- 10 Nisan 2014
- 42.387
- 113.635
- 798
- Konu Sahibi nurbenoule
İspatlayınBen ortanca çocuğum en çok ben sevilirim. Çünkü aşırı tatlıyım sevgiler saygılar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İspatlayınBen ortanca çocuğum en çok ben sevilirim. Çünkü aşırı tatlıyım sevgiler saygılar![]()
Hahahahahahah tanısan çok seversin eheheejejeh.İspatlayın![]()
Bu düşünceyi anlayamıyorumKonuyu okumadan başlığa istinaden cevap yazıyorum.
Şu anda tek çocuğum var. İlk göz ağrım, her şeyi onunla tattım, herkesten çok ilk onu sevdim
Bu yüzden yeri doldurulamaz geliyor bana ve ilk çocuğun daha kıymetli olmasını anlayabiliyorum
İkinci çocuğunuz yoksa hangi tecrübeyle yazdınız acabaBen şu an tek çocuk annesi olarak düşüncelerimi belirttim sadecenesini yanlış düşünüyorum onu da anlamadım valla
Yanlış anlaşılma oldu orada. Hiç evlenmeyenler de hemen boşan diyor ya konulardaİkinci çocuğunuz yoksa hangi tecrübeyle yazdınız acaba![]()
oğlumun ultrasonda hareket ettiğini gördüğümde şaşırmamdan ama ikinci çocuğum olursa bu durumu daha önce yaşadığım için şaşırmayacağım tecrübesiyle yazdım hanımefendi.İkinci çocuğunuz yoksa hangi tecrübeyle yazdınız acaba![]()
Düzgün okusanız tek çocuğum olduğunu yazdığımı görürdünüz nasıl annenin gibi olabiliyorum acabaBu düşünceyi anlayamıyorum
Annem de sizin gibi
Soğuttu kendin den
İki çocuğum var ikisini de aynı seviyorum ayrım yapmak asla aklıma bile gelmez
Her anne ilk çocuğunda böyle düşünür. Annem bana 'sen doğduktan sonra sana kardeş yapmayı başta istememiştim diğerlerini senin gibi sevemem sandım korktum' demişti. Mevzu ilk defa yaşadığın yoğun hislerle alakalı, o kadar yüksek yaşıyorsun ki tekrar aynı duygularla sevebileceğine inanmıyorsun.Şaka yazdım deyin.
Hay Allah razı olsun ya.Her anne ilk çocuğunda böyle düşünür. Annem bana 'sen doğduktan sonra sana kardeş yapmayı başta istememiştim diğerlerini senin gibi sevemem sandım korktum' demişti. Mevzu ilk defa yaşadığın yoğun hislerle alakalı, o kadar yüksek yaşıyorsun ki tekrar aynı duygularla sevebileceğine inanmıyorsun.
Anladım sizi . Hele 30 dan sonra çocuk olunca bi şaşırıyorsun ne yapacağını bilemiyorsun onun için. Garip bir duygu annelikoğlumun ultrasonda hareket ettiğini gördüğümde şaşırmamdan ama ikinci çocuğum olursa bu durumu daha önce yaşadığım için şaşırmayacağım tecrübesiyle yazdım hanımefendi.
peş peşe çocuk yapıp lohusalığında ilk çocuğunun hakkına girdiğini düşündüğü için ağlayan anne de biliyorum.
Şu anda bir çocukla ilgileniyorum, tüm ilgim alakam onda, ama ikincisi geldiğinde ilgim bölünecek, bakmam gereken iki çocuk olacak. Bu yüzden ilk çocuk farklı hissettiriyor. Bu demek değil ki evlat ayırayım
Kadınların kaderi hizmetçilik . Tek çocuk çift çocuk 10 çocuk cıks. Eninde sonunda çoğu iş üzerimize yıkılıyorEvin büyük çocuğuyum, her zaman çok sevildim ama tüm sorumluluk, hizmetçilik bana kaldi![]()
Ceycey sen geri mi döndün? Nickini karıştır miyorum değil miKadınların kaderi hizmetçilik . Tek çocuk çift çocuk 10 çocuk cıks. Eninde sonunda çoğu iş üzerimize yıkılıyor![]()
Yes benim .Ceycey sen geri mi döndün? Nickini karıştır miyorum değil mi![]()
HoşgeldinYes benim .
Ben de ortancayım babam en çok beni sever ama annem için abim her zaman daha önde çünkü aramızda 11 ay var bu yüzden senelerce ona haksızlık ettim duygusu vardı kendi de diyor kabul ediyorBen ortanca çocuğum en çok ben sevilirim. Çünkü aşırı tatlıyım sevgiler saygılar![]()
İlk olması önemli değil kedi. O da doğurduğun ilk ikinci çocuğun olacak neticede. Farklı ilkleri de onunla yaşayacaksın.Yoo şaka değil. Şu anda tek çocuğum olduğu için bu şekilde hissediyorum ikincisi olsa asla kayırmam. Ama her şeyin ilkini de onunla tattım söylediğim bu
Bunu da nerden biliyorsun dersen söyleyeyim. İlk büyük ablam doğurdu, ay öldük bittik öğrenci harçlığımla sürekli hediyeler aldım. İkinci ablam da 2 sene sonra hamile kaldı. Yalan yok ilki kadar hediye almadım. İlki kadar sevemem gibi de geldi, sadece çaktırmamaya çalıştım.Yoo şaka değil. Şu anda tek çocuğum olduğu için bu şekilde hissediyorum ikincisi olsa asla kayırmam. Ama her şeyin ilkini de onunla tattım söylediğim bu