ay astoria çok sevindim nişanlanmana tebrik ederim. Önceki konularını dolayısıyla sevgililerini biliyorum, maalesef benim eski sevgililerime çok benziyorlardı, senin böyle nişanlanman bana umut oldu, darısı başıma :)
Nişanlını da anlattığın konulardan biliyorum, çok aklı başında, ılımlı, modern, sana değer veren biri. Eltini de hatırlıyorum, senle gereksiz samimiyet kurmak isteyip arkandan kuyunu kazmak isteyen bir tipti, sen akıllı davranıp izin vermemiştin, şimdi niye birden oyununa geldin ki böyle.
İnsanlar nişan evlilik olaylarında sıkılabilirler derler ama bence seninkisi böyle bir durum değil, nitekim çok aklı başında bir insansın biliyorum, bence sen nişanlının annesine haksızlık yaptığın için özür de dileyemediğin için içten içe sıkıntı yaptın. Kadına da hak ver ama sen çok büyük bir iyi niyet gösterip evini açmak istiyorsun ama müstakbel gelinin sana atar yapıyor, bende olsam açıklamanı dinlemek istemez bozulurdum ama bu durum sonsuza kadar sürmeyecektir, sonraki zamanlarda eminim sen bu durumu telafi edersin. Bu durumda nişanlının anneme niye böyle davrandın dememesi çok büyük artı, ben olsam kesinlikle derdim, bence sende derdin :) nişanlın seni çok seviyor anlaşılıyor bu konularından, senin mutlu olman için elinden geleni yapıyor, sakın ama sakın mutluluğunu boş yere bozup gereksiz insanları sevindirme derim.
Çok mutlu ol inşallah