Sorulan dert, ben mi abartıyorum eşimi yanlış anlamakla, yoksa altında bir şeyler aramam gerekli miydi. Bunu zaten yazmıştım. İlgi çekmek için neden böyle bir paylaşım yapar ki bir insan. İlgi çeksem ne olacak burada? Ay bu kız kocasını isim yüzünden kıskanan kız değil mi, mi diyecekler benim için. Ne büyük popülerlik :)
Ama pelin bu ismi nerden duydun denilse sana hiç öyle birini tanımıyorum diye yalan söyleme ihtiyacı da hissetmezsin değil mi? Konu sahibi kıskançtır o yüzden çekinmiştir diyebilirsin ama ben senin karşındaki insanın yersiz kıskançlığından yalan söyleyeceğini düşünmüyorum ki doğru olan da budur.
Yazım dilinden mi, detayları işleyiş şekli mi bilmem bana yapmacık geldi. Genel anlamda konularınızdan bu imajı alıyorum.
Sorulan bir dert olmadığı için konularınızdaki genel dert bence ilgi çekmek gibi geliyor.
Haklısınız tabi. Ama kıskançlık işte.. Ona sinsi derken o kadar da ciddi olmuyorum aslında sadece isminin rojda olması ve eşimin o ismi iki gündür tekrar edip durması beni sinir etti. Birde durup durup Rojda.. Rojda.. deyip kulağa nasıl geldiğine bakıyordu.Kürt isimlerini severim..
Açıkçası tavrını rahatsız edici buldumseni tanımadan yargılamayı ben de istemem ama henüz bir kere gördüğün ve tek suçu kocanla aynı iş yerinde çalışmak olan bir kadın hakkında "sinsi" demen beni üzdü. Mevzu gene tipik bir "kocişimle aynı yerde çalışan bekar kadın" olayına dönüştü.
Değil mi?
bende kendisinin yeşil elma olduğunu düşünüyorum ama
bir önceki konusunda sordum değilim dedi :)
Konuları fazla yapay geliyor..
Neyse, inanmıyorsanız yazmayıncılar gelmeden kaçayım
Evet, kızın süzmesi, zengin müşteri sanmalar ve kocayla olan diyaloglar küçük bir sit com tadı veriyor
yeşil elma da kızı odasına alıp
giydirmişti yaa, vurgular bile benziyor yaaaa
OK yeşil elma kadar taş düşsün başıma
Teşekkür ederim. Kimisine göre yapayım. Kimisine göre normal.. Bilemiyorum.Öncelikle çok iyi yapmışsın ,
Bende olsam bende aynısını yapardım cok akıllı bi kadınsın.
Sonrasında sana birşey söyliyim çok fazla deşme konuyu, gizliden takip et , eşinin davranışlarını, farklılık gösterirse zamanla peşime iyice düş, baktın esin de bişey yok durduk yere 'eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme ' derim
Eşine de ters yap bi daha o isim bu evde geçmeyecek diye sinirlerini zıplatıp durmasın
Onda da zengin ve alımlı kadındı. Herkes vaay oluyordu. Bunda da zengin müşteri sanılıyor ve a aaa ne tesadüf benzer bir laf atma da var.
Çok benzer konular hakikaten
ben konu sahibine kendi düşüncemi söyledim ben oraya aldatır aldatıyo yada kadın kocana sırnaşıyo mu yazdım benim dikkatimi çekeni söyledim ki konu sahibide ondan gitmiş oraya kadar siz neyin şeyini yapıyosunuz banaKadının aklına sokmayın böyle şeyleri ilgisi olsa neyazar ? Ofiste üstüne mi atlıycsk adamın ?
2 gün olmuş belki bekar sandı ? Belki arkadaşın eşi arkadaşın ogünki görntüsüne göre daha bakımsız dikkatini çekti ?
Öğrenmiş işte evli olduğunu ilgisi varda kendine saklar
Onda da zengin ve alımlı kadındı. Herkes vaay oluyordu. Bunda da zengin müşteri sanılıyor ve a aaa ne tesadüf benzer bir laf atma da var.
Yeşil elma kim tanımam etmem. O olsaydım beniOnda da zengin ve alımlı kadındı. Herkes vaay oluyordu. Bunda da zengin müşteri sanılıyor ve a aaa ne tesadüf benzer bir laf atma da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?