- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Ya zaten kadına bişey dememiş kocasına vermiş gözdağıni. Ben öyle algiladim şahsen.Kadına değil o kıymetli kocişinize soracaksınız hesabını.
Erkekler sandığınız kadar yarım akıllı değil, fino köpeği gibi her kadının peşine takılmaya müsait de değil.
Evlilik de koca gütmek değil.
Evliliklerde sadakat iki kişiyi bağlar siiz ve kocanızı.
Kocanıza sahip çıkacaksınız çıkamıyorsanız da elin kadına kulp takmayacaksınız.
Yani hatalarinda zorla kurduklari mutlu yuvalarinin bozulacak olmasından bahsediyorum..Tehlike derken
Bakın ama öule derseniz işin rengi değişir. Kendini göstermek değil burada, ortamı görmek o kadını görmek istedim. Giyindim hazırlandım. Bayağıdır hamilelikten salmıştım kendimi.
Yani hatalarinda zorla kurduklari mutlu yuvalarinin bozulacak olmasından bahsediyorum..
Siz benim dedektifim misiniz? Size ne kanıtlamam gerekiyor? Bu şekilde ima yaparak benden bilgi alamazsınız kusura bakmayın.Sizin konunuzla ilgili bişey değildi. Myflower ile ilgili yazmıştım. Neden üzerinize alındınız ki?
Ben hala kitap, öykü, hikaye, dergi adı bekliyorum bu arada.
Y
Ya zaten kadına bişey dememiş kocasına vermiş gözdağıni. Ben öyle algiladim şahsen.
Bakın bu durum size ait. O sizin durumunuza düşmemek için tedbir almış. Hani başkası gelir olan...
Siz benim dedektifim misiniz? Size ne kanıtlamam gerekiyor? Bu şekilde ima yaparak benden bilgi alamazsınız kusura bakmayın.
Lütfen genellemeyelim! Kürdü var pkksi var.ikisi aynı şey değil .
Siz benim dedektifim misiniz? Size ne kanıtlamam gerekiyor? Bu şekilde ima yaparak benden bilgi alamazsınız kusura bakmayın.
Tamam aynı şey zaten, ha o kadını görmeye gitmişsiniz ha o kadına kendinizi göstermeye gitmişsiniz.. sonuçta amacınız eşimi özledim yada yolumun üstüydü müdaitse bir uğrayayım değil. Rojdaya endeksli olarak gitmişsiniz ve işin en kötüsü de eşinizin bu yaptığınız bence küçük düşürücü olan durumu farketmesi...Bakın ama öule derseniz işin rengi değişir. Kendini göstermek değil burada, ortamı görmek o kadını görmek istedim. Giyindim hazırlandım. Bayağıdır hamilelikten salmıştım kendimi.
Evet ama diyor ki eşinin kızmasının sebebi kendini göstermeye gitmiş olması. Eşim erkeklerden dolayı bana kızdı ve o bu durumda eşi kendini göstermeye gittiği için kızdı derse yanlış anlaşılır. Erkeklere orada boy göstermiyorum. Tek istediğim kızı görmek, kızın beni görmesi, ortamı görmem.Amaç Rojda her kimse ona bir gözükmek
Şu ifade senin yapma Allah aşkına
Dikkat ettiyseniz gidip görmüş olmasına birşey demedim.bu mesele değil. Mesele,oraya gittiginde oradaki tavrı.Y
Yahu neden komik olsun. Aksine komik ve acınasi olanlar eşimin işine gidemem kızar eder diyenler yada eşinin attığı adımi bilmeyip sonra aldatildim haketmedim diyenlerdir. Gitmiş görmüş kafasında kurmak yerine kendinide göstermiş neden acımasız yorumlar yapılıyor anlam veremiyorum
Ah keşke hep böyle söyleseniz. Neyse, peki sağolun.Tamam aynı şey zaten, ha o kadını görmeye gitmişsiniz ha o kadına kendinizi göstermeye gitmişsiniz.. sonuçta amacınız eşimi özledim yada yolumun üstüydü müdaitse bir uğrayayım değil. Rojdaya endeksli olarak gitmişsiniz ve işin en kötüsü de eşinizin bu yaptığınız bence küçük düşürücü olan durumu farketmesi...
Bakın kıskanç bir çiftiz diyorsun zaten. Adam iş yerine yeni bir kız başladı onun adı dese de olay büyüyecekmiş , değil mi? adam kıza karşı beğeni hissettiği için değil olay çıkmasın diye yalan söylemiş bu çok belli. Hiç bu kadar uzatılacak büyütülecek mevzu değilmiş velhasıl. Yine de hayat sizin ama bize fikrimizi sormuşsunuz söylüyorum , bence basit olmuş yaptığınız
Evet cherry o yorum bana da yakışıksız geldi, doğuluyum doğma büyüme. Biz burda gerçekten kardeşçe büyüdük her çeşit insan, evlilikler yapanımız da çok , farklı kültürlerle. Bizim hiç böyle bir bakış açımız yok. Bu çirkin bakış açısına sahip insanlar uzaktan yorum yapan sapla samanı ayırd edemeyen insanlar. O bir avuç insanı dikkate alıp böyle bir cümle kurmaya değmez. Kırılabilecek çok arkadaşımız olabilir bu cümleye
Evet ama diyor ki eşinin kızmasının sebebi kendini göstermeye gitmiş olması. Eşim erkeklerden dolayı bana kızdı ve o bu durumda eşi kendini göstermeye gittiği için kızdı derse yanlış anlaşılır. Erkeklere orada boy göstermiyorum. Tek istediğim kızı görmek, kızın beni görmesi, ortamı görmem.
Oğuz Atay deyip adamı mezarında ters döndürmeyin, üzülüyorum.Oğuz Atay tarzı bi konuşma biçimim var, ağırlığı koyma şeklin kezbanlik oluyo zaten, çok bariz anlaşılıyo benim kocam havaları, bizim ofise de zaman zaman konkenden gelen Firdevs Hanım kılıklı kadınlar gelir kocalarını öper okşar şuh kahkahalar atar giderler, onlar canlandı gözümde, bazıları da gayet kot tişört arkadaşlar kolay gelsin diye girerler odaya, aradaki fark coolluk oluyo
Yeni yazara destekmiş bırakın Allah aşkına.neredeyse hevesimi bitireceksiniz. Ne yapaylığım kaldı ne taklitçiğim ne de çöp düşüncelerim. Yazım şeklime saygı duydunuz mu ki ne desteğinden bahsediyorsunuz. Açık açık ikidir ima yapıyorsunuz şu kitabınızı birde biz görebilseydik. Çocuk mu var sizin karşınızda. Kaç yaşındasınız sizDedektiflik?
Merak etmiştim halbuki sadece. Yeni bir yazara destek olabiliriz diye düşünmüştüm. Sizden neden bilgi sızdırmaya çalışayım? Mit ajanı mıyım ben?
Haha komik olmuş bu..Burada kastedilen şahsın başka bir kadın yada koca olduğu ne malum?))Bakın bu durum size ait. O sizin durumunuza düşmemek için tedbir almış. Hani başkası gelir olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?