- 14 Ağustos 2018
- 19.318
- 72.366
sakin ooll , o da seni öyle o halde görünce neye uğradığını şaşırdı erkekler çok panikliyo, bak ben bi defa regl olmuşum gece uyurken yatak batmış babam kirli sepetinde onu görünce anneme gidip hastaneye kaldırmayı teklif etmiş gerçekten erkekler bu mevzularda çok sarsılıyo seninki karısını o halde ve üstüne panik atak kriziyle gördü adamın aklı yerinden çıkmıştır.o da çocuğunu kaybetti sonuçta.Sana hiç bişey de olmiycak , tedavin biticek eve de geçiceksin, panik atağın da geçicek , şu an belki imkansız ya da çok uzun zaman sonra gibi geliyodur bunlar sana belki ama sen beyninde kendini rahatlatmaya çalış durmadan.hemşire doktora ve o da psikiyatriye ulaşıyodur öyle şak diye kafadan ilaç vermemek için.durumunu konuşuyolardır gelir gelecekSarılamam ona imkanı yok. Umursamıyor beni. Kan gördüğümden beri ondan nefret ediyorum. Dakikalarca sövdüm hiçbir şey demedi, hiç tepki vermedi. Ölüyorum hâlâ bir şey yaptığı yok. Duvar gibi duruyor
O istemediğim ve üzülme duygumun olmadığı çocuk var ya, evde aynanın önünde patiği duruyor şu anda, hiç giydiremeyeceğim patiği. Ve ben eve gidip onu göreceğimi düşündükçe dehşete kapılıyorumBebeği istemiyordunuz zaten düştü diye de üzülme duygunuz pek yok anladığım kadarıyla tek derdiniz canınız mı gerçekten? Ölmezsiniz korkmayın.
7 hafta 5 günlüktü dahaCanım korkma bebeğinin haftası ile alakalıdır o kaç haftalıksın,? Belki yeterince rahminin açılması gereklidir bilinçsiz hareket etmezler stres olma
Evet, düşükten önce ve sonrasında 5 gün, kürtaj oldum içerde parça kalmış birde o parça atılsın diye bir ilaç var o da kanama yapıyor.Beş gün mü sürdü
Sanki çok büyük bir hata yaptım da onun bedelini ödüyorumCanım çok geçmiş olsun . Nasılsın şuan ? Gönlünü ferah tut sakinleş. Bir şey olmayacak merak etme . Bildiğim kadarı ile seren serengil çok sayıda düşük yaptı ve bir şey olmadı. Onu düşün rahatlamaya çalış.
Myomlar yüzünden ameliyat olmuştum 2 defa onu söyleyince suni sancı dedilerCanım benim sakin ol. Ölmüyosun korkma, suni sanciyi kürtaj olmasın, rahmin zarar görmesin diye veriyorlar. Sakin ol, gözlerini kapat, genelde ilk gebelikler böyle sonuçlanır zaten
Eşinize kızmayın her evli çift evlat ister kimbilir ne kadar üzülüyodurBen böyle hayal etmedim ama. Evde aynanın önünde patiği duruyor
Bu kadar panik yapmayın. Düşük yapıyorsunuz, ölmüyorsunuz. 16 haftalık düşük yaptım, kanamayla. Ölmedim.Sarılamam ona imkanı yok. Umursamıyor beni. Kan gördüğümden beri ondan nefret ediyorum. Dakikalarca sövdüm hiçbir şey demedi, hiç tepki vermedi. Ölüyorum hâlâ bir şey yaptığı yok. Duvar gibi duruyor
Sarılamam ona imkanı yok. Umursamıyor beni. Kan gördüğümden beri ondan nefret ediyorum. Dakikalarca sövdüm hiçbir şey demedi, hiç tepki vermedi. Ölüyorum hâlâ bir şey yaptığı yok. Duvar gibi duruyor
Myomlar yüzünden ameliyat olmuştum 2 defa onu söyleyince suni sancı dediler
Şişşt deme öyle olumsuz düşünme üzme kendini şimdi yok yereSanki çok büyük bir hata yaptım da onun bedelini ödüyorum
Kesenin kendiliğinden düşmesi için serum takıyorlar. Düşmez ise kürtaj yapılır.Nefret ediyorum kocamdan hep onun yüzünden. Çocuk çocuk diye ömrümü yedi. Sonra beni hamile bıraktı. Şimdi ölüyorum hiçbir şey yapmıyor.
Her sey insanlar icin. Allah beterinden korusun. Tabi kolay degil ama yine bebeginiz olur insallah. Unutursunuz bu gunleriBen böyle hayal etmedim ama. Evde aynanın önünde patiği duruyor
sakin olun size birsey olmaz. 3 kez düsük yaptım kanama oluyor evet doktor var yaninizda ellerinden geleni yapiyorlardir. kalbinizi ferah tutun kısa zamanda toparlanırsınız umarımHayır almayacaklar. Taktı koluma bir şey. Ben kanaya kanaya ölücem burda
Patiği vardı biliyor musun? Beyaz, konçlarında ponponlar vardı. Daha iki gün önce gelmişti kargo. İnternette görünce hoşuma gitmişti, sempatik gelmişti. Alayım mı diye çok düşündüm. Daha çok var doğmasına dedim. Ama sonra o kadar hoşuma gitti ki nasılsa giyecek diye aldım. Geldi aynanın önüne koydum. Gözümü açınca onu görüyordum. Ayaklarının o kadar küçük olacağına inanamıyordum. Şimdi eve gideceğim, yine aynanın önünde duruyor olacak. Bunu düşünmek beni deli ediyorsakin ooll , o da seni öyle o halde görünce neye uğradığını şaşırdı erkekler çok panikliyo, bak ben bi defa regl olmuşum gece uyurken yatak batmış babam kirli sepetinde onu görünce anneme gidip hastaneye kaldırmayı teklif etmiş gerçekten erkekler bu mevzularda çok sarsılıyo seninki karısını o halde ve üstüne panik atak kriziyle gördü adamın aklı yerinden çıkmıştır.o da çocuğunu kaybetti sonuçta.Sana hiç bişey de olmiycak , tedavin biticek eve de geçiceksin, panik atağın da geçicek , şu an belki imkansız ya da çok uzun zaman sonra gibi geliyodur bunlar sana belki ama sen beyninde kendini rahatlatmaya çalış durmadan.hemşire doktora ve o da psikiyatriye ulaşıyodur öyle şak diye kafadan ilaç vermemek için.durumunu konuşuyolardır gelir gelecek