Bebeğe isim

Tabiki anlatabildin. .soylediklerinde çok haklısın. Ama direkt ben koymam bu ismi diyince yanlış anlaşılıyor . Sonuçta her yere çekilebilir bir durum .kiniyormus gibi ... sıkıntı yok ben seni anladım .duyarlı olmana ayrıca sevindim .

Oooooo ban en sevdiğim deyip buz gibi bir espri yapayım, aynen katılıyorum, burada hepimiz kocaman insanlarız, neden fikirlerinizi kavga etmeden paylaşmıyorsunuz veya düşüncelere itirazlarınızı güzel bir üslupla dile getirmiyorsunuz da tartışıp birbirinize laf sokuyorsunuz?

Bakalım topikte neler olmuş?

Konu ile alakası yok ama ikinciye mi hamilesiniz?
Yani hem 6 aylık oğlunuz var, hem de şuanda mı hamilesiniz?
Ve bebeğinizi nereye bırakıp ofise gittiniz?

Merak ettim valla

Konu konuluktan çıkmış zaten, benim sorum çok da yadırganmaz zaar.

Yok, 2. Daha portakalda vitamin, hani olursa bir de kız olursa diye başlamış sohbet muhabbet, ama şişede durduğu gibi durmamış.

benim anladığım eski mevzuyu anlatmış konu sahibi..
Chocolita doğru mu anlamışım?

Biz karadenizliyiz. .geniş ailemize 3 kürt katıldı (evlilik) ..herkes çok ön yargılı davranmisti ama sonrasında çok utandilar. O malum soysuzlarla en ufak bir alakaları yok .kardeşten öte olduk ...Çok mütevazi ve yürekli insanlar .birde samimiyetlerine hayran kalırsınız. .eşlerine davranışlarına da ayrica hayranım. .el üstünde tutuyor, her işlerine yardımcı oluyorlar .kisacasi ermeni tohumları hariç Türk -Kürt kardeştir ...

Ayyy apla bana bakma güzel güzel konuşuyorduk

:))) önce şu yerinde duramayan arkadaşları yolcu edelim:)))
Ben masumum hakim hanım. Biri profilimdeki yazıyı alıntılamis üstelik yanlış anlamış bel altı çalıştı şu an belim tutmuyor hastaneye gidiyom:)
Birde ban yemesem iyi olacak ama sen daha bilirsin tebi;-)

Yok, 2. Daha portakalda vitamin, hani olursa bir de kız olursa diye başlamış sohbet muhabbet, ama şişede durduğu gibi durmamış.

benim anladığım eski mevzuyu anlatmış konu sahibi..
Chocolita doğru mu anlamışım?

"2. Bebek kız olursa" diye bir cümle okudum sanki. Bence bu olay yeni, konu sahibi ya gebe, ya hazırlık yapıyor veyahut doğmamış çocuğa don biçmiş

benim eşim takmıyor çıkarımınız nedir bundan merak ettim?
Benim eşimde hiç çıkarmaz ama ben nerdeyse hiç takmam eşimi aldatıyormuyum acaba?

Valla süslenip püslenip ofise gittiğini ve aşkınızdan bahsettiğini düşündükçe ben utanıyorum kadının hiç birşeyden haberi yok kendini göstermişsin iyi etmişsin aferin

Eh tabi ki duyarlıyım o duyarlığa sebep şimdi banlanmayayım da Mune da geldi ipi ilk kopan genelde ben oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…