bayramım zehir oldu ..

Bu ne biçim erkek ya. Ne biçim bir aile. Madem o versin sana maaşını sen çek krediyi. Belki de çok plancılar. Ev evlenmeden kendi üstüne olursa bir ayrılık olursa hak iddaa edeme diye belki de...
Yoksa altınları bozdurup peşinat yapmak daha mantıklı.

Hi
ç bilmiyorum amaçları planları ne ama illa bize kredi çektirip ev aldırmak . Çift Maaşmış zaten harcanırmış en azından kenSi evimize ödeyelimmiş ve tüm bunları takacakları altınları hesaba katarak planlıyorlar bu canımı sıkıyor . Bende kabul etmedim yanlış yapmış olabilir miyim

olamazsın kesinlikle.. evlen bakalım bir önce sonrası Allah kerim..

Neden ö

Neden öyle dediniz yani daha doğrusu neyim öyle düşündürdü bilmek isterim

Evlilik dediğin şey anlayış ve hoşgörüye dayanır sizde ben o hoş görünün zerresini kırıntısına raslamadım
Al başına cal beğendiğim cikolatayı almadıysan diyosun üstüne bide nişanlını ağlatmışsın bunuda pişkin pişkin anlatıyorsun evleniceğin evinin erkeğini cikolata yüzündenmi bu hale soktun onu gectim

2+1 e takı vermem
3+1e takımı veririm afedersin ama ne fark eder sizin deilmi o ev ne biçim kurallar bunlar hadi velevki nişanlınız sizi yanlış anlamış öyle konuşmuş ailenizin yanında bu tarz bi tartısmaya girmeniz normalmi

Nişaan yerini kız tarafı tutar kız tarafı halleder maddi olark erkek tarafı sadece elbise alır. Kızda takım alır erkeğe siz bunu böylemi yapıcaksınız. Anlattıklarınızdan yolla cıkıyorum sizde bu sekilde olmıcak sanırım erkek tarafından beklentiniz varki onlar kücük salon istemiş

Acıkcası baştan sona yanlışsınız hazır deilsiniz yeterli bence bu şekilde düşünmem için k bakmayın

Bizde Nişanı erkek tarafı yapar bilgileri vardı. Ve çevremiz geniş gerçekten sıgamazdık . Ailesi Nişanı bile kınayı bile gereksiz görüyordu . Herşey para mı bunlar bir kez yaşanan Şeyler değil miydi .. Çikolata mevzusunda neden öyle dediğimi bahsetmiştim ama yine de HAKLI olduğumu söylemiyorum zaten . Sizde Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için.
Şu an oda bende hiçbir şeye değmeyeceğini anlamış bulunuyıruzz

İlerde oturup düşündüğünde yaşanılan hiçbişeyin değmiceğini anlıyacaksınız.
Baba cevabı vermiş bence babanın lafını ezme yürütebilcekmişsiniz gibi gelmedi bana pek

Hakkınızda hayırlısı

Ben hatayi iki taraftada buldum sonucta ev sizin icin alinicak aileye degil evlendinmi kendi ustune yapardin evi olur biterdi.
Ayrica ergenler gibi davranmissiniz siz sevgili boyutunu asmissiniz aytiliyorum laflari sevgililikte gecerli siz bu atari sozluyken yaparsaniz olcak olan duruma katlanirsiniz .
Sizin ayrilmaniz iyi olmus cunki iki tarafta evlilik kavramini tam anlamiyla anlamamis hazir degilmissiniz. Evlenince durum daha kotu olabilirdi

Hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Az emek vermedim ben bu ilişkiye . Kendiminde birçok Eşyam var hani, Sıfır aldım bekar olmama rağmen Yaşadığım Şehirde . Eşya da sorun değildi. Yapacakları Nişan düğün. Bide bizde adettir sözde küçük bi hediye gelir kıza küpe olur bilelim olur kolye olur fark etmez. Annem söylediği halde getirmediler . Altınında Değilim ben ama şimdi düşünüyorum değer verselerdi getirirlerdi diyorum durumları yok değil. Bana değer vermedikleri ya da bizi dikkate almadıkları oradan belliymiş aslında demi . Yanlış mı düşünüyorum .

Bide Şimdi de ben sebeb olmuşum bu hale gelmeye öyle diyo beyfendi. Ailesinden nefret ediyorum ya nefret ediyorum. Kendine bi o kadar öfkeliyim. Benim sevgimi anası babası ölçmüş ben onu sevmiyormuşum . Bunu bana 3 senemi verdiğim adam söylüyor ya ? Kızlar ruhen hiç iyi Değilim çok mutsuzum ben sevdikçe elimde kaldı . Kimseye de anlatamıyorum artık konuşasım dahi gelmiyor . Güvenim de kayboldu hayata dair inancımda ..

Son düzenleme:
Bence babanı dinle eski nişanlınızın piskolojisini iyi görmedim 1 gün içinde bi ayrıldık bi barıştık bi emin değil bi kararsızlık sizde içten içe emin değilsiniz eski nişanlınızdan sonradan sıkıntı çekersiniz gibi geldi bana

valla ben sevdgmi alim cikolata ister kaliteli olsun ister olmasn umrumda .olmaz bunu asla sorun etmem burda abartmssnz.

Tüm olay Nişan istedim diye ve ikimizde çalışıyoruz diye ailesinin benim kazancım üzerinden daha resmiyet olmadan plan yapması Yüzünden. Ben seviyorum ama anlam veremiyorum bu olanlara . Çalışmasam daha mı iyiydi o zaman Göze batmazdım herhalde .. Hatam varsa çikolata olayında var ama o da durduk yere demedim ki. Tam bir hafta rica ettim Kardeşimi arayıp abisi oldugunu hissettir sor bakalım halini hattını tercih işlerini dedim , aramadı . Yani çikolata falan umurumda değil . Beni önemsememesine patladım ben .. Nişan düğün gereksiz ya da fazla bir istek mi sizce

Daha çok geçmemiş üstünden sabır sabır
Daha iyilerini karşın çıkarsın Allah
Önemli olan bu olanlardan güzel dersler çıkarman daha sakin ol her zaman isteklerin olmaz boşver kuçucuk şeyler için pişmanlık duyucağın sıkıntılar çıkarma

Çoğunluğu onların ama seninde hataların olmuş sanki

valla ben sevdgmi alim cikolata ister kaliteli olsun ister olmasn umrumda .olmaz bunu asla sorun etmem burda abartmssnz.
Sorun çikolatanın nasıl olduğu değil , beni dikkate almaması önemsememesi ki zaten şık bir davranış olmadıgının bende farkında vardım sonradan ama inanın çikolata umurumda değildi

çok geçmemiş üstünden sabır sabır
Daha iyilerini karşın çıkarsın Allah
Önemli olan bu olanlardan güzel dersler çıkarman daha sakin ol her zaman isteklerin olmaz boşver kuçucuk şeyler için pişmanlık duyucağın sıkıntılar çıkarma

Çoğunluğu onların ama seninde hataların olmuş sanki

Sorun çikolatanın nasıl olduğu değil , beni dikkate almaması önemsememesi ki zaten şık bir davranış olmadıgının bende farkında vardım sonradan ama inanın çikolata umurumda değildi
anladm cnm belki tum bu yasanilandam ssinrlenmssnz ondan oyle bi tepki vermssnz geri tum konularda haklsnz ama.belliki cocuk sizi seviyor annesi fln kiskrtmstr ayrl die tahminimce

El
Elbette olmuştur hatalarım . Ama ne bileyim bana çok basit geliyor bir insanı arayıp heleki genç daha bilmeyen küçük birini bilgilendirmek . Ya da bi insana bişeyler anlatmak laf edilmemeli . Kardeşim bir yıl Yanımda kaldı bir kere arayıp hadi gel şunu yapalım ya da ihtiyacın var mı bak sende benim kardeşim sayılırsın demedi . Sinir hastası oldum sayılır o kadar üzüldüm ki . Basit Şeyler Büyüdü yok aramam görüşmem isterse arasın ben sevmiyorum istemiyorum . Yani nişanımız güzel olur diyorum hayaller kuruyorum diyo ki gereksiz bişey bizde yok öyle Şeyler senin annen şunu Demiş baban şunu yapmış . Normal mi bunlar

Baba sozu dinle omur boyu bir asalakla evli kalmaktan kurtul diyeceğim ama mevzu noldu fikrim yok okumadım.

anladm cnm belki tum bu yasanilandam ssinrlenmssnz ondan oyle bi tepki vermssnz geri tum konularda haklsnz ama.belliki cocuk sizi seviyor annesi fln kiskrtmstr ayrl die tahminimce
Diyorum ya patlama oldu bende .. Sözün olduğu akşam anne babası ile aynı odaya yatak yapmıştık , tahminimce konuştular sevmiyor senş dediler eve Razı olmadım diye . Ama ne hakla benim kazancım üzerinden plan yapıyor ailesi . Bıraksınlar ben yapayım o insanla . Diyo ki annesi bide o aksam

K Kutopya Benceee en hayirlisi olmus eski konuna da hemen baktim.
Siz daha iliskiyi yurutemiyorsunuz kaldi ki evliligi nasil yuruteceksiniz?
Bir kere erkek arkadasin ailesinin yonetiminde daha karakteri oturmadigi icin dolduruslara gelip, ben senin kocan olacaksam ne diyorsam o vs gibi cumleler kuruyor.

Cunki onlar bankamatik bi gelin istiyor evler alincak, hayvancilik yapilcak vs..
Sizin evliliginizi eminim onlar yonetirdi..

Gelelim size sizz cocukmusunuz ki her seyi ailelere anlatiyosunuz ?
Bir kere siz ne bohca alisverisi yapabilirsiniz ne de eve esya cunku siz hala anasinin babasinnin elini birakmamis bireylersiniz.
Bosverrrr bu isten hic bisey olmaz babani dinle sen...

haklsn canim belkide hayirlisi bu olmus ALLAHin sansli kuluymssn ki yol yaknken btms ama ksmetnde o kisi varsa illaki olur. olursada sen esine odaklan ikinz karar alın aile karsnca.konuya ortalk karisyor cunku hakkinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…