Sen olumsuz yorumları okuma sen sadece ufak bı sanci ile atacağını, kanamanin birazci olup herşeyin yokuş girecegii bilAnlatmasam aklımı kaçıracaktım. Hamileliğimi bilen iki üç kişi var. Telefon açıp dile getirmek yerine yazmak, hiç görmediğin insanlara anlatmak daha cazip geliyor
Daha önce iki kez sizin haftalarınızda düşük yaşadım, kanamayla gitti bebeklerim. Ben sadece bakakaldım, ağrı ve sancı oluyor.Eşiniz de şaşkın, üzgün ve şoktadır bu dönemde birbirinize destek olacaksınız. Ne kadar erken dönem de olsa insan hemen bağlanıyor o yüzden çok üzülüyor. 2 kaybın üstüne Allah bana oğlumu bağışladı, şimdi de nasipse kızım gelecek. İnşallah en kısa zamanda size de nasip olur yenidenEvet 5 dakika önce damardan bir ilaç verdiler. Artık ölecek gibi hissetmiyorum, daha düzgün nefes alabiliyorum. Ama ölüm korkusu yok olunca salt acıyla baş başa kaldım. Hayatımda asla bir şey için bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Bir insanın bu kadar üzülebileceğini bilmezdim
Bunu kendinize yapmayın, bu şekilde düşünmeyin.sizi hatırlıyorum yorum yapmıştım. O yüzden çok net bir şekilde annneniz tarafından sistematik olarak duygusal istismara uğradığınizi söyleyebilirim. O yüzden anneniz haklı değil.Annem haklıydı sanırım ben arızalıyım gerçekten
Annem haklıydı sanırım ben arızalıyım gerçekten
Tabi ki hayır. Oradan bakınca çok mantıksız. Hatta kendi hatam yüzünden hamile kalmıştım. Ama atak gelince suçlayacak, kızacak birini aradım. Şimdi verdikleri ilaç sayesinde daha sakinim, yani en azından öleceğimi düşünmüyorum, daha iyi nefes alıyorum. Ve ona o kadar kızdığım için pişmanım.
Bakın ilk kez panik atak yaşamadım. Biliyorum ki sürekli konuşmak iyi gelecek. Hamileliğimi zaten iki üç kişi biliyor. Şu an onları da arayıp haber verip hayal kırıklığı, acıma gibi duygularını duyumsamak istemedim. Eşimle konuşmak istemedim, ona çok kızgındım, ayrıca o da kötü görünüyordu. Bu yüzden burada tanımadığım, yüzlerini göremeyeceğim insanlarla konuşmak en mantıklı fikir gibi geldi. Şu an da yazabiliyorum çünkü bir ilaç verdiler ve atağım son buldu artık ölüm korkusu yaşamıyorum. Ve duygularımı, düşüncelerimi paylaşmak istiyorum, acımı paylaşmak istiyorum aynı şekilde. Siz daha 'inandırıcı' bulduğunuz konulara geçebilirsiniz. Ayrıca acımı ispatlamaya çalıştığıma inanamıyorumO halde buraya yazıyorsunuz ölüyorum diyorsunuz madem çok kötüsünüz o halde insanın buraya yazma cevap verme hali olur mu
Başlığı okuyunca bebeğinizi kaybettiğiniz için üzüntüden ölüyorsunuz zannettim ki zaten bebek siz tarafından istenmeyen bebekmiş
Kocamın yüzünden demeniz de ayrı bir şey adam zırla mi hamile bıraktı anlamadım ki
Bu konunun inandırıcığı yok pek
aklın yolu birBöyle panik atak birinin buraya gelip konu açması bana pek inandırıcı gelmedi. Ölüm korkusuna kapılsam gelip kk ya konu açmam heralde
Bakın ilk kez panik atak yaşamadım. Biliyorum ki sürekli konuşmak iyi gelecek. Hamileliğimi zaten iki üç kişi biliyor. Şu an onları da arayıp haber verip hayal kırıklığı, acıma gibi duygularını duyumsamak istemedim. Eşimle konuşmak istemedim, ona çok kızgındım, ayrıca o da kötü görünüyordu. Bu yüzden burada tanımadığım, yüzlerini göremeyeceğim insanlarla konuşmak en mantıklı fikir gibi geldi. Şu an da yazabiliyorum çünkü bir ilaç verdiler ve atağım son buldu artık ölüm korkusu yaşamıyorum. Ve duygularımı, düşüncelerimi paylaşmak istiyorum, acımı paylaşmak istiyorum aynı şekilde. Siz daha 'inandırıcı' bulduğunuz konulara geçebilirsiniz. Ayrıca acımı ispatlamaya çalıştığıma inanamıyorum
yine olucak kuzum, bak demek ki sağlıklısınız ki yapmışsınız olmuş.günümüzde artık yediğimiz içtiğimizden mi neden böyle bilmiyorum ama kuzenim de dahil nerdeyse büyük çoğunluğun ilk gebeliği böyle oluyo.hatta birileri daha yazmış ilk sefer böyle olur diye.sen kendine dikkat et, sağlıklı ol toparlan , yine olucak ona giydiriceksin.burda konular açıcaksın peşinde koşmaktan çok yorulduuum diiye biz yine burda seni teselli edicezPatiği vardı biliyor musun? Beyaz, konçlarında ponponlar vardı. Daha iki gün önce gelmişti kargo. İnternette görünce hoşuma gitmişti, sempatik gelmişti. Alayım mı diye çok düşündüm. Daha çok var doğmasına dedim. Ama sonra o kadar hoşuma gitti ki nasılsa giyecek diye aldım. Geldi aynanın önüne koydum. Gözümü açınca onu görüyordum. Ayaklarının o kadar küçük olacağına inanamıyordum. Şimdi eve gideceğim, yine aynanın önünde duruyor olacak. Bunu düşünmek beni deli ediyor
o kadar kanamanız var, ölmek üzere olduğunu düşünecek kadar kötüsünüz.
ama burada konu açmayı başarıp, bir de herkese yorum yapıyorsunuz
yine olucak kuzum, bak demek ki sağlıklısınız ki yapmışsınız olmuş.günümüzde artık yediğimiz içtiğimizden mi neden böyle bilmiyorum ama kuzenim de dahil nerdeyse büyük çoğunluğun ilk gebeliği böyle oluyo.hatta birileri daha yazmış ilk sefer böyle olur diye.sen kendine dikkat et, sağlıklı ol toparlan , yine olucak ona giydiriceksin.burda konular açıcaksın peşinde koşmaktan çok yorulduuum diiye biz yine burda seni teselli edicezSen şimdi kendine odaklan, sağlıklı beslen güzelce uyu dinlen, moralini düzelt, salgında dikkatli ol, rahmin dinlensin toplansın sonra hayırlısıyla olur.
valla gayet iyiyim.Arkadasim siz iyi misiniz ya, uye eski bir uye hamileyim diye konusu var, velev ki dalga gecsin, fake konu olsun, ya gercekse? Boyle bir konuda bu kadar kotu durumdaki birine bunlar yazilir mi? Demek ki biraz jyilemis durumu korkularini yazmis, yazmak istemis, bize guvenmis. Bu ne alaycilik bu ne kin!