Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalniz değilsin üzülmeEh tabi ki duyarlıyım o duyarlığa sebep şimdi banlanmayayım daMune da geldi ipi ilk kopan genelde ben oluyorum
Ama aşk olsun size, kib yapmamışsınız hiç, bu kadar sayfayı bu yaşlı kurda okutturacaksınız şimdi![]()
Şimdi ne gerek var gözleri yormayaAma aşk olsun size, kib yapmamışsınız hiç, bu kadar sayfayı bu yaşlı kurda okutturacaksınız şimdi![]()
Pışıkkkkk etiketlendim bir kereKib yoksa bence sucta yok![]()
Ama aşk olsun size, kib yapmamışsınız hiç, bu kadar sayfayı bu yaşlı kurda okutturacaksınız şimdi![]()
Pışıkkkkk etiketlendim bir kere![]()
Çırpınmayın hüküm kesinleşir az sonra:)) okuya okuya geliyorum son sürat bilet kesmeye başlarım, ön koltuk mu olsun ortalardan mıDelil yetersizliginden bu konu dusmeli
Hukukcu arkadaslar bakabilir mi![]()
yaa kahkaha attımBence 'kim lan bu rojda' diyerekteeen ofise girmeliydin. Süslenip püslenip gitmekte neymiş böyle daha çok göz dağı verirdin
![]()
Pışıkkkkk etiketlendim bir kere![]()
Çırpınmayın hüküm kesinleşir az sonra:)) okuya okuya geliyorum son sürat bilet kesmeye başlarım, ön koltuk mu olsun ortalardan mı![]()