Bebeğe isim

Evet tabi ki bilinçatlı. Kızla ilgili bir şey bilmiyorum. Teşekkür ederim

Herkes konuya fikrini belirtmekte özgür. Herkes konu sahibini pohlohlayacak diye bir şey yok. Bana göre komik ve küçük düşürücü. Bakın ikinci kez yorum yaptım.

Tabi erkeklerimizi koruyup kollamamız gerek. Sahipleri olduğu bilinmeli. Ben şahsen tasma takıyorum boynuna, en güzel yöntem.
Yapmayın allah aşkına yaa.

Kendi yapamadiginizi başkası yapınca elestirmeyin kamu spotuydu diyelim bel altı üstü benim için farketmez karşı taraf kırıcıysa.

Ben burada kimseye bilenip açıp profillini kurcalayacak tıynette bir kadın değilim çok şükür.
Etik değerlerime ve kendime saygım vardır.

Eşi neden utanacak ? Ne yapmış adam utanacak yahu? Ha belki karısı kendisini göstermeye gitti diye utanabilir, eşim kendini göstermeye iş yerime baskına gelse ben utanırdım haklısın...
Soylemeliydi baştan isim onerirken ise yeni giren birinin adı olduğunu. Hamile kadına şüphe uyandirdiysa sonucuna katlanmali

Au çok tatlısınız bence böyle ben sevdim sizi çift olarak takmayın kafanıza aklına girmişse bile yıkıp geçmişsiniz havanızla

"Adam olacak kız" hemen yapıştırır beğeniyi :) sadece gtmek istedim ve gittim. Başka bir şey söylemek istemiyorum

Sizin konunuzla ilgili bişey değildi. Myflower ile ilgili yazmıştım. Neden üzerinize alındınız ki?

Ben hala kitap, öykü, hikaye, dergi adı bekliyorum bu arada.

Konu sahibi, dahî anlamındaki de ayrı yazılır.
Tüm yazılarınızda bu hususta ciddi bir sıkıntı var.

Yazar olma gayretiniz nedeniyle uyarayım dedim, yoksa yazılarınızdaki dilbilgisi seviyesi hakkında yorum yapmak bu platformdaki varlık sebeplerimizden biri değil, vakıfım.

Soylemeliydi baştan isim onerirken ise yeni giren birinin adı olduğunu. Hamile kadına şüphe uyandirdiysa sonucuna katlanmali

Kadına değil o kıymetli kocişinize soracaksınız hesabını.
Erkekler sandığınız kadar yarım akıllı değil, fino köpeği gibi her kadının peşine takılmaya müsait de değil.
Evlilik de koca gütmek değil.
Evliliklerde sadakat iki kişiyi bağlar siiz ve kocanızı.
Kocanıza sahip çıkacaksınız çıkamıyorsanız da elin kadınına kulp takmayacaksınız.

Lütfen genellemeyelim! Kürdü var pkksi var.ikisi aynı şey değil .
Evet cherry o yorum bana da yakışıksız geldi, doğuluyum doğma büyüme. Biz burda gerçekten kardeşçe büyüdük her çeşit insan, evlilikler yapanımız da çok , farklı kültürlerle. Bizim hiç böyle bir bakış açımız yok. Bu çirkin bakış açısına sahip insanlar uzaktan yorum yapan sapla samanı ayırd edemeyen insanlar. O bir avuç insanı dikkate alıp böyle bir cümle kurmaya değmez. Kırılabilecek çok arkadaşımız olabilir bu cümleye

Teşekkür ederim
Nasıl için rahat edecekse öyle yaşa.
Rahatlık sadece istediğin gibi giyinmek, istediğin yere istediğin saatte gidebilmek vs değil.
Resmen bu yapılan da mahalle baskısı gibi bir şey, sanki siz millete hoş görünmek, onların düşüncelerine göre yaşamak zorundasınız gibi.
Herkes konuya fikrini belirtmekte özgür. Herkes konu sahibini pohlohlayacak diye bir şey yok. Bana göre komik ve küçük düşürücü. Bakın ikinci kez yorum yaptım.
Sabaha kadar yazınız sorun o değil ki size göre öyleyse o şekilde yaşayın, bu hanima göre değil ve farklı yaşıyor kime ne bundan?

Eşi neden utanacak ? Ne yapmış adam utanacak yahu? Ha belki karısı kendisini göstermeye gitti diye utanabilir, eşim kendini göstermeye iş yerime baskına gelse ben utanırdım haklısın...
Bakın ama öule derseniz işin rengi değişir. Kendini göstermek değil burada, ortamı görmek o kadını görmek istedim. Giyindim hazırlandım. Bayağıdır hamilelikten salmıştım kendimi.

Tehlike derken

Zavallı Rojda yaptığı tek bir şey yok ama fiziksel görünüşü, bakışları bile bu kadar olay olmuş konu açılmış. Neden güven problemi olan yazar arkadaş yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…