- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
- 63
- Konu Sahibi Asosmerve27
GÜLCE KOYUN. Biraz ondan biraz bundan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy benden çok yaşayacaksın girip bakıyor hiç umrunda mı acaba kim ne yazmışKeşke konu sahibi bizi adam yerine koyup cevap verse
Dediğin gibi. Girmese gam yemeyecem. Girip de yazmıyor bir de.ayy benden çok yaşayacaksın girip bakıyor hiç umrunda mı acaba kim ne yazmış
bence kv nin adını koyacak :))Dediğin gibi. Girmese gam yemeyecem. Girip de yazmıyor bir de.
Doğurup koymuş bile olabilirbence kv nin adını koyacak :))
eh hayırlı olsun demek düşer bize deDoğurup koymuş bile olabilir
Ya evet bunu biliyorum çok teşekkür ederim bilgilendirme için ama sevmesem dr alışmışım herkes beni böyle biliyo falan bilmiyorum değiştirsen adapte olabilir miyim herkes alışır mı yoksa yine eaki isimle mi hitap ederler bilmiyorum. Mahkemesiz rahatça isim değiştirme kolaylığı çıkınca eşime demiştim ama ben seni böyle tanıdım başka isme alışamsm falan dedi bilemiyorum cesaret etmem lazım. Küçükken balkonumuzdam bağırırdım. Benin adım .... değil, adım Tuğçe derdim. Ah ah. Her şey insanın elindr dr bir ömür sana ait olan o isim niye elimizde değil çok üzücüİsim değişikliği yapma hakkınızı kullanın. Bir ömür sevmediğiniz bir isimle yaşamak zorunda değilsiniz. 40 yaşından sonra dahi ismini değiştiren var. Üstelik nüfus müdürlüğünden değiştirebiliyorsunuz 2022 Aralık ayına kadar. Detayları nette mevcut.
Ay nedir bu kaynana kayınbaba ismi krizi.Merhabalar. 2. Kızım olacak hayırlısıyla. Kayınvalidem hiçbir torununa karışmadı ama bunda benim ismimi koyun demiş eşime. Eşim zaten 1. Kızımdan beri annesinin ismini koymamı istiyordu. Ben de eşim çok istiyor diye bu sefer koyayım diye içimden geçıriyordum ne yalan söyleyeyim. Ama kayınvalidem böyle emrivaki yapınca çok sinir oldum. Eşime sırf annen arayıp istediği için koymam dedim. Bir yandan da benim annem "sen kayınvalidenin ismini koyuyorsan yanına da benim ismimi koy " dedi. Aslında annem önceden Aybike köy diyordu sonradan kayınvalidemin davranışını duyunca benimkini de koy dedi. Ne yapacam bilmiyorum. İsimler çok uyumsuz. Kayınvalidemin ismi Gülcan. Annemin ismi Hatice. Bebeğin ismi Gülcan Hatice veya Hatice Gülcan olacak. Daha bitmedi. Eğer bu iki ismi kabul edersem önde hangisinin ismi olacak tartışması da başladı . Bana akıl verin nolur. Bugün eşimle tartıştım bu yüzden. Sabaha kadar uyumadım. Çıkmazdayım. 8 aylık hamileyim son 1 ay kaldı. Ben bu isim stresine düştüm. Benim fikrimi soran dahi yok.
Bu son söylediklerini görümcesi söyledi ama kadın ilk başta hayırlı olsun falan demiş. Bi sonraki aramasında böyle demiş. Dedirttirilmiş yani. Kadının kocası da babam direk bana söylerse ağzının payını veririm demiş. Duruldu o olay şimdi. Doğumuna az kaldı
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı , huzur ve mutlulukla tüm evlatlarını bir arada büyütmeyi nasip etsin.
Bu öneri süper bence .İki isim de çok kötü çünkü .Kötü derken yanlış anlasilma olmasın .Kötü bir seçim olur .Artık bu zamanda boyle isimler konulmuyor ..Ada ismi bile demode olmuşken Hatice mi kaldı .İkisini de kulağına okutun .Sonra modern bir isim koyun bence.Gulcan + Hatice = Gulhan
Simple facts...
Tabi anlayabilirlerse :)
Kayınvalide in ismi daha güzel ama annenin ismine göreeh hayırlı olsun demek düşer bize de
Evet ve çevremde bakıyorum kendi kızları kayinvalidelerinin ismini koymuyor ama nedense orf gelenek ve adetler sadece gelinlere işliyorAy nedir bu kaynana kayınbaba ismi krizi.
Arkadaşlarım da hep kayınailelerinin ismini koydular çocuğa.
Sırf kocalarına yaranmak için.
Asla da tasvip etmiyorum herkes kendi ismiyle yaşasın sizde çocuğunuza istediğiniz ismi koyun o ne saçmalık öyle?
Sinirleniyorum böyle konulara ne münasebet yani? Kim ne karışır benim 9 ay karnımda taşıdığım çocuğa koyacağım isime?
Küsen küssün, alınan alınsın valla hiç umrumda olmaz. Hadsizlik resmen.
Hatgül koyunne stresi ya hu ikisini de koymayacaksiniz o kadar.esinize resti cekin.annemlerin isimlerinin nesilden nesile aktarilmasina gerek yok deyin,zaten genlerini aktatiyoruz sükredip otursunlar yerlerine deyin.Merhabalar. 2. Kızım olacak hayırlısıyla. Kayınvalidem hiçbir torununa karışmadı ama bunda benim ismimi koyun demiş eşime. Eşim zaten 1. Kızımdan beri annesinin ismini koymamı istiyordu. Ben de eşim çok istiyor diye bu sefer koyayım diye içimden geçıriyordum ne yalan söyleyeyim. Ama kayınvalidem böyle emrivaki yapınca çok sinir oldum. Eşime sırf annen arayıp istediği için koymam dedim. Bir yandan da benim annem "sen kayınvalidenin ismini koyuyorsan yanına da benim ismimi koy " dedi. Aslında annem önceden Aybike köy diyordu sonradan kayınvalidemin davranışını duyunca benimkini de koy dedi. Ne yapacam bilmiyorum. İsimler çok uyumsuz. Kayınvalidemin ismi Gülcan. Annemin ismi Hatice. Bebeğin ismi Gülcan Hatice veya Hatice Gülcan olacak. Daha bitmedi. Eğer bu iki ismi kabul edersem önde hangisinin ismi olacak tartışması da başladı . Bana akıl verin nolur. Bugün eşimle tartıştım bu yüzden. Sabaha kadar uyumadım. Çıkmazdayım. 8 aylık hamileyim son 1 ay kaldı. Ben bu isim stresine düştüm. Benim fikrimi soran dahi yok.
Hepsi koysaymis, nergiscan, borahan, boravan, nergiztwo, boranur...Bizim yakinimiz olan bir aile var, kayinpederin ismi bora, kayinvalidenin ismi de nergis.. Evet saka degil :) Ve butun gelinler kavga etti bu isimleri kendileri koymak icin.. Isimler guzel olunca demek ki :)
MantikliHepsi koysaymis, nergiscan, borahan, boravan, nergiztwo, boranur...