Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatmasam aklımı kaçıracaktım. Hamileliğimi bilen iki üç kişi var. Telefon açıp dile getirmek yerine yazmak, hiç görmediğin insanlara anlatmak daha cazip geliyor
Sen olumsuz yorumları okuma sen sadece ufak bı sanci ile atacağını, kanamanin birazci olup herşeyin yokuş girecegii bil

O halde buraya yazıyorsunuz ölüyorum diyorsunuz madem çok kötüsünüz o halde insanın buraya yazma cevap verme hali olur mu
Başlığı okuyunca bebeğinizi kaybettiğiniz için üzüntüden ölüyorsunuz zannettim ki zaten bebek siz tarafından istenmeyen bebekmiş
Kocamın yüzünden demeniz de ayrı bir şey adam zırla mi hamile bıraktı anlamadım ki
Bu konunun inandırıcığı yok pek

Daha önce iki kez sizin haftalarınızda düşük yaşadım, kanamayla gitti bebeklerim. Ben sadece bakakaldım, ağrı ve sancı oluyor.Eşiniz de şaşkın, üzgün ve şoktadır bu dönemde birbirinize destek olacaksınız. Ne kadar erken dönem de olsa insan hemen bağlanıyor o yüzden çok üzülüyor. 2 kaybın üstüne Allah bana oğlumu bağışladı, şimdi de nasipse kızım gelecek. İnşallah en kısa zamanda size de nasip olur yeniden

Annem haklıydı sanırım ben arızalıyım gerçekten
Bunu kendinize yapmayın, bu şekilde düşünmeyin.sizi hatırlıyorum yorum yapmıştım. O yüzden çok net bir şekilde annneniz tarafından sistematik olarak duygusal istismara uğradığınizi söyleyebilirim. O yüzden anneniz haklı değil.
Gebeliğin ilk haftalarında düşük normal bir durumdur. Siz yaptığınız, düşündüğünuz birşey için cezalandirilmiyorsunuz.

Annem haklıydı sanırım ben arızalıyım gerçekten

Canim Benim cok cok uzuldum hic ama hic alakasi yok bu durumun seninle bir suru kadinin ilk hamileliginde bu durum basina geliyor tamamen fiziksel bir durum lutfen sakin olmaya saglikli dusunmeye calis. Dusuk yapmak bir travma ama herkesin ama herkesin basina gelebilir butun kadinlarin ozellikle ilk hamileliklerde diye duydum... Ne olur kendini suclama ne olur. Boyle seyler bizim elimizde degil ki.

Bence bu duygular cok normal bu yasadigin bir travma zor bir durum ama mumkun oldukca mantikli ve sakin kalmaya calis kuzum sen cok guclu bir kadinsin bunun da ustesinden geleceksin eminim.

Bakın ilk kez panik atak yaşamadım. Biliyorum ki sürekli konuşmak iyi gelecek. Hamileliğimi zaten iki üç kişi biliyor. Şu an onları da arayıp haber verip hayal kırıklığı, acıma gibi duygularını duyumsamak istemedim. Eşimle konuşmak istemedim, ona çok kızgındım, ayrıca o da kötü görünüyordu. Bu yüzden burada tanımadığım, yüzlerini göremeyeceğim insanlarla konuşmak en mantıklı fikir gibi geldi. Şu an da yazabiliyorum çünkü bir ilaç verdiler ve atağım son buldu artık ölüm korkusu yaşamıyorum. Ve duygularımı, düşüncelerimi paylaşmak istiyorum, acımı paylaşmak istiyorum aynı şekilde. Siz daha 'inandırıcı' bulduğunuz konulara geçebilirsiniz. Ayrıca acımı ispatlamaya çalıştığıma inanamıyorum

Bosver olumsuz yorumlari takma sen kuzum lutfen iyi olmaya calis. Takintili kotu acimasiz dusuncelere pas verme. Uzaktan da olsa sevgiyle sariliyoruz sana seviyoruz seni bir an once iyiles turp gibi ol insallah.

yine olucak kuzum, bak demek ki sağlıklısınız ki yapmışsınız olmuş.günümüzde artık yediğimiz içtiğimizden mi neden böyle bilmiyorum ama kuzenim de dahil nerdeyse büyük çoğunluğun ilk gebeliği böyle oluyo.hatta birileri daha yazmış ilk sefer böyle olur diye.sen kendine dikkat et, sağlıklı ol toparlan , yine olucak ona giydiriceksin.burda konular açıcaksın peşinde koşmaktan çok yorulduuum diiye biz yine burda seni teselli edicez Sen şimdi kendine odaklan, sağlıklı beslen güzelce uyu dinlen, moralini düzelt, salgında dikkatli ol, rahmin dinlensin toplansın sonra hayırlısıyla olur.

Hayır, ölmeyeceksiniz. Kanamadan korkmayın, doktorların gözetimi altındasınız, hiçbir şey olmayacak. Çok kan kaybı olduğunu düşünürlerse zaten size kan takviyesi yaparlar. Öyle durup izlerler mi sanıyorsunuz? Sanmayın. Yaşadığınız şeyin şokuyla böyle düşünüyorsunuz sadece, geçecek ama. Panik atağınız olduğunu söylediniz mi doktorlarınıza? Kocanızı da suçlamayın. Düşmanınız değil yoldaşınız o. Ve acılarımızı atlatırken düşmana değil yoldaşa ihtiyacımız var. Dilerim çabucak geçer gider, atlatırsınız bu günleri.

o kadar kanamanız var, ölmek üzere olduğunu düşünecek kadar kötüsünüz.
ama burada konu açmayı başarıp, bir de herkese yorum yapıyorsunuz

Arkadasim siz iyi misiniz ya, uye eski bir uye hamileyim diye konusu var, velev ki dalga gecsin, fake konu olsun, ya gercekse? Boyle bir konuda bu kadar kotu durumdaki birine bunlar yazilir mi? Demek ki biraz jyilemis durumu korkularini yazmis, yazmak istemis, bize guvenmis. Bu ne alaycilik bu ne kin!

Iki arkadasim ilk hamileliginde bunu yasadi, simdi ikisinin de bebegi var. Hatta arkadaslarimdan birine anneannesi kendi dusuk olan hamilileliklerini anlatmis teselli etmek icin. Bunlar soylenmedigi konusulmadigi icin hemen "Ben mi yanlis bisey yaptim acaba" sorgulamasina giriyor kadinlar oysaki oyle degil...

Çok geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı ne ise olsun. Bugün sabah sizin eski konunuzu okumustum tesadüf oldu.bebeği istememişsiniz yanlış anlamayın inşallah kendinizi daha hazır hissettiğiniz bir zamanda bebek sahibi olursunuz. Eşinize fazla yüklenmeyin napsın adam yıkılmıştır. Konumuzda okumustum karnınızı sevip bebege sarkılar söylüyormuş. Düşünsenize adam hem sizin için hem bebeği için endişeli ve elinden bişey gelmiyı. Bu süreci birbirnizi yıkarak değil destek olarak geçirin. Yazdıklarınızı okudukça ne kadar hassas bi anne olacağınızı hissettim. İnşallah tez zamanda toparlanırsınız.

valla gayet iyiyim.
ayrıca burada böyle insanların dertleri üzerinden vurmaya çalışanlara en çok tepki gösterenlerden biriyim.
ancak ölücem diye tir tir titrediğini söyleyen birinin kalkıp buraya konu açması bana normal gelmedi, hadi o da tamam. ama azarlama hakkı nedir?
kaldi ki gerçekten ölmek korkusu olup bunu bu boyutta yaşayan biri bunu dert olarak açar. gelene gidene atar yapıp, asıp kesme modunda olmaz.
10 sayfaya baktım. konu sahibi yanbakana yan çakmış.
buraya derdin olduğu için konu açıyorsun, ölmekten bahsediyorsun ama kimseyi es geçmeden azarlıyorsun.
yani kusura bakmayın da, ben ölmekten korkuyorum diye herkesi azarlama hakkı doğmuyor. önce bunu bir ayırt edelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…