Bebeğe isim

Yabancı değil ama Türkçe de değil Kürtçe bir isim.

Ülkemizde Kürt kökenli insanlara bakış açısı pek içaçıcı değil, o yüzden ben çocuğuma koymazdım .
38 kiside begenmis bu yorumu.irkci toplulugu...kurdum..ismim kurt ismi..t.c vatandasiyim.darbe gecesinde sozde chpli hainler marketlere kosarken biz kardeslerimle istanbulda nobet tuttuk...

Hala isim cisim irk pesindesiniz..yazik zihniyetlerinize

38 kiside begenmis bu yorumu.irkci toplulugu...kurdum..ismim kurt ismi..t.c vatandasiyim.darbe gecesinde sozde chpli hainler marketlere kosarken biz kardeslerimle istanbulda nobet tuttuk...

Bence sen bi topla kendini biri bişey yazdı diye intikam için chpli hainler falan diyemezsin kendine gel. Başkasına kızıyorsan ona bildir bu kızgınlığını ya da kible. Sen farklı bişey mi yaptın şimdi onun yaptığından ? Başlarım şimdi marketine nöbetine canını sıkmayın insanların.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bakar mısınız lütfen.

Şimdi siz ne yapmış oldunuz acaba bu ayrımcılık olmuyor mu siyasi partisine göre "hain" diye nitelendirmek?

ağzına sağlık

ay inanmıyorum konu topuklu ayakkabıdan, kıskanç eşten, ofis basmadan, şıkır şıkır giyinmeden siyasete döndü

Hanımlar,
bir kendinize gelin lütfen, burası ne propaganda topiği ne siyasi arena, rahatsız olduğunuz mesajları kiblersiniz incelenir ki zaten topikte uyarı verilmesi gereken yorumlara gereken yapıldı.

2 günlük kızdan ne olacak bence adı duyunca hoşuna gitti değişik geldi. sonrasında sanada ofiste işe başlayan kızın adı demedi altında birşey ararsın diye. ama şahsen ben eşime şöyle derdim. ''2 gün önce ofise yeni elemanlar başladı birinin ismi değişik geldi buda bize bir fikir olsun'' diye açıklardım gerçi ama.

Sizinde pek farkınız kalmamış alıntı yaparak eleştirdiğiniz kişiden hatta daha fazlasını yapmışsınız. Ayıptır ya.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım konu sahibi de banlanmış burada yazılanlara da cevap veremeyeceğine göre neden hala açık bu konu sorabilir miyim? Konu çok farklı yerlere kaymışta ..

Konu sahibesi talep etmediği veya konudaki tartışmalar sürüp gitmediği sürece konuyu kapatmayız, banı açılınca üyeler devam ederse başka.

Yabancı değil ama Türkçe de değil Kürtçe bir isim.

Ülkemizde Kürt kökenli insanlara bakış açısı pek içaçıcı değil, o yüzden ben çocuğuma koymazdım .
bence ülkemizin kürt kökenlilere bakisi iyi degil yanlis bi cümle. bölücülere bakisi iyi degil . cünkü yüz yillaridir kürtler de türklerde bu topraklarda zaten..

Herkes MissCherryBlossom ' a yüklenmiş ama yorumunda ırkçılık yok.

Türklere bakış açısı da yurtdışında, bazı ülkelerde pek iç açıcı değil. Bu cümleyi kurduğumuzda ırkçı değil realist oluyoruz.

Kürtlere bakış açıcı iç acıcı değil ve bundan memnun da değil birçok kişi. Olan masumlara oluyor hep, ve her daim genellemeyle bir ırkın tamamı lekeleniyor malesef..

Konu sahibesi talep etmediği veya konudaki tartışmalar sürüp gitmediği sürece konuyu kapatmayız, banı açılınca üyeler devam ederse başka.
Bakınız şimdi kapatıyorum çünkü hala konuda yapılan bir yorum üzerinden gidiliyor.

Konu bir isim, bir koca ve onun eşinden ibaretti oysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…