Demek ki benim oğlan donuyor ondan gazı oluyor sanırım. Uzun kollu çıtçıtlı badisi, kısa çorapları ( kilotlu giydirmiyorum dışarı çıkmıcaksak) üstüne eşorfmanı. Bazen ısıya göre yelek giydiriyorum.
Şapka ve eldiven takıyor musunuz? Benimki 2 aylık giydiriyorum ama ne zaman bırakıcaz şapka eldiveni?
Ellerden üşümezler mi diyorsunuz? O zaman çıkartabilirim eldivenlerini demek ki çünkü tırnaklarını kesiyorum. Gözünü kendi kendine çıkartan çocuk olmamıştır de mi kıslar?:))
bizim evde 24-25 derece
prematüre bir oğlum oldu.
altına kollu çıçıtlı badi, ayaklarına kısa çorap (külotluyu dışarı çıkarken)
üstüne penye tulum..
size bakınca ince giydiriyorum galiba..
Ellerden üşümezler mi diyorsunuz? O zaman çıkartabilirim eldivenlerini demek ki çünkü tırnaklarını kesiyorum. Gözünü kendi kendine çıkartan çocuk olmamıştır de mi kıslar?:))
mrb..3 buçuk aylık kızım var..doğduğundan beri nasıl giydireceğim konusunda hep düşünürüm..evde ortalama sıcaklık her odada aynı..2 ay boyunca 21-22 derece iken son 1 buçuk aydır 24-25 derece oldu..ama ben hep aynı giydirdim..altına patikli pijama altı,2 kısa çorap..üstüne çıt çıtlı kısa kollu badi,pijama üstü..uykudan uyanınca penye yelek,banyo yapınca örgü yelek..ama şimdi 22 dereceye düştü ve sanki üşüyor..bi kat daha mı giydirmeliyim..
dışarıya çıkarken de abartıyor muyum bilmiyorum ama kilotlu çorap,atlet,pijama üstüne kadife boydan tulumsositososito alt tarafa yine üstüne patikli pantolon,patik ayakkabı ve hırka..