Bilmiyorum taktı bir şey kolumaGeçmiş olsunkürtaj yapmıyorlar mi
Hayır almayacaklar. Taktı koluma bir şey. Ben kanaya kanaya ölücem burdaSakin olun , 8 hafta cok kucuk , kurtajla alacaklardir , gecmis olsun , lutfen sakin kalin
şşşhhh canım sakin ol lütfen, hiç bişey olmaz sana korkma ne ölmesi.ne ameliyatlarda ne kanlar kaybediliyo bir şey olmuyo sakin ol hastanedesin zaten.acil bişey olsa kan verirler zaten.kanamadan ölmezsin merak etme kuzum benim çok kadının başına geliyo.Sabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum
Bu hastanede değil o, cumartesi hem dePsikiyatri doktorunuz yok mu? Acil arasınlar.
sakin olun. daha önce karnında 2 bebeğini kaybeden biri olarak yazıyorum bakın yaşıyorum. korkmayın size bişey olmayacak rahatlamaya çalışın Allah yardımcınız olsunNefret ediyorum kocamdan hep onun yüzünden. Çocuk çocuk diye ömrümü yedi. Sonra beni hamile bıraktı. Şimdi ölüyorum hiçbir şey yapmıyor.
Canım öncelikle sakin ol.rabbim yardımcın olsun.bende 7 haftalık bebeğimi düşürdüm gittim kanama vardı.bi spektrum ve ultrasonla rahime bakıldı rahim ağzına gelmişti serum taktı biraz dinlendim sonra ayakta biraz dolandım kürtaj ddedi yapmadım zaten rahim ağzı na gelmiş dedim biraz hastanede öyle dolandım ağlaya ağlaya sonra düştü bi serum daha aldım enfeksiyon olmasın diye bir ilaç yazdı onu içtim bir hafta normal âdet gibi kanamam oldu ilk gün yattım tabi ama düzeldimHayır almayacaklar. Taktı koluma bir şey. Ben kanaya kanaya ölücem burda
Sarılamam ona imkanı yok. Umursamıyor beni. Kan gördüğümden beri ondan nefret ediyorum. Dakikalarca sövdüm hiçbir şey demedi, hiç tepki vermedi. Ölüyorum hâlâ bir şey yaptığı yok. Duvar gibi duruyorLütfen sakin ol ölmeyeceksin. 15 gün önce bende kaybettim bebeğimi. Geçecek sakin ol. Eşine kızma ona sarıl. Ve sadece sakin ol. Geçecek
Çok yalnız hissediyorum, burada yalnız öleceğim ve beni unutacaklarşşşhhh canım sakin ol lütfen, hiç bişey olmaz sana korkma ne ölmesi.ne ameliyatlarda ne kanlar kaybediliyo bir şey olmuyo sakin ol hastanedesin zaten.acil bişey olsa kan verirler zaten.kanamadan ölmezsin merak etme kuzum benim çok kadının başına geliyo.
En azından telefonla görüşmüş olursunuz. Sizi telkin eder.Bu hastanede değil o, cumartesi hem de
Lütfen sakin olun. Kimin ne zaman öleceğini Allah bilir. Ben 13 haftalık kürtaj oldum, ölmedim çok şükür.Çok yalnız hissediyorum, burada yalnız öleceğim ve beni unutacaklar
Olmazsın canım öyle düşünme düşündükçe buyururdu. İnsanların başına neler geliyo yine olmuyo ölüm öyle kolay birşey değil basın sağolsunSabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum
Gördün mü onu öyleCanım öncelikle sakin ol.rabbim yardımcın olsun.bende 7 haftalık bebeğimi düşürdüm gittim kanama vardı.bi spektrum ve ultrasonla rahime bakıldı rahim ağzına gelmişti serum taktı biraz dinlendim sonra ayakta biraz dolandım kürtaj ddedi yapmadım zaten rahim ağzı na gelmiş dedim biraz hastanede öyle dolandım ağlaya ağlaya sonra düştü bi serum daha aldım enfeksiyon olmasın diye bir ilaç yazdı onu içtim bir hafta normal âdet gibi kanamam oldu ilk gün yattım tabi ama düzeldim