- 3 Mayıs 2015
- 13.336
- 48.784
- 598
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Nickine ve yazı rengine yaraşır bir isimCinsiyetini öğrenince iki isim hoşuma gitti.
Eşime de sundum eh meh dedi.
Ben karar verdim keyfin bilir, kızımın adı Lila olacak dedim :)
Soruyorlar şimdi adı ne olacak diye söylüyorum herkes bir yorum yapıyor umurumda değiller.
Kv deye kalsa kendi adını koydururdu, avucunu yaladı :)
Annesi sensin niye başkasının karışmasına izin veriyorsun, kestir at.
Ayyy kadın neler çekti bi bilseniz. 1 kere de değil. Kaç kere söyledi. Bebekler doğdu. 6-7 aylık oldular. En tatlı zamanları tabi. Kadının kocası babasına bebekleri göstererek ‘sen olsan hangisini verirdin baba, ben bunların hangisini vereyim’ diye sitem etti. Kadının teyzesinin çocuğu yok. Kadının annesi bile sakın asla diyor. Erkek tarafına ne oluyorsa. Bu olay 7-8 sene önce oldu. Şimdi kadın tekrar hamile. Bu sefer de görümcesi söylemiş teyzene ver diye. Tabi kayınbabası söyletiyor bunuNe demek çocuğunu teyzene ver kadın ne dedi sonra gerçekten şok ooldum
Ne alaka ya onlara mi düşmüş anlamadım ben neyden rahatsizlar kimi ilgilendirirAyyy kadın neler çekti bi bilseniz. 1 kere de değil. Kaç kere söyledi. Bebekler doğdu. 6-7 aylık oldular. En tatlı zamanları tabi. Kadının kocası babasına bebekleri göstererek ‘sen olsan hangisini verirdin baba, ben bunların hangisini vereyim’ diye sitem etti. Kadının teyzesinin çocuğu yok. Kadının annesi bile sakın asla diyor. Erkek tarafına ne oluyorsa. Bu olay 7-8 sene önce oldu. Şimdi kadın tekrar hamile. Bu sefer de görümcesi söylemiş teyzene ver diye. Tabi kayınbabası söyletiyor bunu
yada gülceGulcan + Hatice = Gulhan
Simple facts...
Tabi anlayabilirlerse :)
Gulce de olabilirGulcan + Hatice = Gulhan
Simple facts...
Tabi anlayabilirlerse :)
İlk kızım doğduktan ve ismi konulduktan sonra (bebeğim bir haftalıktı) kaynım kayınvalidemin yanında masada bana "sen neden annemin ismini koymadın ?Annemin ismini koysaydın ilerde ben de kızım olsa senin adını koyardım "Ben bu konuda sansliyim. Kayinvalidem kayinpederimin ismi verilmesini istemedi. Artik kizim olsa bile isteyemez kendi ismini
Sahsen iki isimi de koymazdim. Biraksinlar herkes kendi ismiyle yasasin
İlk kızım doğduktan ve ismi konulduktan sonra (bebeğim bir haftalıktı) kaynım kayınvalidemin yanında masada bana "sen neden annemin ismini koymadın ?Annemin ismini koysaydın ilerde ben de kızım olsa senin adını koyardım "dedi."Benim adımı tabi koymak istersin..narsistlik gibi gözükecek olmasa ben de kendi adımı koyardım kızıma ama ilerde kızın olursa sen kendi annenin adını koy "dedim Oğlu oldu kaynımın.. babasının/anasının isminin bir harfi bile yok çocuğunun isminde
Erkek tarafı tam bir mal.Ayyy kadın neler çekti bi bilseniz. 1 kere de değil. Kaç kere söyledi. Bebekler doğdu. 6-7 aylık oldular. En tatlı zamanları tabi. Kadının kocası babasına bebekleri göstererek ‘sen olsan hangisini verirdin baba, ben bunların hangisini vereyim’ diye sitem etti. Kadının teyzesinin çocuğu yok. Kadının annesi bile sakın asla diyor. Erkek tarafına ne oluyorsa. Bu olay 7-8 sene önce oldu. Şimdi kadın tekrar hamile. Bu sefer de görümcesi söylemiş teyzene ver diye. Tabi kayınbabası söyletiyor bunu
Koymayin allah aşkınaMerhabalar. 2. Kızım olacak hayırlısıyla. Kayınvalidem hiçbir torununa karışmadı ama bunda benim ismimi koyun demiş eşime. Eşim zaten 1. Kızımdan beri annesinin ismini koymamı istiyordu. Ben de eşim çok istiyor diye bu sefer koyayım diye içimden geçıriyordum ne yalan söyleyeyim. Ama kayınvalidem böyle emrivaki yapınca çok sinir oldum. Eşime sırf annen arayıp istediği için koymam dedim. Bir yandan da benim annem "sen kayınvalidenin ismini koyuyorsan yanına da benim ismimi koy " dedi. Aslında annem önceden Aybike köy diyordu sonradan kayınvalidemin davranışını duyunca benimkini de koy dedi. Ne yapacam bilmiyorum. İsimler çok uyumsuz. Kayınvalidemin ismi Gülcan. Annemin ismi Hatice. Bebeğin ismi Gülcan Hatice veya Hatice Gülcan olacak. Daha bitmedi. Eğer bu iki ismi kabul edersem önde hangisinin ismi olacak tartışması da başladı . Bana akıl verin nolur. Bugün eşimle tartıştım bu yüzden. Sabaha kadar uyumadım. Çıkmazdayım. 8 aylık hamileyim son 1 ay kaldı. Ben bu isim stresine düştüm. Benim fikrimi soran dahi yok.
Akrabamızda vardi abisi koydu kardeşinin ismi illa olacak demiş degiştiremediler şimdi de çok kıskanıyor kardeşini bence abla abi isim koyma hakkı yokİlk çocuğunuz kaç yaşında? Biz hamileliğimi öğrendiğimiz gibi ilk çocuğuma "kardeşinin ismini sen koyacaksın abla hakkı " demiştik
Öyle valla. Yazık kadının bebeğinden ne istiyorlarsa. Şuan ki hamileliği o kadar zor geçti ki bi de. Sürekli kanama geçirdi. Kadın o haldeyken kaynanası bi arayıp sormadı nasıl oldun diye. Kızına bebeği versin diye laf söyletiyorErkek tarafı tam bir mal.
Dümdüz mal ama.
Akrabaları bile olmayan kadının derdine düşmüş bebek arıyorlar
Çok istiyorlarsa görümce kendi doğursun versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?