartmanda oturmasın mustakil eve gitsinler hem çocucuklar bahçede oynarlar,kiimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil!!!
öyle bile olsa dava acamazsın sen ya nerde kaldı türklük misafirperlik valla tasının ordan canım yada imkanın vars asatın al o evi magdem annende altı katınday mıs
Evimin içine kimse müdahale edemez düşünceniz *her gürültü* için mi geçerli sadece sizin çocuğunuz için mi?Insallah cok hareketli ve saglikli bir cocugunuz olur enerjisini yonlendirirsiniz istediginiz gibi .hamile oldugum icin suan kizimi surekli alip cikamiyorum evde kagit kes hamur oyna lego yap bide cuvala koymayi deneyeyim gunduz saat iki gibi falan isterseniz gunduz benim evimin icine kimse mudahale edemez diye dusunuyorum
yanlış biliyorsunuz .
bu tavrınız çok kavgacı. benim Çocuğum yok ama benden yaşça çok küçük kardeşim vardı ayrıca ben de çocuk oldum.bence evet Çocuğunuzu komşunuza öyle bir kelime kullanarak korlutmamalısınız. hemen çocuğun inşallah şöyle olur muhabbetine girmişsiniz . size hiç kötü bir şey yazmadığım halde. gerçekten be kadar güçlüymüş annelik duygunuz . pes ! ben size beddua etmeyeceğim . ama konunun rengini de değiştiriyorsunuz zaten. hiç tartışmayacağım . keşke yorum yapmasaydım hiç . siz konu açınca yorumlara karşı SAYGI duyarsınız diye düşünmüştüm .Insallah cok hareketli ve saglikli bir cocugunuz olur enerjisini yonlendirirsiniz istediginiz gibi .hamile oldugum icin suan kizimi surekli alip cikamiyorum evde kagit kes hamur oyna lego yap bide cuvala koymayi deneyeyim gunduz saat iki gibi falan isterseniz gunduz benim evimin icine kimse mudahale edemez diye dusunuyorum