Şuan yaşadığınız anksiyete ve panik atak sebebiyle bunari hissediyorsunuz. Şuan hastanedesiniz ve kimse sizi orada unutmayacak. Doktorlar gerekeni yapacak, size yardım etmek icin oradalar lütfen bunu kendi kendinize tekrar edin. Yaşadığınız ağır ve zor bir durum ama.ayni zamanda eşiniz de bebeğini kaybediyor şuan. Adam belki çaresizlik yaşıyor ve şokta o yüzden ne tepki vereceğini bilmiyordur. Eğer çocuk sahibi olmak istemiyorsanız eşinize konuşun ve korunun bundan sonra. Hastane süreciniz bittikten sonra da muhakkak psikolojik tedavinize devam edin. Geçmiş olsunÇok yalnız hissediyorum, burada yalnız öleceğim ve beni unutacaklar
Lutfen Sakin olun öncelikle bende iki düşük yaptım olmassa başka hastaneye gidin kürtajla alsınlarHayır almayacaklar. Taktı koluma bir şey. Ben kanaya kanaya ölücem burda
Gülüm onu dediğin yani zaten 7 haftalık et parçası gibiydi herangi belirgin bir yanı yoktukiGördün mü onu öyle
Sakin olun ya ne ölmesi? Cogu kadin yasiyor bunu, dogum yapiyoruz da ölmüyoruz. Merak etmeyin kucucuk sey duser kendiSarılamam ona imkanı yok. Umursamıyor beni. Kan gördüğümden beri ondan nefret ediyorum. Dakikalarca sövdüm hiçbir şey demedi, hiç tepki vermedi. Ölüyorum hâlâ bir şey yaptığı yok. Duvar gibi duruyor
Nolacak sonra çöpe mi atacaklarGülüm onu dediğin yani zaten 7 haftalık et parçası gibiydi herangi belirgin bir yanı yoktuki
oyy minnoşum diye sarılasım geldi sanaÇok yalnız hissediyorum, burada yalnız öleceğim ve beni unutacaklar
Bilmiyorum ne yapıyorlar sormadımNolacak sonra çöpe mi atacaklar
Kocam hemşireye söyledi kadın tamam deyip gitti hâlâ gelen giden yokoyy minnoşum diye sarılasım geldi sanakimse seni unutmiycak niye ölesin aaa.hemşireye söyle istersen panik atağın olduğunu iyi hissetmediğini.hastane orası , insanları hayata döndüren,sağlıklı tutan kurumdasın zaten, kan deposu var onların istediğin kan olsun :) .kanım gitti ölüyorum diye düşünme ,tamam az kaldı vücudum atması gerekeni atıyo bitiyo diye düşün.Seni seviyoruz
Korkmayın hastanedesiniz kanamadan ölmezsiniz, 5 gün süren kanamada ben ölmemiştim.Hayır almayacaklar. Taktı koluma bir şey. Ben kanaya kanaya ölücem burda
Ben böyle hayal etmedim ama. Evde aynanın önünde patiği duruyorÇocuk düşüren kimse ölmez hastanede
Evde falan olsan anlarımda
Zaten istenmeyen bir gebelikti sizin açınızdan hayırlısı böyleymiş
Beş gün mü sürdüKorkmayın hastanedesiniz kanamadan ölmezsiniz, 5 gün süren kanamada ben ölmemiştim.
Ölmüyorsun korkma sakin ol ve dua etNefret ediyorum kocamdan hep onun yüzünden. Çocuk çocuk diye ömrümü yedi. Sonra beni hamile bıraktı. Şimdi ölüyorum hiçbir şey yapmıyor.
Canım korkma bebeğinin haftası ile alakalıdır o kaç haftalıksın,? Belki yeterince rahminin açılması gereklidir bilinçsiz hareket etmezler stres olmaSabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum