Bebeğe isim

İki gundur gordugu kiza aşik olup yada ilgi duyup kendi cocuguna ismini koymaya kalkacak kadar igrenc biri mi kocaniz? Kizda duymus begenmistir sizin bu huyunuzu bildiginizden soyleyememistir. Neden bu kadar abarttiginizi anlayamadim

Canım benim noktalı virgüllü, kurallı kurmadığım tek bir konum yok. Baştan savma yazmıyorum diye yapay geliyor insanlara. Ben dikkatli yazıyorum, mesleki deformasyon diyorum buna. Çünkü başka açıklaması yok. Bana kalırsa normal yazıyorum. Size bu şekilde geliyor..

Oğuz Atay tarzı bi konuşma biçimim var, ağırlığı koyma şeklin kezbanlik oluyo zaten, çok bariz anlaşılıyo benim kocam havaları, bizim ofise de zaman zaman konkenden gelen Firdevs Hanım kılıklı kadınlar gelir kocalarını öper okşar şuh kahkahalar atar giderler, onlar canlandı gözümde, bazıları da gayet kot tişört arkadaşlar kolay gelsin diye girerler odaya, aradaki fark coolluk oluyo

Bence sadece ismi beğenmiş sonuçta sizi çok sevdiği ortada

Ben bahsettiğiniz iki tipte değildim orada. Pardon siz orada mıydınız? Anlattığım kadarında bu yok çünkü. İnsanlarla selamlaştım. Eşimle evliliğimizle ilgili bir şeyler konuşuldu bende söylemek istediklerimi söyledim. Şuh kahkahalar atıp kocama abanmadım. masada oturup adabımla çayımı içtim.

Girişiniz zengin müşteri sayıldı, topuklu ayakkabılarınız, kıza ne bakıyorsun canım tarzı laf atmanız bu imajı verdi bana da.

Betimlemenden ben onu çıkardım, çok abartmışsın ki eşin odada erkek arkadaşlarım vardı beni çıldırtacak misin falan demiş yoksa erkeklerin de orda olmasının sakıncası ne? Niye öyle dedi esin

Ben sizi fazla egolu gördüm... Ne demek "merak ediyordum neye benziyordu bu kız"... İnsana benziyordur herhalde.
Ben burayı samimi bulduğum için kafa sesimle yazdım bunu. Kasmadım açıkçası. Hani diyorlar ya masalımsı yazmışsınız yapay mısınız diye, ne dilde yazarsam yazayım anlaşılmıyor sanırım. Egolu biri değilim.

Isim köken olarak Kürtçe, eşiniz Türkse altında bir şey arayın derim; çünkü ben hiç Türk birinin Kürtçe isim koyduğuna denk gelmedim.

Bazen insan esinin gozunden anliyor bir seyleri. Kiz olursa su olsun bu olsun denilen hicbir isme degil, esinin sesinin tonundan Rojdaya takabilir. Zaten yalan soyleyerek de tescillemis bence.
Ama bunlar ta cinsiyet belli degilken olan seyler. 10 ay mi beklediniz bunun icin?

Betimlemenden ben onu çıkardım, çok abartmışsın ki eşin odada erkek arkadaşlarım vardı beni çıldırtacak misin falan demiş yoksa erkeklerin de orda olmasının sakıncası ne? Niye öyle dedi esin
Eşimde kıskançtır. Kısa, açık ya da kokoş değildim. Fazla bir şey de konuşmadım orada. Kıskançlığı orada bulunmamdı

Yazar hanımımız gelmiş :)
Neyse ben asla öyle süslenip püslenip işyerine falan gitmezdim bence utanç verici hele kadına birşey mi var demeniz kalkıp dövseydiniz bide
Ha şunuda söyliyeyim kızınıza o ismi koysanız kadın sorsa adını ne koydunuz diye rojda dese eşin, çok garip bir durum olur diye düşunüyorum kürt kökenlimisiniz?

''hep böyle ot çöp şeylerin etrafında döner hayatınız'' sizin kadar kaba bir kullanıcıyla daha karşılaşmadım ben bu platformda.

Olay noktada virgülde değil, üslup Ömer Seyfettin kitapları okuyor hissi veriyor. Tabii ki özensiz yazmaktan daha iyi. Yalnız yazarlıkla bir ilgisinin olacağını sanmam, en azından olmamalı, çünkü gerçek bir yazar nerede nasıl bir konuşma dili kullanması gerektiğini bilir. Kadın sitesine roman diliyle yazmak açıkçası sırıtıyor.

Hayır değilim.. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte. Garip bir şeyler vardı durumda.

Karşılaşırsın zamanla
Karşılaşmamayı umuyorum. Bir insan eleştirisini yaparken kabalaşıyorsa bu onun problemidir. Konumla ilgili eleştirinizi yaptınız. Yaşadıklarıma ot çöp demenizin anlamı nedir? Kendi kendinize bu hakkı verip saygısızlık ediyorsunuz. Bu konu çok mühim olmayabilir. Ama eşimi kıskandım. Konum çöp olacak kadar önemsiz değil. Buna siz karar vermiyorsunuz. Sert kelimeler kullanınca kendinizi yürekli sanıyorsunuz sanırım.

Konunun anlatım dilinin yapaylığını geçtim. Kendinizi ne kadar komik bir duruma düşürdüğünüzün farkında değilsiniz buraya da konuyu "Aman ne güzel kendini göstermişsin canım şöyle bir görünmek lazım!" diye tasdiklenmek için açmışsınız.
Hele o eşinizle aranızdaki aşkı anlatma çabaları Özgüvensiz kadın nedir, nasıl olunur uygulamalı göstermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…