Bebeğe isim

Y
Yahu neden komik olsun. Aksine komik ve acınasi olanlar eşimin işine gidemem kızar eder diyenler yada eşinin attığı adımi bilmeyip sonra aldatildim haketmedim diyenlerdir. Gitmiş görmüş kafasında kurmak yerine kendinide göstermiş neden acımasız yorumlar yapılıyor anlam veremiyorum

senin yorumlarini begenirim ama Oguz Atay deme gozunu seveyim. Hikayelestirip anlatmis ama hafif bir gereksizlik mevcut evet hani kelimelerle oynama bir canan tan belki ama Oguz atay kivami da degil hani

Direkt Canan Tan geldi aklıma benim de:)
Oğuz Atay'ın kemikleri sızlar yapmayın etmeyin:)

Kızlar ben konu sahibine demedim onu,bana sormuş ya nasıl anlatım tarzın var diye ona istinaden yazdım ki o bile geyikti ben kim Atay kim haddimi bilirim

Ama ilk defa tanıştığınız insanlara " birbirimizi zor elde ettik, kıymetini biliyoruz " vs cümleler çok değişik olmuş, kamu spotu gibi.

Eşin de ne niyetle gittiğini anlamış oraya, utanç verici bir durum değil mi bu senin açından?

Helal olsun be ! :) baskın , basanindir (öyle miydi :) Esinin bir günahı yok ama rojda nin seni suzmesi hayra alamet değil ...

Bakın bu durum size ait. O sizin durumunuza düşmemek için tedbir almış. Hani başkası gelir olan...

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-09-19-12-11.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 152
Ofisine zaten gidecektim esimde biliyordu ama bunu biraz erken yapmak istedim. Kamu spotu dusunceniz beni guldurdu :) haklisinz oyle oldu.. Sacmaladim.. esiniZ siZe toz kondurmor demesi ustune bende biraz cenemi actim..

Bakın bu durum size ait. O sizin durumunuza düşmemek için tedbir almış. Hani başkası gelir olan...

Ne alakası var? Başkası gelir dememiş biri gelir demiş. Mutlulukta evlilik ya da ilişkiden bahsetmemiş, hayattaki mutluluktan bahsetmiş myflower.
Sizin hayattaki tek mutluluk eşiniz, onu biri kapacak diye de ödünüz kopuyor sanırım.

Bana eşine ve kendine güvenmiyen kadın imajını verir bu durum hep.
Orası profesyonel bir yer bir görünmek bana uygun gelmez.
Eşlerin davetli olduğu yemektir gidilir ama durduk yere bir görüneyim demek bana ezikçe geliyor. Yapan kadına da saygı duyamıyorum.
Orada tüm kadınlar evli barklı adamın peşinde koşmuyordur eminim, koşan da varsa kocanız bir zahmet evli olduğunu unutmayacak. Eşe güvensizlik gibi geliyor bana.
Yemekler yada etkinlikler hariç bir gün çalıştığı yere gitmedim. Kendime de eşime de güvenim tam elin kadını da beni etkilemez ne gidip görünüp tuhaf duruma düşeyim?

U

Evet eşim. Sizin nedir?

Eşin seni seviyo bence arkadaşlarından falan kıskanmis sizi ayrıca bencede ilk defa duymustur beyenmistir üstünde durup huzurunuzu kaçırmayın derim ben. Ayrıca bilmem kezbanlik midir ama öyle bile olsa bende bu yaptığınızı yapardım ne olduğu da farketmez siz hem Eşinizin tutumunu hem kızı gördünüz ben de olsam meraktan kendimi yiyecegime giderdim ama kıza sinsi demeniz bence bilinç altı

Bu yaptığınız bel altı vurmaktır çok çok ayıp.
Çirkin.
Aldatmak isteyen adam sen tasma taksan da aldatır. Bana da bu aman aldatmasın dye kendini paralayan kadınlar tuhaf geliyor. Kendini küçük düşürmek gibi.

U

Utanmasi gereken eşi. Kamu spotu

Evet eşim. Sizin nedir?

Bir sürü şey. Hepsini buraya yazarsam sayfalar yetmez. Çok şükür bir insana endeksli değil mutluluğum.
Ama mesele siz değilsiniz. Okuduğunuzu yanlış anlayıp yanlış sonuçlar çıkarmanız.

Hayır orda yazılanın da aldatmak ya da aldatılmakla alakası yok ki elvancım. Arkadaş açık bulmaya çalışmış becerememiş.

Yahu bu neyin tartışması size göre rezillikse yapmayın, size de mi böyle yapın deniliyor sanki. Bu hayat o kadına ait ve böyle rahatlayacağını düşünmüş ve yapmış, dışardan size nasıl görüneceğini düşünerek yaşamak zorunda mı?

Oraya sık sık eşleri gelip ziyaret edebiliyor. Bayan erkek.. Çok kasıntı bir firma değil bu konuda. Eşi geliyor, eşiyle çıkıp yemek yiyorlar mesela

Teşekkür ederim

Saj
Bir sürü şey. Hepsini buraya yazarsam sayfalar yetmez. Çok şükür bir insana endeksli değil mutluluğum.
Ama mesel siz değilsiniz. Okuduğunuzu yanlış anlayıp yanlış sonuçlar çıkarmanız.
Adınıza sevindim. Ailem e bagliyim oglum olacak univ mezunuyum fiziğim iyi suan tek sıkıntı para oda gecici ikimizde atama bekliyoruz. Ama eşimle huzur olmayacaksa hicbirinden keyif almam. Konu Sahibi de elindekine sahip çıkmış. Erkekler biraz gec algılar tehlikede olduklarıni. Baştan uyarmış. Ha gidince terslenir veya bayanla samimi gorurdu çekip gelmeliydi bana göre de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…