Bebeğime isim krizi

Ayıp ya.Kizcagiz 8 aylık hamile soktukları su strese bak.Wallahi ayıp.Kayinvalideniz tuhaf,anneniz iki kere tuhaf.Onlarin derdi bebeğe isim vermekten ziyade çirkin bı yarışa dönmüş.İkisinin de ismini vermeyin bebeğinize.Kendi seçtiğiniz ismi verin.Bunun için küsen,surat yapan olursa da çıkarın hayatınızdan.Hamileye,lohusaya böyle yapan insanlarla yakın olmanın hiçbir anlamı yok.Zamaninda,sağlıklı doğumlar dilerim size

Eşiniz yabancı mı ? Yanlış anlaşılmasın , görümcenizin isim seçiminden dolayı sordum. Mirabel ispanyol ismiydi sanırım.

Bence istemediginiz birseyi yapmayin.ayni durum benkm de basima geldi.kv emrivaki ile kizimizin adi ece olacak o kadar dedi.iis inada bindi.fakat sonunfa bi isim icin esimi uzmeyeyim dedim ve kabul ettim.asli ece koyduk.
Ama o kadar pismanimki asla ece diyemiyirum.ben asli diyorum onlar ece diyor.ve onlar ece dedikce tuylerim diken diken oliyor.esim bile bu kadar etkilenecgini bilseydim ben de koymazdim diyor.ama is isten gecti maalesef.

Çakırbey mi? Vapur ismi gibi Benim bir tanıdığım da oğluna Çakır koydu. Bir ismi daha vardı ama anımsayamadım şimdi. Kurtlar Vadisi'ni çok izliyordu baba sanırım

Ay bizim bi akraba ikiz kızlara hamileydi. Öncekisi 2 erkekti. Kız oldukları için kadın o kadar heyecanlıydı ki. Birinin adını eslem diğerinin adını erva koyacaktı. Doğum yaptı. Gittik yanına. Hangisi eslem dedim. O isimleri koymadım dedim. Babası zor isim koyma. Birine annenin ismini birine kayınvalidenin ismini koy geç demiş. Ne oldu? Biri Ayşe bir Fatma. Kaynanası bebeklerden birini kadının hiç doğum yapmamış teyzesine vermesini istedi. Annesi de bir kaç gün kızına baktı. Sonra kadın eve geldi. Zorlanınca kız kardeşini çağırdı yardım için. Annesi de ben kızımı sana yardımcı olsun diye mi doğurdum dedi. Göndermedi. Anlayacağınız birinin ismini koyuyorsunuz diye göğe yükseltmeyecekler sizi. En iyisi hiç birinin ismini koymayın. Eşinizle farklı güzel bi isim bulun. Herkese de resti çekin

Eşiniz yabancı mı ? Yanlış anlaşılmasın , görümcenizin isim seçiminden dolayı sordum. Mirabel ispanyol ismiydi sanırım.
Yurt dışında doğmuş büyümüş bir Türk efendim kendileri. Benim büyük kızım 2007 doğumlu. O zamanlar nüfus müdürlüğünce kabul edilmeyen isim olayı hala var mıydı bilmiyorum çünkü ben Selin koydum ismini.

Görümcem bize ismi söylediğinde ben kabul edilmez sandım hatta kendisine başka alternatif isim düşündün mü diye sordum ama bebek doğduktan sonra gidip nüfusa kaydettiler. Artık herkes her ismi koyabiliyor galiba. Evet Mirabel İspanyol ismi hatta Disney'in filmi var (Encanto - Sihirli Dünya) oradaki kızın ismi Mirabel Madrigal.
Diğer kızının ismi de Melinda.

Konu sahibi konunuzu sulandırdım kusura bakmayın. Benim çocuğuma ben ve babası dışında kimse isim koyamaz. Bir arkadaşın dediği gibi sorun ve dram yaratan sizsiniz. Ben koyacağım ismi hazırladım bile yine de sağolun öneriler için teşekkür ederim, bitti gitti.

Maşallah. Adlarıyla yaşasınlar. Mirabel değil ancak Mira ismi tv dizisinden dolayı oldukça revaçtaydı bir dönem.

Diziye denk gelen dönemde : dünyaya gelen bebeklerin ; büyük bir kısmı Mira ve Yaman isimlerini almışlardı hatta.

Ne demek çocuğunu teyzene ver kadın ne dedi sonra gerçekten şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…