Evet tabi ki bilinçatlı. Kızla ilgili bir şey bilmiyorum. Teşekkür ederimEşin seni seviyo bence arkadaşlarından falan kıskanmis sizi ayrıca bencede ilk defa duymustur beyenmistir üstünde durup huzurunuzu kaçırmayın derim ben. Ayrıca bilmem kezbanlik midir ama öyle bile olsa bende bu yaptığınızı yapardım ne olduğu da farketmez siz hem Eşinizin tutumunu hem kızı gördünüz ben de olsam meraktan kendimi yiyecegime giderdim ama kıza sinsi demeniz bence bilinç altı
Kendi yapamadiginizi başkası yapınca elestirmeyin kamu spotuydu diyelim bel altı üstü benim için farketmez karşı taraf kırıcıysa.Olmasa da niyeti bel altı vurmaktı. En en sevmediğim şeydir. Çok ayıp çok çirkin
Eşi neden utanacak ? Ne yapmış adam utanacak yahu? Ha belki karısı kendisini göstermeye gitti diye utanabilir, eşim kendini göstermeye iş yerime baskına gelse ben utanırdım haklısın...U
Evet eşim. Sizin nedir?
Herkes konuya fikrini belirtmekte özgür. Herkes konu sahibini pohlohlayacak diye bir şey yok. Bana göre komik ve küçük düşürücü. Bakın ikinci kez yorum yaptım.Yahu bu neyin tartışması size göre rezillikse yapmayın, size de mi böyle yapın deniliyor sanki. Bu hayat o kadına ait ve böyle rahatlayacağını düşünmüş ve yapmış, dışardan size nasıl görüneceğini düşünerek yaşamak zorunda mı?
Saj
Adınıza sevindim. Ailem e bagliyim oglum olacak univ mezunuyum fiziğim iyi suan tek sıkıntı para oda gecici ikimizde atama bekliyoruz. Ama eşimle huzur olmayacaksa hicbirinden keyif almam. Konu Sahibi de elindekine sahip çıkmış. Erkekler biraz gec algılar tehlikede olduklarıni. Baştan uyarmış. Ha gidince terslenir veya bayanla samimi gorurdu çekip gelmeliydi bana göre de.
"Adam olacak kız" hemen yapıştırır beğeniyi :) sadece gtmek istedim ve gittim. Başka bir şey söylemek istemiyorumHayır orda yazılanın da aldatmak ya da aldatılmakla alakası yok ki elvancım. Arkadaş açık bulmaya çalışmış becerememiş.
Kendi yapamadiginizi başkası yapınca elestirmeyin kamu spotuydu diyelim bel altı üstü benim için farketmez karşı taraf kırıcıysa.
Soylemeliydi baştan isim onerirken ise yeni giren birinin adı olduğunu. Hamile kadına şüphe uyandirdiysa sonucuna katlanmaliEşi neden utanacak ? Ne yapmış adam utanacak yahu? Ha belki karısı kendisini göstermeye gitti diye utanabilir, eşim kendini göstermeye iş yerime baskına gelse ben utanırdım haklısın...
Hakaret edilmediği müddetçe benim için sorun değil.Herkes konuya fikrini belirtmekte özgür. Herkes konu sahibini pohlohlayacak diye bir şey yok. Bana göre komik ve küçük düşürücü. Bakın ikinci kez yorum yaptım.
"Adam olacak kız" hemen yapıştırır beğeniyi :) sadece gtmek istedim ve gittim. Başka bir şey söylemek istemiyorum
Soylemeliydi baştan isim onerirken ise yeni giren birinin adı olduğunu. Hamile kadına şüphe uyandirdiysa sonucuna katlanmali
Evet cherry o yorum bana da yakışıksız geldi, doğuluyum doğma büyüme. Biz burda gerçekten kardeşçe büyüdük her çeşit insan, evlilikler yapanımız da çok , farklı kültürlerle. Bizim hiç böyle bir bakış açımız yok. Bu çirkin bakış açısına sahip insanlar uzaktan yorum yapan sapla samanı ayırd edemeyen insanlar. O bir avuç insanı dikkate alıp böyle bir cümle kurmaya değmez. Kırılabilecek çok arkadaşımız olabilir bu cümleyeLütfen genellemeyelim! Kürdü var pkksi var.ikisi aynı şey değil .
Nasıl için rahat edecekse öyle yaşa.Teşekkür ederim
Sabaha kadar yazınız sorun o değil ki size göre öyleyse o şekilde yaşayın, bu hanima göre değil ve farklı yaşıyor kime ne bundan?Herkes konuya fikrini belirtmekte özgür. Herkes konu sahibini pohlohlayacak diye bir şey yok. Bana göre komik ve küçük düşürücü. Bakın ikinci kez yorum yaptım.
Çok alakasız sanırsıniz hesabı hackledim oysa herkese açık durum.Ben burada kimseye bilenip açıp profillini kurcalayacak tıynette bir kadın değilim çok şükür.
Etik değerlerime ve kendime saygım vardır.
Bakın ama öule derseniz işin rengi değişir. Kendini göstermek değil burada, ortamı görmek o kadını görmek istedim. Giyindim hazırlandım. Bayağıdır hamilelikten salmıştım kendimi.Eşi neden utanacak ? Ne yapmış adam utanacak yahu? Ha belki karısı kendisini göstermeye gitti diye utanabilir, eşim kendini göstermeye iş yerime baskına gelse ben utanırdım haklısın...
Çok alakasız sanırsıniz hesabı hackledim oysa herkese açık durum.
Saj
Adınıza sevindim. Ailem e bagliyim oglum olacak univ mezunuyum fiziğim iyi suan tek sıkıntı para oda gecici ikimizde atama bekliyoruz. Ama eşimle huzur olmayacaksa hicbirinden keyif almam. Konu Sahibi de elindekine sahip çıkmış. Erkekler biraz gec algılar tehlikede olduklarıni. Baştan uyarmış. Ha gidince terslenir veya bayanla samimi gorurdu çekip gelmeliydi bana göre de.
Zavallı Rojda yaptığı tek bir şey yok ama fiziksel görünüşü, bakışları bile bu kadar olay olmuş konu açılmış. Neden güven problemi olan yazar arkadaş yüzünden.Kadına değil o kıymetli kocişinize soracaksınız hesabını.
Erkekler sandığınız kadar yarım akıllı değil, fino köpeği gibi her kadının peşine takılmaya müsait de değil.
Evlilik de koca gütmek değil.
Evliliklerde sadakat iki kişiyi bağlar siiz ve kocanızı.
Kocanıza sahip çıkacaksınız çıkamıyorsanız da elin kadına kulp takmayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?