Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir saat önce bir daha hiç mutlu olamayacak gibiydim. Şimdi uyuştum resmen hiçbir şey yok.

Bu durumu hic yasamadim ancak tahmin edebilirim ama tahminimce duygu dalgalanmalari, hissizlik, unutmak isteme, suclama, ofke, yas... Hepsi gelip gidecek sanirim bir sure. Bu yuzden "neden hissizim" diye korkma bence... Elbette bastirmamak lazim hisleri ama su an cok zor bir fiziksel ve ruhsal surecten ciktin bence ondan olabilir. En cok ihtiyac duydugun sey sanirim duygusal destek, es sarilmasi belki, ve tabi uyku.

Böyle dediğim için ben vicdansız yaftası yedim sende linç yiyebilirsin aman dikkat

İspatlama o zaman

Böyle dediğim için ben vicdansız yaftası yedim sende linç yiyebilirsin aman dikkat
Kimin vicdanlı olduğu ortada zaten boşver diyen desin. Ben kürtaj olmayı beklerken yada olduktan sonra gülerce tlf elime alamadım, gelmiş burda bebegimi kaybettim ölecek miyim diye konu açıyo ve teselli bekliyo.

İspatlama o zaman
ya şurda oruçluyum diye yazmak zor geliyor. alıntılayanlara cevap vermek zor geliyor.
bi de bi tarafımdan oluk oluk kan akacak, ölme korkusu yüzünden panik atak bir halde tir tir titricem.
sonra buraya konu açıp, olumsuz yorum yapanları aradan seçebilecem!
e seçtim, etiketleyip acımı ispat etmeye çalışıcam.
ama ben bütün bunları daha evime bile gitmeden, narkoz yemiş bir halde hastane odasında yapacağım.

Merak etmeyin sakin olun size hiçbir şey olmucak benim yengem karnında 9 aylık bebeğini kaybetti ve normal doğumla çıktı sizede allahın izniyle birşey olmucak.
Canim benim sebebi neydi bu sekilde sonuclanmasinin? İnsallah yengeniz suan iyidir. Allah acısını hafifletsin insallah

Yaaa siz gecenki sürpriz sekilde hamile kalan bayansınız dimi hatta antidepresan kullanıyodunuz basta isteyip sonra istemiştnz bebegi baya yazmıstık size cok üzüldümm.korkmayın mühtemelen kürtaj olucaksınız cok geçmş olsun inşallh kısa sürede toparlarsınız

Kimin vicdanlı olduğu ortada zaten boşver diyen desin. Ben kürtaj olmayı beklerken yada olduktan sonra gülerce tlf elime alamadım, gelmiş burda bebegimi kaybettim ölecek miyim diye konu açıyo ve teselli bekliyo.
hayatın olağan akışı tam da işte böyle bişey. herkes sizin gibi yaşıyor zaten
zaten kimse birbirini burada tanımıyor.
hayattaki tecrübelerimizden yola çıkarak, burada yorum yapıyoruz.
bu konuda bi, hayatın olağan akışına aykırılık var.

Teşekkür ederim, suni sancıyla düşürdüm

Ben fikrimi söylüyorum aynı olmak zorunda mı diye ortalığı yıkıyorsunuz,herkes her durumda sizinle aynı tepkiyi vermek zorunda mı peki ? Kadın korkuyor,ölüm korkusu nedir hiç yaşadınız mı siz ? Herkes aynı şeyi düşünmeyebilir o son anda,içgüdü bu,linç etmek için insanları sırada beklemeyin yeter ya.Zaten kadın üzgün,ne geçecek elinize vay merhametsiz nasıl bebeğine üzülmezsin deyince ?

Abini neden aramadin ? Hamile kaldigini öğrenince ilk onu aradim demistin..hani doktor ya sakinlestirirdi. konusabilecegim kimse yok diyemezsin su durumda

lince uğrayan varsa, konu hakkında olumsuz yorum yapanlardan burada daha çok lince uğrayan göremiyorum.
ayrıca kimse kusura bakmasın bebeğine üzülmeyen bir anneye ben hiç üzülemem.
benim de duyarım tam da bu yönde.

Tebrik ederim,defalarca kez bu konularda sıkıntısı olduğunu söyleyen bir insanı daha da üzdüğünüz için o zaman.Umarım mutlu olmuşsunuzdur lincinizle.

Yorum kasmiyorum hanımefendi. Önceki konularında ki bilgiler ile mesleki bilgilerimi kullanarak değerlendirme yapıyorum. Sizin fikrinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum

Arkadaşlar Allah aşkınıza yapmayın, atak geçiren bir insan, dünya iyisi de olsa atak anında sağlıklı düşünemez, sadece içinde bulunduğu çaresizlikten kurtulmak ister. Herkesin derdi kendine büyük. Panik atak nöbeti geçirmeden kimseyi kınamayın yok bebeği düşünmüyor yok kendini düşünüyor diye. Zaten bu hastalık sağlıklı dusunemedigi için ortaya cikiyor.
Kınamayın çünkü bu hastalık çok berbat bir şey, kinadiginizla imtihan olmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…