Bebeğe isim

Esiniz Alyans kullaniyomu

in vino veritas 'a sormuşsunuz da ben cevap vereyim sanırım bunu "eşinin sadakatini" ölçmek için sordunuz. Benim babam alyans takamıyor, altın ve gümüşe alerjisi var. Bu annemi aldattığı anlamına gelmiyor, ki garanti vermesem de aldattığını da sanmıyorum, bunca yıldır herhalde annem hissederdi. Çevremde bir arkadaşımın eşi de alyans takıyor ama iş çıkışları alyansı cebine atarak kız tavlamaya çıkıyordu, arkadaşım tesadüf sonucu öğrendi, boşandılar. Velhasıl kelam, alyans sadakat sağlayan bir şey değil. Kişide biten bir şey.

cok komik bir tavir bu sergiledigin , kusura bakma ama kendini resmen basitlestirmissin...

asla oyle bir harekette bulunup kendimi rezil etmem, amacin da gayet ortada herkes anlamis zaten adamin sana "esin sana toz konudurmuyor"demesinden belli hersey...

ayrica adam isimi belliki ilk kez duymus degisik gelmis begenmis, isim bu alti ustu...
yeni bir calisan geldi cok guzel kiz falan dese suphelen haklisin ama bir isimden de bu kadar mana bana fazla geldi uzerine abartip is yerine gitmen...

bilemiyorum bana gore degil bu davranislar...

Yok tasması var onun alyansa gerek duymuyoruz.
Üstünde "bu adam vino'ya aittir. Kayıp durumunda şu numarayı arayınız" yazıyor.
Sen geri kalmışsın şekerin ben chip taktirdim. Uygunsuz ortama girince bipliyor üstelik. En son teknoloji bu.made in kıskanç kadinlar:

Bakın şimdi arayıp bulamam sizin o ilk kitap mesajınızı. Yordunuz beni. Bir insanı bu kadar yerdikten sonra yapay muamelesi hatta fake muamelesi yaptıktan sonra "yeni yazara destek" laflarını yemem yutmam çok saçma. İma yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz da siz.. Neyse

Buna ben de katılıyorum. Çok garip gelir bana da böyle bir şey. Garip olan eşinizin iş yeribe gitmeniz değil zaten, onda bir sıkıntı yok. Gitme şekliniz ordakilerle durduk yere tanuşmanız konuşmalarınız giyiminiz vs.
Sadece eşiniz değil, ordaki herkes de oraya niye gittiğinizi anlamıştır zaten.
Eşinizi de küçük düşürmüşsünüz sanki...

Soylemeliydi baştan isim onerirken ise yeni giren birinin adı olduğunu. Hamile kadına şüphe uyandirdiysa sonucuna katlanmali

söylese ikna olacak göz var mı sence konu sahibinde? yememiş içmemiş kıza kendini göstermeye gitmiş..
ne kadar utanç verici bir davranış..
sahibi benim ayağınızı denk alına getirmiş..

Bence büyük şehirlerde durum farklı, sadece kürtler değil şiveli konuşuyorlarsa doğulu insanlar da horlanabiliyorlar. Birazcık esmerceysen, koyu renkliysen horlanıyorsun.

Büyük şehri geçtim, yasalar önünde durum farklı. Kürtsen memur olmak çok zor mesela. Güvenlik araştırmasını geçemiyorsun.

Kadınsan zaten horlanıyorsun, türbanlı kadınsan ayrı , açık kadınsan başka çevrelerce horlanıyorsun.

Beyaz, türk kökenli, zengin erkek değilsen öl yani.

Toplumsal kutuplaşma var , inkar edemeyiz. Ben aurımcılığın her türüne karşıyım ama...neyse. daha fazla ban malzemesi yaratmak istemiyorum:)

O değil de yazar hanım bir kitabınız ismini verseniz de okusak. Ya da yayınlanmış bir hikayenizin hangi dergide olduğunu falan söyleseniz araska bulsak.

Buyrun ilk mesajım. Yazar hanım dememden ima mı çıkarttınız? Daha önce kimse size hanım demedi mi?

benim aklıma geleni siz yapmissiniz

erkekler bize göre saf olabiliyor. hele ki ilk defa duyduklari bir isimse aliyor basini gidiyor tabii kadin kismida gicik olmuyor degil...
ama orda görünmeniz iyi olmus..kizin art niyeti varsada sizinle asla yarisamayacagini anlamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…