Bebeğe isim

Konu neyse de anlatımınız o kadar sevimli ki hep gülümseyerek okudum rojda kurban olsun sana kız tanımadan sevdim seni

haklı olabilirsiniz ama ben hep böyleyim bunu bilerek bu şekilde yazmaya çalışmıyorum.

Bu kadar uzun yazacak kesin birşey var dedim okudum ama yok, şaka mısınız, geçen bana izin yazdırmaya Utkan diye bi çocuk geldi arkadaşıma isim önerdim oğlu için, ne var bunda
Hadi hadi beğenmişsindir çocuğu kesin, yoksa isme bakıp isim önerecek değilsin, kesin aşık oldun

Not: bu bir ironidir

kendimi yerine koydum valla ugrasmam. o isim hosuna gitmistir der gecerim. ne bileyim yaptigin sey bana gereksiz geldi.

kocana neden bukadar az guveniyorsun.

Şöyle bi yorumum vardı?

Konu neyse de anlatımınız o kadar sevimli ki hep gülümseyerek okudum rojda kurban olsun sana kız tanımadan sevdim seni
İki farklı yorum.. İki uçurum yorum.. Ben nasıl göründüğümü gerçekten anlayamıyorum. Ama bu benim kimseyi taklit etmiyorum..

Şöyle bi yorumum vardı?
Çoğu erkekti biliyordum ama ''ne bileyim öyle olduğunu'' derken eşim ofisin çok büyük olduğunu ve bölüm bölüm olduğunu söyleyince, girdiğim gibi küçük bir ofis olduğunu ve herkesin birbirine çok yakın çalıştığını tahmin edemedim. Bundan bahsettim.

senin yorumlarini begenirim ama Oguz Atay deme gozunu seveyim. Hikayelestirip anlatmis ama hafif bir gereksizlik mevcut evet hani kelimelerle oynama bir canan tan belki ama Oguz atay kivami da degil hani

Peki, hasılı eşin de sen de belli ki kıskançlıkla özgüvensizlik arasındaki ince çizgidesiniz, birbirinize güvenin o seni erkek arkadaşlarından sen onu kadın iş arkadaşlarından aşırı kıskanıyosunuz, normal değil iyi forumlar

Ya bi de rojda ismini ilk defa duymuş olması için de mağrada falan yaşıyor olması gerek ve bir kadının bir kadını durup dururken süzmesi de pek normal değil, eşinizi bekar sanıyor olabilir.

senin yorumlarini begenirim ama Oguz Atay deme gozunu seveyim. Hikayelestirip anlatmis ama hafif bir gereksizlik mevcut evet hani kelimelerle oynama bir canan tan belki ama Oguz atay kivami da degil hani
Direkt Canan Tan geldi aklıma benim de:)
Oğuz Atay'ın kemikleri sızlar yapmayın etmeyin:)

Aşık olacak hali yok 1 günde saf duygularla, şehvet duysa evladına koymak istemez bence klasik karim trip atmasin diye söylemedi ise giren birinin adı olduğunu. Ama işe gitmeniz iyi olmuş inş kızla samimi olup seni kıskandı da geldi diyecek biri değildir de kızı gaza getirmez

Çok güldüm benim ismimde Rojda :) kürtçe bir isim bence esin kızla ilgilisi olduğu için degil böyle kulağa tuhaf geldiği için ismi hoşuna gitmiştir anlamı : güneşin doğuşu güneş anlamında benden söylemesi Rojda ismi çok hayırlı bir isim değil başıma gelmeyen kalmıyor ben bu isim yüzünden çok çektim aman koyma yazık olmasın

Aslında konu sahibi gibi birçok kadinin problemi bu.yani" özgüvenim tam çünkü güzelim,hele birde şıkır şıkır giyinince kocamin etrafındaki kadınlar dumur olurlar,üstüne birazda aramızdaki aşkın yüceliğini anlatırsam hepsinin ağzı açık kalır!"tarzı bir davranış sergilendiginde o yukarıda yazilanlar gerçekleşmiyor tam tersine kendinizi küçük düşürmüş ve komik olmuş oluyorsunuz.

Direkt Canan Tan geldi aklıma benim de:)
Oğuz Atay'ın kemikleri sızlar yapmayın etmeyin:)
iyi yazar hos yazar da bir alacakaranlik serisi bir de onun bazi kitaplarinda kaybettigim vakte uzuluyorum. kisisel elstiridir. kimse uzerine alinmasin. yazmak istesem belki onun kadar yazamam ayrica belirtiyorum bir okur olarak fikrimi belirttim. konuyu cok bolmeyeyim ben en iyisi.
konu sahibesi azcik kendine ve kocana guvenirsen hayat Bahar gibi olur valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…