Tamam o zaman sen ilk sayfadaki mesajını düzenle, ekleme yap; eğer talep olursa katılmak isterseniz liste oluşturup her her bir arkadaşımız için 70000 fatiha okuyacağız diye yaz talep olursa listeyi oluşturalim.
Ne hakkında dua edicez canim onuda yazKizlar Allah rizasi icin sizden bi dua isteyecegim şimdi nolursunuz bi arkadasimiz var adi ezgi onun ve esi icin nolursunuz acil dua eder misiniz adet olanda okusun olmayanda ve nolur bu mesajimi dagitabildiginiz kadar dagitirsaniz inanin cok sevinirim cennet sizinle olsun inşallah
Talep olursa :) o kadar çok liste var ki başım döndü ya bu arada arkadaşımın dedesi vefat etti arkadaşlar profilime yazdım kelimei tevhid yasini şerif cüz filan okuyabilecek olan varsa bana yazsınBu da mı liste olacak cano?
Edelim canım ne niyetle edicez?Kizlar Allah rizasi icin sizden bi dua isteyecegim şimdi nolursunuz bi arkadasimiz var adi ezgi onun ve esi icin nolursunuz acil dua eder misiniz adet olanda okusun olmayanda ve nolur bu mesajimi dagitabildiginiz kadar dagitirsaniz inanin cok sevinirim cennet sizinle olsun inşallah
3 ihlas 1 fatiha okudum canim rabbim dertlerini gidersin insallahKizlar Allah rizasi icin sizden bi dua isteyecegim şimdi nolursunuz bi arkadasimiz var adi ezgi onun ve esi icin nolursunuz acil dua eder misiniz adet olanda okusun olmayanda ve nolur bu mesajimi dagitabildiginiz kadar dagitirsaniz inanin cok sevinirim cennet sizinle olsun inşallah
Allah ne muradin varsa versin Rabbimde seni ve tum muminleri sevindirsin insallah3 ihlas 1 fatiha okudum canim rabbim dertlerini gidersin insallah
Tamam canım bir insirah suresi bir ayetel Kürsi okuyorum Rabbim gönlüne ferahlık versinCanim ezgi arkadasimiz cok agliyo onun haceti ve esine şifa icin die niyet edelim insallah şimdi şu nedenden dolayi demem dogru olmaz. Rabbim ikisinede şifa versin hacetleri icin desek sanirim en dogrusu ben msj attim ozel bi dua istiyor mu bilmiyom sadece ben cok agladim onun üzulmesine dayanamadim herkesden istiyorum dua gozyaslari duzelsin Rabbime şükür ve hamdtan dolayi aglasin isterim. Nolursunuz ne icinizde dua geciyosa dileyin ben sadece vesile oldum sizden baskalarina soyleyerek vesile olun Allah icin sizi seviyorum
Allah seni mutlu etsin sen beni mutlu ettin Rabbimde seni mutlu etsin hanifecim Rabbim dualarini kabul hacetini tez zamanda versin insallahTamam canım bir insirah suresi bir ayetel Kürsi okuyorum Rabbim gönlüne ferahlık versin
Amin cümlemizi insallahAllah seni mutlu etsin sen beni mutlu ettin Rabbimde seni mutlu etsin hanifecim Rabbim dualarini kabul hacetini tez zamanda versin insallah
Amin senin de dualarini kabul etsin senden razi olsun insallahAllah ne muradin varsa versin Rabbimde seni ve tum muminleri sevindirsin insallah
Talep olursa :) o kadar çok liste var ki başım döndü ya bu arada arkadaşımın dedesi vefat etti arkadaşlar profilime yazdım kelimei tevhid yasini şerif cüz filan okuyabilecek olan varsa bana yazsın
Canim ezgi arkadasimiz cok agliyo onun haceti ve esine şifa icin die niyet edelim insallah şimdi şu nedenden dolayi demem dogru olmaz. Rabbim ikisinede şifa versin hacetleri icin desek sanirim en dogrusu ben msj attim ozel bi dua istiyor mu bilmiyom sadece ben cok agladim onun üzulmesine dayanamadim herkesden istiyorum dua gozyaslari duzelsin Rabbime şükür ve hamdtan dolayi aglasin isterim. Nolursunuz ne icinizde dua geciyosa dileyin ben sadece vesile oldum sizden baskalarina soyleyerek vesile olun Allah icin sizi seviyorum
Tamam canım Allah razı olsun ❤Aaaaa başınız sağolsun canım.
Ben kelimei tevhid çekebilirim dur şu adamı doyurup sulayayım bi el ayak çekilince oturur çekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?