Bakın bu durum size ait. O sizin durumunuza düşmemek için tedbir almış. Hani başkası gelir olan...
Esiniz Alyans kullaniyomu
Valla haklısın aslında..profilde bazen şarkı sözlerine yazarım ben.ordan çalıp çırpıp birde kırpıp almak cik cık cık .diyecek laf yokAman birakin Allahinizi severseniz. Fikirler catistigi an profil desip acik arayan biriyle ne kadar ne tartisilir ki :)
Benden mi tiksindiniz?Yapmaya çalıştığınız şey o kadar iğrenç ki resmen tiksindim.
Sen geri kalmışsın şekerin ben chip taktirdim. Uygunsuz ortama girince bipliyor üstelik. En son teknoloji bu.made in kıskanç kadinlar:Yok tasması var onun alyansa gerek duymuyoruz.
Üstünde "bu adam vino'ya aittir. Kayıp durumunda şu numarayı arayınız" yazıyor.
Bosverin gitsin. Tartisma adabi yok herkeste. Bundan sonra bari "sarki sozu" falan diye belirtin.Valla haklısın aslında..profilde bazen şarkı sözlerine yazarım ben.ordan çalıp çırpıp birde kırpıp almak cik cık cık .diyecek laf yok
Hayır üstte alıntı yapmış başka bir üyeden.Benden mi tiksindiniz?
Hayır sizin yaptığınızı hamilelik hassasiyeti olarak görüyorum ve herkesin kendi tercihi diyorum. Benim tiksindigim olay oglusumubekliyorum mu ne o nickli üyenin yorumu.Benden mi tiksindiniz?
Bakın şimdi arayıp bulamam sizin o ilk kitap mesajınızı. Yordunuz beni. Bir insanı bu kadar yerdikten sonra yapay muamelesi hatta fake muamelesi yaptıktan sonra "yeni yazara destek" laflarını yemem yutmam çok saçma. İma yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz da siz.. Neyseİma yapmadım. Üç kez sordum aynı şeyi. Yazım şekliniz hakkında da tek kelime etmedim ben. Konuları böyle açan biri ne yazmıştır merak ettim sadece. Nasıl istiyorsanız öyle düşünün.
Ve evet, bence karşımda çocuk var.
Sanirim calismiyorsunuz veya ozel sektor tecrubeniz yok.
Kamuyu bilmem ama ozel sektorde ve acik ofiste calisirken herhangi birinin esinin giyinip suslenip puslenip sirkete gelerek ask hikayelerini anlatmasi kadar sacma durum azdir. Benim is yerime bir is arkadasimin esi bu sekilde gelip bir de calisanlardan birine "bir sey mi diyecektiniz" uslubunda konusursa ben o kadini son derece sakil bulurum. Bu da disaridan bakan biri olarak benim fikrimdir.
Soylemeliydi baştan isim onerirken ise yeni giren birinin adı olduğunu. Hamile kadına şüphe uyandirdiysa sonucuna katlanmali
Liseden hala görüşmeye devam ettiğim 5 arkadaşımdan 3 ü farklı kökene sahip benden, bu tip şeyleri okuyunca kardeşime laf edilmiş gibi geriliyorum. Büyük şehirlerde durum farklıdır bilmem ama doğuda öyle değil, biz burda hepimiz kardeşiz. Hepimiz aynı saygıyı görüyoruz. Hepimiz birbirimizi seviyoruz.
O değil de yazar hanım bir kitabınız ismini verseniz de okusak. Ya da yayınlanmış bir hikayenizin hangi dergide olduğunu falan söyleseniz araska bulsak.
Bakın şimdi arayıp bulamam sizin o ilk kitap mesajınızı. Yordunuz beni. Bir insanı bu kadar yerdikten sonra yapay muamelesi hatta fake muamelesi yaptıktan sonra "yeni yazara destek" laflarını yemem yutmam çok saçma. İma yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz da siz.. Neyse
söylese ikna olacak göz var mı sence konu sahibinde? yememiş içmemiş kıza kendini göstermeye gitmiş..
ne kadar utanç verici bir davranış..
sahibi benim ayağınızı denk alına getirmiş..
Esiniz Alyans kullaniyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?