- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklı olabilirsiniz ama ben hep böyleyim bunu bilerek bu şekilde yazmaya çalışmıyorum.Olay noktada virgülde değil, üslup Ömer Seyfettin kitapları okuyor hissi veriyor. Tabii ki özensiz yazmaktan daha iyi. Yalnız yazarlıkla bir ilgisinin olacağını sanmam, en azından olmamalı, çünkü gerçek bir yazar nerede nasıl bir konuşma dili kullanması gerektiğini bilir. Kadın sitesine roman diliyle yazmak açıkçası sırıtıyor.
Hadi hadi beğenmişsindir çocuğu kesin, yoksa isme bakıp isim önerecek değilsin, kesin aşık oldunBu kadar uzun yazacak kesin birşey var dedim okudum ama yok, şaka mısınız, geçen bana izin yazdırmaya Utkan diye bi çocuk geldi arkadaşıma isim önerdim oğlu için, ne var bunda
Ofiste 10 kişi varlar bir çoğu erkek.
Erkek arkadaşlarımla doluydu orası dedi. Ne bileyim ben öyle olduğunu
Şu ifadelere de anlam veremedim, çoğu erkek demişsin başta, sonra ne bileyim ben öyle olduğunu diyosun
Karşılaşmamayı umuyorum. Bir insan eleştirisini yaparken kabalaşıyorsa bu onun problemidir. Konumla ilgili eleştirinizi yaptınız. Yaşadıklarıma ot çöp demenizin anlamı nedir? Kendi kendinize bu hakkı verip saygısızlık ediyorsunuz. Bu konu çok mühim olmayabilir. Ama eşimi kıskandım. Konum çöp olacak kadar önemsiz değil. Buna siz karar vermiyorsunuz. Sert kelimeler kullanınca kendinizi yürekli sanıyorsunuz sanırım.
Konu neyse de anlatımınız o kadar sevimli ki hep gülümseyerek okudum rojda kurban olsun sana kız tanımadan sevdim seni
İki farklı yorum.. İki uçurum yorum.. Ben nasıl göründüğümü gerçekten anlayamıyorum. Ama bu benim kimseyi taklit etmiyorum..Konunun anlatım dilinin yapaylığını geçtim. Kendinizi ne kadar komik bir duruma düşürdüğünüzün farkında değilsiniz buraya da konuyu "Aman ne güzel kendini göstermişsin canım şöyle bir görünmek lazım!" diye tasdiklenmek için açmışsınız.
Hele o eşinizle aranızdaki aşkı anlatma çabaları Özgüvensiz kadın nedir, nasıl olunur uygulamalı göstermişsiniz.
Hadi hadi beğenmişsindir çocuğu kesin, yoksa isme bakıp isim önerecek değilsin, kesin aşık oldun
Not: bu bir ironidir
Çoğu erkekti biliyordum ama ''ne bileyim öyle olduğunu'' derken eşim ofisin çok büyük olduğunu ve bölüm bölüm olduğunu söyleyince, girdiğim gibi küçük bir ofis olduğunu ve herkesin birbirine çok yakın çalıştığını tahmin edemedim. Bundan bahsettim.Şöyle bi yorumum vardı?
Dalganızı bile kabul edebilirim, ot çöp lafınıza benzer saygısızlıklar yapmayın yeterli.Anam çocuk 96lı büyüsün yakışıklı olacak ama :)
senin yorumlarini begenirim ama Oguz Atay deme gozunu seveyim. Hikayelestirip anlatmis ama hafif bir gereksizlik mevcut evet hani kelimelerle oynama bir canan tan belki ama Oguz atay kivami da degil haniOğuz Atay tarzı bi konuşma biçimim var, ağırlığı koyma şeklin kezbanlik oluyo zaten, çok bariz anlaşılıyo benim kocam havaları, bizim ofise de zaman zaman konkenden gelen Firdevs Hanım kılıklı kadınlar gelir kocalarını öper okşar şuh kahkahalar atar giderler, onlar canlandı gözümde, bazıları da gayet kot tişört arkadaşlar kolay gelsin diye girerler odaya, aradaki fark coolluk oluyo
Çoğu erkekti biliyordum ama ''ne bileyim öyle olduğunu'' derken eşim ofisin çok büyük olduğunu ve bölüm bölüm olduğunu söyleyince, girdiğim gibi küçük bir ofis olduğunu ve herkesin birbirine çok yakın çalıştığını tahmin edemedim. Bundan bahsettim.
Teşekkür ederimPeki, hasılı eşin de sen de belli ki kıskançlıkla özgüvensizlik arasındaki ince çizgidesiniz, birbirinize güvenin o seni erkek arkadaşlarından sen onu kadın iş arkadaşlarından aşırı kıskanıyosunuz, normal değil iyi forumlar
Direkt Canan Tan geldi aklıma benim de:)senin yorumlarini begenirim ama Oguz Atay deme gozunu seveyim. Hikayelestirip anlatmis ama hafif bir gereksizlik mevcut evet hani kelimelerle oynama bir canan tan belki ama Oguz atay kivami da degil hani
iyi yazar hos yazar da bir alacakaranlik serisi bir de onun bazi kitaplarinda kaybettigim vakte uzuluyorum. kisisel elstiridir. kimse uzerine alinmasin. yazmak istesem belki onun kadar yazamam ayrica belirtiyorum bir okur olarak fikrimi belirttim. konuyu cok bolmeyeyim ben en iyisi.Direkt Canan Tan geldi aklıma benim de:)
Oğuz Atay'ın kemikleri sızlar yapmayın etmeyin:)