Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tartisilmasi gereken sey egitim, zeka, kitap okumak mi? Cok sacma. Mesela ben de cok zeki biri degilim, Cin Ali serisini hala buyuk bir zevkle okurum, hayatim koltukta oturarak candy crush oynayarak gecer, ama dusuk yapan bir kadina, "onu cope atarlar mi ki?" diye soran bir kadina, "patiklerini almistim" diyen bir kadina, "bir daha mutlu olamayacagim" diyen bir kadina SEN KENDI CANINA UZULMUSSUN BEBEGINE UZULMEMISSIN ZATEN ISTEMIYORMUSSUN demem, boyle bisey dusunmem zaten ama dusunsem de demem. Bunu uzatmam, bu travmayi ona yasatmam, cunku neden, vicdansiz degilim, vicdansiz diyen insanlara "hayir bu benim gorusum sennnn bana nasil vicdansiz dersin" diye diye, cekicle kafasina vurur gibi, acita acita, kadinin travmasina travma eklemem.

Cok zeki olabilirsiniz. Bilmemkac universite okumus olabilirsiniz. Zaten egitimle acimasizligin bir alakasi olmadigini ben en cok bu forumda gordum...

Tartisilmasi gereken sey egitim, zeka, kitap okumak mi? Cok sacma. Mesela ben de cok zeki biri degilim, Cin Ali serisini hala buyuk bir zevkle okurum, hayatim koltukta oturarak candy crush oynayarak gecer, ama dusuk yapan bir kadina, "onu cope atarlar mi ki?" diye soran bir kadina, "patiklerini almistim" diyen bir kadina, "bir daha mutlu olamayacagim" diyen bir kadina SEN KENDI CANINA UZULMUSSUN BEBEGINE UZULMEMISSIN ZATEN ISTEMIYORMUSSUN demem, boyle bisey dusunmem zaten ama dusunsem de demem. Bunu uzatmam, bu travmayi ona yasatmam, cunku neden, vicdansiz degilim, vicdansiz diyen insanlara "hayir bu benim gorusum sennnn bana nasil vicdansiz dersin" diye diye, cekicle kafasina vurur gibi, acita acita, kadinin travmasina travma eklemem.

Cok zeki olabilirsiniz. Bilmemkac universite okumus olabilirsiniz. Zaten egitimle acimasizligin bir alakasi olmadigini ben en cok bu forumda gordum...
Kız seni yerim ya konuyla alakasız da senin şu kendini anlatmaların çok sevimli 🥰

Ilk defa bir konuda bu kadar üyeyi kibledim.
Umarım uzaklaştırma alırlar.
Bilmeden görmeden ahkam kesmeler yok önce bebeği düşünmeliydin demeler ..
Bir de inanmadığı konuda sayfalarca yazmalar.
Hepinizi kibledim. Konuyu sabote ettiniz.

Umarım Mune Mune sayfaları detaylıca okur.
Resmen bile bile polemik çıkarma.
Konu sahibine inanmıyorsan çıkarsın konudan bu neyin diretmesi.. :işsiz::ruh:
Kadıncagızın üzüntüsü var. Bir de sizinle uğraşıyor.
Düşük yapmış kadını üzmeyin. Zaten bebeğini kaybetmiş üzüntüsü var.
Lütfen çıkın konudan..
Merhaba,
haftasonu diye kendime biraz zaman ayırmak istedim, şimdi geldim sayılır ve tüm kötü içerik raporları değerlendirilip "site kurallarına uygun olmayan" yorumlara gereken yapılacaktır.
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim, bu yaşıma kadar ne düşük, ne kürtajım olmadı, hiçbir şekilde bebek kaybı yaşamadım, Allah kimseye de yaşatmasın, isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin lakin sonuçta ben de bir kadınım ve isteyerek ya da istemeden kürtaj olan ya da düşük yaşayan kadınları anlayabilirim, anneyim ama anne olmak istememeyi de anlayabilirim, her kadın illa anne olmayı isteyecek diye bir kural yok, kaldı ki annelik duygusu anneliği öğrenmek bebeğinizi kucağınıza almayla başlıyor.

Konu sahibesi bebeğini istememiş olabilir ama düşük yaparken bebeği için acı çekmediği anlamına gelmez, kaldı ki eski konularına bakıldı mı? Bazı kadınların anne olmak istememelerinin sebebi annelerine benzemekten korkmalarıdır, bu kadının annesiyle ilgili konuyu okudular mı? Gebeliğini benimseyememesinin sebebi annesi olabilir mi diye düşünüldü mü hiç? Düşük sırasında panik atağı tutan bir kadının üzerine gitmek yerine acaba anne olma korkusu kendi annesi yüzünden midir diye irdelendi mi?
Birini suçlamak en kolay yoldur, zor olan anlamaya çalışmaktır, biz hepimiz kadınız oysa ve birbirimizi anlayabilecek kadar empati yapabilen canlılarız aslında.

Acı çekmediğini nereden anladınız? Bebeğine aldığı beyaz patiklerden bahsetmiş, istenmeyen bir bebek için beyaz patik alınmaz, korkularıyla savaşan ama bebeği için de heveslenen bir kadını şurada 2 satır yazısıyla ben bile anladım.

Neyse konu sahibesinin talebi üzerine topik yorumlara kapatılmıştır.

Mune Mune lütfen konuyu kapatın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X