- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Tabiki anlatabildin. .soylediklerinde çok haklısın. Ama direkt ben koymam bu ismi diyince yanlış anlaşılıyor . Sonuçta her yere çekilebilir bir durum .kiniyormus gibi ... sıkıntı yok ben seni anladım .duyarlı olmana ayrıca sevindim .Ben zaten kürt kökenli insanlarımıza laf etmedim hanımefendi . Kürtlerin toplumda ve yasalarca eşit saygı görmemesinden ben de şikayetçiyim.
Lakin toplumumuzda bir kutuplaşma bir süredir var ve bu durum iyiye gitmicek gibi duruyor. Benim için ideali herkesin eşit saygı gördüğü ve horlanmadığı bir toplum ama şu anda gözüme gerçekçi gelmiyor. Ben çocuğuma bu sebeple Kürtçe bir isim koymazdım ilerde fişlemesinler diye. Yoksa kürtçe ismin benim açımdan hiçbir sakıncası yok, bu toprakta konuşulan bir dil. Bu topraktaki hiçbir dille,kültürle , mezheple bir sorunum yok; aksine insanların bu sebeplerle ayrıştırılmadığı gerçekten eşit olduğu bir memleket istiyorum ama gün geçtikçe ütopya geliyor.
Üniversitedeyken bir arkadaşım gösteriye gitmiş. Kürtsen karakolda dayağa senden başlıyorlar demişti başka şeyler de demişti. İnsanların bu şekilde sistematik olarak ayırılması, topluca saygısızlığına uğramasına ayrıca karşıyım.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Oooooo ban en sevdiğim deyip buz gibi bir espri yapayım, aynen katılıyorum, burada hepimiz kocaman insanlarız, neden fikirlerinizi kavga etmeden paylaşmıyorsunuz veya düşüncelere itirazlarınızı güzel bir üslupla dile getirmiyorsunuz da tartışıp birbirinize laf sokuyorsunuz?Koca koca kadınlarsınız ne kadar da biryere varmayacak sekilde tartışıp birbirinizi iğnelemissiniz.
Mune @Margarikotin konu amacından sapmış sanırım bence daha da toparlanmaz devam ederse de çok ban kaldıracak bir konu..
Oooooo ban en sevdiğim deyip buz gibi bir espri yapayım, aynen katılıyorum, burada hepimiz kocaman insanlarız, neden fikirlerinizi kavga etmeden paylaşmıyorsunuz veya düşüncelere itirazlarınızı güzel bir üslupla dile getirmiyorsunuz da tartışıp birbirinize laf sokuyorsunuz?
Bakalım topikte neler olmuş?
Ben gelene kadar ne yaptınız çabuk söyle :))) Mune gelince tırnak kemiriyorsunuz
Konu ile alakası yok ama ikinciye mi hamilesiniz?
Yani hem 6 aylık oğlunuz var, hem de şuanda mı hamilesiniz?
Ve bebeğinizi nereye bırakıp ofise gittiniz?
Merak ettim valla
Konu konuluktan çıkmış zaten, benim sorum çok da yadırganmaz zaar.
Konu ile alakası yok ama ikinciye mi hamilesiniz?
Yani hem 6 aylık oğlunuz var, hem de şuanda mı hamilesiniz?
Ve bebeğinizi nereye bırakıp ofise gittiniz?
Merak ettim valla
Konu konuluktan çıkmış zaten, benim sorum çok da yadırganmaz zaar.
Ben gelene kadar ne yaptınız çabuk söyle :))) Mune gelince tırnak kemiriyorsunuz
ben uslu durdum gaza gelmedim .. cezanın karşılığında ödül talep ediyorum..
Biz karadenizliyiz. .geniş ailemize 3 kürt katıldı (evlilik) ..herkes çok ön yargılı davranmisti ama sonrasında çok utandilar. O malum soysuzlarla en ufak bir alakaları yok .kardeşten öte olduk ...Çok mütevazi ve yürekli insanlar .birde samimiyetlerine hayran kalırsınız. .eşlerine davranışlarına da ayrica hayranım. .el üstünde tutuyor, her işlerine yardımcı oluyorlar .kisacasi ermeni tohumları hariç Türk -Kürt kardeştir ...Evet cherry o yorum bana da yakışıksız geldi, doğuluyum doğma büyüme. Biz burda gerçekten kardeşçe büyüdük her çeşit insan, evlilikler yapanımız da çok , farklı kültürlerle. Bizim hiç böyle bir bakış açımız yok. Bu çirkin bakış açısına sahip insanlar uzaktan yorum yapan sapla samanı ayırd edemeyen insanlar. O bir avuç insanı dikkate alıp böyle bir cümle kurmaya değmez. Kırılabilecek çok arkadaşımız olabilir bu cümleye
:))) önce şu yerinde duramayan arkadaşları yolcu edelim:)))ben uslu durdum gaza gelmedim .. cezanın karşılığında ödül talep ediyorum..
2017 en uslu üye ödülüne adaylığın garanti
Ayyy apla bana bakmaOooooo ban en sevdiğim deyip buz gibi bir espri yapayım, aynen katılıyorum, burada hepimiz kocaman insanlarız, neden fikirlerinizi kavga etmeden paylaşmıyorsunuz veya düşüncelere itirazlarınızı güzel bir üslupla dile getirmiyorsunuz da tartışıp birbirinize laf sokuyorsunuz?
Bakalım topikte neler olmuş?
ben uslu durdum gaza gelmedim .. cezanın karşılığında ödül talep ediyorum..
Ben masumum hakim hanım. Biri profilimdeki yazıyı alıntılamis üstelik yanlış anlamış bel altı çalıştı şu an belim tutmuyor hastaneye gidiyom:):))) önce şu yerinde duramayan arkadaşları yolcu edelim:)))
ya her hafta sonuna girerken banlanmaktan sıkıldım:)
biri beni gözetliyor sanki
Yok, 2. Daha portakalda vitamin, hani olursa bir de kız olursa diye başlamış sohbet muhabbet, ama şişede durduğu gibi durmamış.
Benim eşimde hiç çıkarmaz ama ben nerdeyse hiç takmam eşimi aldatıyormuyum acaba?benim eşim takmıyor çıkarımınız nedir bundan merak ettim?
Tabiki anlatabildin. .soylediklerinde çok haklısın. Ama direkt ben koymam bu ismi diyince yanlış anlaşılıyor . Sonuçta her yere çekilebilir bir durum .kiniyormus gibi ... sıkıntı yok ben seni anladım .duyarlı olmana ayrıca sevindim .
Bişey yapmasam da seni görünce lisede okul müdürünü görmüş gibi pısıp hazırola geçesim geliyorBen gelene kadar ne yaptınız çabuk söyle :))) Mune gelince tırnak kemiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?