- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
Miyav bu iltim sanaydi adini bilmiyom guzel arkadasim benim icin degerli olanlarin adlarini ben ezberime aliyorum onlara isimleriyle hitap ediyorum. Sende o insanlardan birisin adini bilmedigim icin canim hakkini helal et.Gullbahcemm ; Ezgi arkadaşımız için 500 Ya Şafi çektim canım. Allah şifa versin..
Şimdi dedeciğin ruhuna tevhid çekeceğim.
Allah kabul etsin.
Sağol minik hamilem benim ❤Abla simdilik 100 aliyim bitince yine gelirim
Sende sağol ablam allah kalbindeki muradini versin inşallahSağol minik hamilem benim ❤
İnşallah konu sahibi arkdasa okuyoruz tamam mı kuzum @Hayalimdi gercek olduSende sağol ablam allah kalbindeki muradini versin inşallah
Bu arada sormayi unuttum konu sahibi icin okunuyor dimi ? Ben direk konu sahibi olarak gorunce ona niyet ettimİnşallah konu sahibi arkdasa okuyoruz tamam mı kuzum @Hayalimdi gercek oldu
Evet arkadaşım konu sahibi için okunuyor :)Bu arada sormayi unuttum konu sahibi icin okunuyor dimi ? Ben direk konu sahibi olarak gorunce ona niyet ettim
Miyav bu iltim sanaydi adini bilmiyom guzel arkadasim benim icin degerli olanlarin adlarini ben ezberime aliyorum onlara isimleriyle hitap ediyorum. Sende o insanlardan birisin adini bilmedigim icin canim hakkini helal et.
Allah yar ve yardimcin olsun Rabbimde seni mutlu etsin ne hacetin varsa inşallah tez zamanda cifter cifter evlat sahibi olursun insallah
Amin Allah razı olsun canım ❤Rakika canım kuzumm.
Dedemiz için 500 tevhid çektim mekanı cennet olsun rabbim sorgusunu kolaylaştırsın.
Amin Allah razı olsun canım ❤
Amin :)) senin profilin niye kapalı yazamıyorum :/
Hepimizden canımm. ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?