Bebeğe isim

Yahu yorumlar çok saçma, yok herkes anlamıştır da bilmem ne, ben hep şıkır şıkır giyinirim markete ekmek almaya giderken bile. Oldu da eşimin yanına gittim, "hmm çok güzel giyinmiş demek ki kontrole gelmiş" mi denilecek asdfgjll.
Kaldı ki biri beni süzse problem mi var derim, çoğu kişi der.
Bi de iş yerine gidilince zaten tanışılır, senelerdir devlet kurumlarına gider gelirim, bunun kadar normal bir şeyi bile abarttınız.

Son düzenleme:
Gerçekten çok enteresan. Ben yeni üyeyim amacım farkli konulara yorumlarina bakıp fikir sahibi olmaktı ne amaçla konu sahibine komiksiniz yazdığına. Konuya değil duruma ulaştım. Aynı tavrı mesela eski konunuzda bekarim diyordunuz hani evliymissin diyenlere de mi gosteriyorsunuz. Tiksinmek komik bulmak öyle enteresan uslublariniz var ki bide kendinize kendiniz gibi yanci bulmussunuz takılın beraber siz. Evet hayatımın merkezi eşim dir o önceligim dir. Allah ta pişman etmesin.

Ya
Ya o değil de benim olduğum yerde kadın durdum yere kocasına bakıp "o benin her şeyim , basıma gelen en güzel şey" falan dese gider hönküre hönküre gülerdim ya

Valla konu sahibi değil; ama siz arkamızdan şu denilir diye kafada iyi kuruyorsunuz, konu sahibi yat kalk şükret haline sen. Millet iyice paranoyaya bağlamış, hadi sen bi şekilde içini rahatlatmışsın, burda yorum yapanlar ne yapsın hiçbir şekilde içlerini rahatlatamazlar, bu şekilde ömür mü geçer yahu, yok o şunu düşünür yok bu bunu düşünür.

Son düzenleme:

Sizin "hayatınızın merkezi" diye herkesin hayatının merkezi eşi değil. O yüzden kimsenin hayatını, ne yaşadığını bilmeden bel altı vurmaya çalışmayın bundan sonra tavsiyem. Yaptığınız hoş olmayan bir hareketti.

İyi de sana eşin oraya gidip kızı kolaçan ettin kendini gösterdin diye kızmış diyen yok ki zaten, mesajları mı atlıyorsunuz okumuyor musun anlamadım. Eşin kıza kendini göstermeye gittiğini anlamış, utanç verici bir durum diyorum. Bu kadar

Yalnız konu sahibi eşimin iş yerine gidip böyle böyle yapmalı mıyım diye soru sormamış ki? Yapmış bitmiş. Kendini böyle rahat hissetmiş. Sonucunda da pişman olmamış. Bu durumda bize eleştirmek düşer mi? Hele de ne kadar basitsin, küçük düşmüşsün, ben olsam utanırdım falan demek aşırı olmuyor mu hanımlar? Ne yapmış bu kadın ahlaksızlık mı, hırsızlık mı?Adam mı öldürmüş?
Ben olsam konu sahibi gibi davranmam. Konu sahibi de benim gibi davranmaz. Herkesin görüşleri farklı. Siz ne yapardınız gibi bir soru yöneltirse fikrimi saygı çerçevesinde belirtebilirim ancak.

Neden Rojda? diye sormuşsunuz. Doğrusunu söylemek gerekirse eşinizin tavrını saçma buldum. İsmi beğenebilir normaldir. Ama hem ortaya bir şey atıyor. Hem de yalan konuşma ihtiyacı hissediyor. Bu durum insanın kafasını karıştırıyor haliyle.
Daha yeni gelmiş bir kadına da hemen bir şeyler hissedip bu derece şuursuz davranamaz. Bu ihtimal mantıksız geldi bana. Siz böyle merak edince sizi kıskandırmak hoşuna gitti ve olayı dolandırmak mı istedi acaba? Aklıma başka bir şey gelmedi.

Kişilerin özel profillerinde yazdıkları herşeyden kafanıza göre bir anlam çıkartmak ta çok enteresan.Yeni üye olduğunuz için bilmiyorsunuz belki ama bu hoş birşey değil.

Yazmıycaktım ama tutamıyorum :)

Dua etsinde normal haliyle biyerde karşılaşmasınlar çok daha utanç olur .

Batıda Büyük şehire gitmemiz yakın , dışlandığını düşündüğünüz bir çok özelliğe sahibim. Açıkçası burda bazı kadınların yorumundan sonra yazın tatile fethiyeye giderken de son derece gergindim kötü şeyler yaşar mıyım düşüncesi ile. Ama olmadı öyle bir durum. Eşim ve 2 arkadaşımla gittik. Arkadaşımın biri erkek son derece esmerce ve farklı kökene sahip, kız arkadaşım açık bikinili, ben haşemalı , eşim de beyaz tenli türk. Hepimizin siyasi düşüncesi de bambaşka uçlarda. Ne kimseden kötü bir bakış gördük ne de aşağılayıcı bir söz. Güldük eğlendik gezdik döndük. Bu arada memuriyetle ilgili sözleriniz de şaşırttı beni, bu arkadaşlarımın 2 si memur biri özel sektörde. Çok çok yakın arkadaşlarım böyle bir durum yaşamış olsalardı mutlaka bilirdim.

Horlayan kısmı genellemek yerine kardeşçe yaşayan insanları genelleyelim, bırakın kardeşliğimize çomak sokmaya çalışanlar kendisini azınlık hissetsin.

kız ile ilgili birşey yazmıcam. şirkete gidip kendini gösterdigin iyi olmuş.
rojda nın anlamı = gundogarken süt sagan kadın ve gundogdu demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…