Bebeğe isim

Yorumunuzdan tiksinen kişi olarak şunu belirtmek isterim ki ben üyelerin konularını okuyup cevap vermeyi severim ama birine sen önceki konunda bekarim yazmişsin şimdi evliyim diyorsun demekle sen böyle yazmışsin senin gibi olmasın diye böyle böyle yapıyor tarzı laf sokmavari daha da kötüsü bel altı cevap arasinda uçurum fark var. Ki onu bile becerememişsiniz zaten alakası yokmuş. Kendi adıma konuşayım ben burda kimseyi tanimiyorum. Nicklerin bazilarini gore gore artik öğrendim ama bir konuda yorumuna karşı görüş sunduğum insana başka konuda destek mesajı yazabiliyorum çünkü kime ne yazdiğimi takip etmiyorum.

Hayır sizin yaptığınızı hamilelik hassasiyeti olarak görüyorum ve herkesin kendi tercihi diyorum. Benim tiksindigim olay oglusumubekliyorum mu ne o nickli üyenin yorumu.
Laf koymaya çalışmak yerine normal insanlar gibi cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Muneeeee,dur kapatma ben yeni geldiiim,az bakıp çıkıcam,arkadaşlar benim kafam karıştı,olay bebiş doğmadan mı,yoksa 3 gün önce mi yaşandı,doğmadan önceyse ne kadar da net hikaye,hiç flu bölge yok...Kablolar yandı,biri bakabilir mii

Ilk defa duyduğu isim olduğu için beğenip söylemiş olduğuna inandım ben.

Hazırlanıp iş yerine gitmenizi abartı bulmadım ben ama eşinizin burnunu fena kaldirmissiniz gibi geldi bana.

bence ortada bısey yok sadece degısık gelmıstır bence daha fazla bu konuyu knusup da degerlendırme

Ben şüpheciyimdir, buna rağmen olayda bişey göremedim.
Hoşuna gitmiş, ilk defa duymuş belli yani art niyet aramayın. Bu kadar küçük şeyde işyerine gitmişsiniz gerçekten aldatsa vs neler yapacağınızı tahmin etmek zor değil

Ilk defa duydum demis o hosuna gitmistir koymak istemistir bunda art niyet aramak sacma tabi ki bende duysam ilk bir noluyo diye tepki veririm ama o kızı begendigi icin vs rojda diye tutturdugunu düsünmeyin.
İsyerinde zaten sizden bahsediyormus kızla ilgilenme durumu falan da yok bence buyutup aranizi bosa bozmayın.

O kısım hakkında çeşitli spekülasyonlar var.Ama anladığım kadarıyla bebiş doğmadan önce hatta baya baya bir önce olmuş.Zaten konu sahibinin hangi konusuna denk gelsem hepsi fi zamanından mevzular.Güncel derdi yok galiba

Biraz hamilelikten gelen kıskançlık sanırım aklında olmayan adamın aklına düşürmeyin. Bende bamsı koymak istiyorum bidaki oğluma ne yani adamı kıskansınmı kocam ya da o kayra koymak istiyor kızımız olursa ki iş yerinde duymuş. Birazcık mantık o kızdan hoşlanmış olsa kendini riske atıp size böyle bir öneride bulunurmu? Boşa üzmeyin tatlı canınızı ha başka bi şekilde güveninizi sarstıysa tamam ama sadece buysa konu uzatmayın bence

Denizin yosun kokusu,konu sahibinin gecmiş konularına bir göz attıktan sonra yavaaşça yerinden kalktı.20 yıllık günlüğü geldi aklina...Dolabın üst gözündeki,nostaljik kutuya uzandı.Ah işte buradaydı.Nasılda anı kokuyordu.Rastgele bir sayfasını actı ve okumaya başladı."Anladım ki bu muamma kızın,asıl hayat kaynağı ümit ve sevgidir.Belki bir sevgi ümidi...
O günde,kimbilir hangi inanç tohumu kalbinde yeşererek, oma bu sevinç ve canlılığı aşılamıştı"Tamam mune yaa,ben kendim giderim,kapıyı biliyorum,azcık benide okuyun,ne var sanki

Gereksiz kiskanclik bence ben oglusumun ismini hasan diye karar verdikten sonra isyerine ömür isminde biri girdi ve ömür diye bi isim ilk defa duydum isim cok hosuma gitti yani hasan olmasa ömür koyardim kesinlikle ama o kisiyle ne samimiyetim var ne bisey kulagima bi an isim cok hos geldi. Esinizin de kulagina hos gelmistir. Bakin esiniz kiz cocuguna hevesliyse kesinlikle kiskanclik yapmayin istedigi ismi koymasi kizinizin sevgisini daha da yukseltir gururlandirir esinizi. Biz anlasmistik kiz olursa o koycak ismini oglumun ismine karismadi bana birakti

Abooo herkeşler banlanmış

Konu sahibi kıskançlığını anlayabiliyorum ama elin kızına gidip iş yerinde "bana mı baktın sen" gibisinden şarlaman beni çok üzdü. Biz zaten adamlardan böyle yargısız infaz görmeye alışkınız. Dul kalırsın kötü bakarlar, ofiste patron eller, bekarsın diye iş arkadaşının karısı sende metres potansiyeli görür ayıp yaa. Kadın kadına şunu yapmasa bari.

Evde istersen kocanın saçını başını yol, yemeğine zehir kat kafana göre. Kocandır eti senin kemiği senin. Ama masum kadınların günahını alma. Yazıktır:)

En az bir yıllık olay ondan sonra takip etmişsindir kesin aralarında birşey olmadıysa unut gitsin. Benim kızlarımın isimlerini de eşim koydu hiç de araştırmadım herşeyi takıntı yapmayalım. Oğlunuz olmuş adını kim koydu?

Amaniiin,banlanmışlar mı,bende herkes nereye gitti diyordum...
Yazık oldu yaa,bende de gelecek görüyor mısunuz diye soracaktım.Öz be öz kendi satırlarımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…