Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne hikmetse sizin hep korktugunuz şeyler başınıza geliyor
Bebek istemıyorsunuz bir anda hamile kaldınız
Hamile kaldım çok canım acıyor diye bir konu açıp
En son da bebeği düşürüyorsunuz

fazla mı tesadüf yoksa şansız mısınız bilemicem
Panik atakla aklınıza buranın gelmesi
8 haftalık bebeği suni sancıyla düşürmeye çalışan doktor ne bileyim hangi doktor o ya?

o doktora gitmeyin

Bitti, arkadaşlar. Fiziksel anlamda korktuğum kadar zor olmadı. Hızlı bitti. Kanama da eskisi kadar şiddetli değil. Biraz kramp, baş ağrısı ve bacaklarımda güçsüzlük var. Burada destek olan herkese teşekkür ederim. Çok uyuşuk hissediyorum. Üzülüyorum, ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum.

Sinirle eşimin suçu yazmıssınız da pek ala kadınlar da kendi kendine korunabiliyor kimsenin değil suç
Böyle olması gerekiyormuş ölmeyeceksiniz korkmayın

o kürtajla ölmek çok eskidendi yeni yöntemler var ayrıca basit bir operasyon kısa bir işlem

Biliyorum, teşekkür ederim, ölmedim

Cok gecmis olsun kuzum. Uyumaya calis, rahatla, dinlen, rahalatacaksa agla... Bu gunler gececek.

Üzülmeyin, ilerde siz istediğiniz zaman sağlıklı bir bebeğiniz olacak ve siz o patiği ona giydireceksiniz. Lütfen dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmeyin. Demek ki böyle olması gerekiyormuş, demek ki bebeğiniz sağlıklı değilmiş. Psikolojik destek almaya devam edin ve iyileşin. Sonrasında eminim çok iyi bir anne olacaksınız.

Bosver olumsuz yorumlari takma sen kuzum lutfen iyi olmaya calis. Takintili kotu acimasiz dusuncelere pas verme. Uzaktan da olsa sevgiyle sariliyoruz sana seviyoruz seni bir an once iyiles turp gibi ol insallah.
Teşekkür ederim. Son zamanlarda çok fazla sahte hesap ve konu çıktığı için insanlar çabucak şüphe duyuyorlar.

Teşekkür ederim

İnsanlara tek bir yorum ile vicdan ithamında bulunabiliyorsanız siz kendi vicdanınızı sorgulayın bence. Ayrıca haddinizi bilin.
Konu sahibinin bir iki hafta önceki konusunu hatırlıyorum detayını yada aile travmaları alnında yazmıyor bilemem. Ben gördüğümü söyledim. Yorumlarından çocuktan ziyade kendi canından bahsetmiş. Ben çocuk sahibi olamıyorum bu yüzden çocuk kısmına takıldım. Sizinle aynı fikirde olmadığım için vicdansız yaftası yemek çok da umurumda değil.

Kaybetmeden once sanki yavas yavas anne olma fikrini kabullenmissiniz aslinda. Zaten bu surecten sonra cocuk dusuneceginizi de soylediniz. Belki de ilerde tekrar hamile kaldiginizda cocugunuzu daha da benimseyerek ve isteyerek bir hamilelik sureci gecireceksiniz ve her sey tam da olmasi gerektigi gibi daha guzel olacak. Bu olay da yasanmasi gereken aci bi tecrube olarak kalacak siz daha da guclu bi sekilde karsilayacaksiniz ilerde bebeginizi.

siz böyle bir duyar kasabilirsiniz.
ama ben de konuyu okuyunca çok şaşırdım mesela.
bu zamana kadar kürtaj olan ya da bebeği düşen etrafımda onlarca kadın oldu ama hiç birisinin ağzından;
" ölmek istemiyorum, o adam beni hamile bıraktı... vs" gibi cümleler duymadım.
hepsi ama hepsi bebeğim diye ağlıyordu. ben de şuan o bebek için duyar kasıyorum ve konu sahibine bu nedenle hak vermiyorum.
şu da var ki, buraya konu açan birisinin yorum yapanları da azarlama hakkı yok. kimse ona hakaret etmediği müdeddetçe.
kendi tarafınızdan bakıyorsunuz, bunu bilip , başka taraftan bakanları yaftalamayın lütfen.
hepimiz saygı çerçevesinde yorum yapıyoruz.
kimse konu sahibine ay keşke ölsen falan demiyor.
zaten yorum yapılsın diye konu açmış. herkes fikrini paylaşıyor.

Teşekkür ederim, her şey dediğiniz gibi olur umarım. Ben ruhsuz hissediyorum biraz. Kötü bir şey olduğunu biliyorum, tam duyumsayamıyorum. Zaman ilerledikçe daha hissizleşiyorum. Hoşlanmadım bundan

Siz zaten istemiyordunuz.. onceki konuda yazdiklariniz bol kahve, duzensiz uyku, novalgin, antidepresan... bundan sonra hazir olarak hamile kalirsiniz, hataniz tecrube olmus oldu.. gecmis olsun...

Canım geçmiş olsun öncelikle kendine iyi bak bu süreçte eşininde üstüne gitme. Ben sana demiştim korkucagın kadar yok diye .sana DÜŞÜNCE GÜCÜYLE TEDAVİ (Louise hay ) kitabını okumanı öneririm sana çok yatdımcı olacak kesinlikle.
Çünkü sen hep istemediğin şeyleri düşünce gücünle kendine çekiyorsun.

Bir kaç like için duyar kasıp yorum atma ihtiyacı hissediyor. Herkesle aynı gikirdeysen bu forumda yerin var farklı fikir yada düşüncen olunca ithamlar ve yaftalamalar başlıyor.
Panik ataktan bahsediliyor panik atak geçiren burada konu açıp çat öat herkese cevap yazar mı? Aradan biraz zaman geçip sakinleşip öyle yazar dertleşmek üzüntü paylaşmak için. Tuhaflar gerçekten. Biz bunu sorguladığımız için kötü oluyoruz boşver şimdi tartışma çıkarıp banlatmak için uğraşacaklardır değmez.

Olabilir inanırım, korktuğum ne varsa başıma geliyor

Hatta bu döneminde kafanı dagıtmak adına al ve oku. Birçok düşüncen değişecek inanabilirsin her önerdigim kişiye çok yardımcı oldu bu kitap

Hayır almayacaklar. Taktı koluma bir şey. Ben kanaya kanaya ölücem burda
Bebeğini kaybettiğin için üzlmüyosun da ölüyorum diye mi üzülüyosun. Gerçekten sinirlerimi bozuyosun artık, annenle ilgili yazdıklarında den çok iyi bi anne olacaksın demiştim ama şimdi pişman oldum bu söylediğime. Ben de bebeğimi kaybettim ama hiç ölecek miyim diye üzülmek aklıma gelmedi.
Ne deyim Allah vicdan merhamet versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…