Merhaba Canim, öncelikle baṣiniz sagolsun. Yasadiklarin hic kolay degil, ve suanki durumun yani eṣinden ayri duramamak korku düskünlük bunlarda anormal degilki. Aci ikinizin acisi ve bu sizi iyice kenetledi o yüzden acinizi yaṣamakta dogal hakkiniz, biz ne yapiyoruz niye böyleyiz diye düsünme. Icinden geldigi gibi davran, yavrunun yasını tutuyorsun ve bu dünyadaki en büyük imtihanlardan biri bence. Bende birkac ay önce 10 haftalik bebegimi kaybettim, kalbi durdu birden ve ilacla evde düsügümü gerceklestirdim. Haftalarca cildirdim, kafamda sorular düsünceler, neden neden neden diye hergün agladim depresyonlardaydim cok kötüydüm ve benimki hareket etmiyordu ona ragmen bu kadar dibe inmistim. Karnina düstügü anda bir bag olusuyor, bir zaman sonra düsündüm dedimki veren de Allah alanda Allah ve kesinlikle benim bilmedigim bir Hayir vardir bunda. Tabu bunu diyene kadar aylar gecti ve kabullendim, belki benim kaldiramayacagim bir durumda dogacakti yada baska birsey bir sürü deli sorular ve zaman zaman yanliz kalirken yine düsünürüm. Bana bir arkadasim dediki; düsük yada ölen bebeklerden sonra hamile kalinca melek olan bebekten bir parcayla geliyormus 2. Bebek. Cok uzun yazdim özür dilerim. Umarim ifade edebilmisimdir kendimi. Kendine zaman tani, unutulmayacak ama ateṣi hafifleyecektir. Ona dualar et ve seni karsilayacagina inan❤ Allahim size güc kuvvet versin. Hersey iyi olacak