Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok gecmiş olsun. Korkmayın lütfen hastanedesiniz zaten. Abiniz doktordu galiba onu aradınız mı?
Aramadım. Kimseye söylemek istemiyorum. Açıklama yapmak istemiyorum. Kimsenin üzüntüsünü görmek istemiyorum

Şişşt deme öyle olumsuz düşünme üzme kendini şimdi yok yere 😿
bak ben sana bir şey diyeyim. Ben 5 yaşındaydım . Kardeşim doğmuştu onun doğduğu gece anneannemde kalmıştım. Annemler hastanedeydi . Ve benim burnum bir kanadı inan hiç yalan abartı yok iki leğen dolusu Ayrıca bir sürü koca koca bez kan oldu. Anneannem rahmetli taa seneler sonra bile unutmaz o olayı anlatırdı. Ama bak bir şey olmadı buradayım. 5 yaşında bir çocuğun ne günahı olacak ki başına o kanama gelecek değil mi? insanların başına geliyor böyle şeyler şimdi rahatla kendini düşün sadece
İki gün önce miydi, geyik topiğinde hamilelik nasıl gidiyor diye sormuştunuz iyi demiştim. Daha iki gün önceydi

Sanirim ne kadar basta istemesen de icten ice alismis ve sevmissin. Oncelikle iyilesmeye bak bu kimsenin sucu degil. Saglikli degilmis ki dusmus kendisi. Insallah hazir oldugunda bir gun evlat sahibi olursun bu duyguyu rafa kaldirma.

İki gün önce miydi, geyik topiğinde hamilelik nasıl gidiyor diye sormuştunuz iyi demiştim. Daha iki gün önceydi
Üzme kendini . Sağlıklısın inşallah bir daha olacak bebeğin. Bak topicte yazmış arkadaşlar 6-7 kez düşük yapanlar olmuş. Bu bir son değil. 🙏

Sabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun 😔

Ya kuzum benim hastane orası sen öl diye bı köşeye atmaxlar en güvenli yerdesin, bebeği alırlar lütfen rahat ol bişey yok büyütme kafanda

Sakinlestirilmeye ihtiyaciniz oldugunu söylediniz mi?
Panik atagim var dayanamiyorum dediniz mi hemsire veya doktora.

Ya kuzum benim hastane orası sen öl diye bı köşeye atmaxlar en güvenli yerdesin, bebeği alırlar lütfen rahat ol bişey yok büyütme kafanda
Şiddetli bir regl sancısına dönüştü kramplar. Doktor suni sancının etkisini göstermeye başladığını söyledi. Ne zaman biter acaba

Sakinlestirilmeye ihtiyaciniz oldugunu söylediniz mi?
Panik atagim var dayanamiyorum dediniz mi hemsire veya doktora.
Evet 5 dakika önce damardan bir ilaç verdiler. Artık ölecek gibi hissetmiyorum, daha düzgün nefes alabiliyorum. Ama ölüm korkusu yok olunca salt acıyla baş başa kaldım. Hayatımda asla bir şey için bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Bir insanın bu kadar üzülebileceğini bilmezdim

Tatlım sakin ol ölmeyeceksin 6-7 aylık hamileyken kaynanam sinirlendirdi beni o gece kanamam geldi çocuğum ölüyordu nerdeyse bişey olmadım bak halen yaşıyorum sende ölmeyeceksin sadece şuanda ağır panik atak geçiriyorsun ama sakin olup bunu daha hızlı atlatmak için ben ölmeyeceğim demek zorundasın sakinleşmek zorundasın
Hastanedesin ve doktorlar başındadır hiçbirşey olmayacak

Bebeği istemiyordunuz zaten düştü diye de üzülme duygunuz pek yok anladığım kadarıyla tek derdiniz canınız mı gerçekten? Ölmezsiniz korkmayın.
Panik atak rahatsızlığı var, şu an düşüncelerinin sağlıklı olmadığı çok net anlaşılıyor ama o bunları gerçekten yaşıyor ve inanıyor. Ama siz kesinlikle merhamet ve vicdandan yoksunsunuz.
Ayrıca konu sahibini hatırlıyorum, yorum da yapmıştım. Kendi çocukluk travmalarinin farkında ve bunun için kendi bebeğininin sorumluluğunu layıkıyla yapamayacagini düşünüyor ki ben de aynı gorusteyim. Ama eşi bence çok fazla baskı hatta psikolojik istismar uyguluyor. O yüzden konu sahibi tamam demek zorunda kalmış . Umarım bundan sonra yaralarıni sarmadan çocuk fikrinin karşınızda durabilir.

Böyle panik atak birinin buraya gelip konu açması bana pek inandırıcı gelmedi. Ölüm korkusuna kapılsam gelip kk ya konu açmam heralde
Anlatmasam aklımı kaçıracaktım. Hamileliğimi bilen iki üç kişi var. Telefon açıp dile getirmek yerine yazmak, hiç görmediğin insanlara anlatmak daha cazip geliyor

Şiddetli bir regl sancısına dönüştü kramplar. Doktor suni sancının etkisini göstermeye başladığını söyledi. Ne zaman biter acaba
Sakin ol onlar cellat değil doktor en iyisini yapar, minik bir sancı ve biter. Hiç sıkıntı yok,sakin. Ölmeyeceksin,bebek de ilerde bı daha yaparsın, geçmiş olsun,rahat ol sancı öyle dayanilmayacak kadar ağır olmayacak.

Adam zorla mı hamile bıraktı sizi?
Tabi ki hayır. Oradan bakınca çok mantıksız. Hatta kendi hatam yüzünden hamile kalmıştım. Ama atak gelince suçlayacak, kızacak birini aradım. Şimdi verdikleri ilaç sayesinde daha sakinim, yani en azından öleceğimi düşünmüyorum, daha iyi nefes alıyorum. Ve ona o kadar kızdığım için pişmanım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X