bayramım zehir oldu ..

Ben üzüntüden ağlıyorum köşe bucak annem GÖRDÜ söylemedim bir hafta . Hazırlık yapıyorlar isteme söz gibi için bir hafta sonra Sevdiğim gelecek ye hayaller kurarken değişeceksin diye direnmelere maruz kaldım. 3 Yıldır nerdeydi madem öyle istemiyorduysa beni .. Ki memlekete gidince değişiyordu zaten her yıl . Artık anneme anlatmak durumundaydım yoksa bende istemem öyle Olmasını . Ben ağlarken o gayet mutluymuş evde insan bi düşünür acaba bu kız üzülür MÜ benim bu sözlerime der .ben böyle düşünüyorum açıkcası Ağlayarak bekletmek yerine mutlu ederek bekletmek doğru olan değil mi belki de ben bilmiyorumdr .. Ama bunu bir defa daha yaptı tam olacak Herşey güzel şartlar koşmalar falan ne bileyim bana doğru gelmiyor ve annemde çok kızmıştı bir hafta kala böyle şey mi olur diye . Yoksa bende istemezdim aileleri katmayı ama gücüm kalmadı saklamaya artık

haklsn canim belkide hayirlisi bu olmus ALLAHin sansli kuluymssn ki yol yaknken btms ama ksmetnde o kisi varsa illaki olur. olursada sen esine odaklan ikinz karar alın aile karsnca.konuya ortalk karisyor cunku hakkinda hayirlisi
Biz olamayız herhalde artık. Yorumuna için çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde vaktinizi ayırdınız ..Diyorum ya ailesinin söyle benim sevgimin derecesine karar vermişler. En Çokta kalbimin kırıklığına ve bir daha bu kadar safani hayal kutlamayacağıma üzülüyorum

Tabiki normal değil çünkü zaten nişanlın normal değil
Bence bidaha deneyelim falan derse asla kabul etme manyak çıkarır bunlar adamı

Senin maaasinda olmasa var ya.Ne cikarci insanlar var boyle. İyi olmuş. Bence babani dinle asla konuşma o ne onunla ne aileysiyle
ben hiç böyle hayaller kurarak sevmedim onu yıllardır .. Konuşmuyoruz babamı dinliyorum ama çok mutsuzum hatta mutsuzluktan da öte, ruh gibi bir haldeyim . Çalışmam beni para olarak görmelerine sebeb oldu yazık çok yazık . Allah ta onlara yaşatsın diye dua ediyorum bende napim

Umarim kisa surede mutlu olursun. Her gün mutsuz olucagina bir kaç ay mutsuz ol daha iyi inan bana. Sonuçta tek erkek o degil . Daha neler var. Delisi olan hergun olusu olan birgün aglar demişler. Bu aileyle hayat gecmez çünkü.

Her sabah gözü yaşlı olmam dinmez gibi hissediyorum ne zormuş sevdiğinden ayrılmak

Bugün öğrendim ki birileri ona " kutopya senş unuttu hayatına BAKIYOR sen üzül dur o da istemiyor seni artık " Demiş . Kim Demiş bilmiyorum ama sen unuttun bende unutacağım diyor halbu ki ben unutmadım ki hergün acı çekiyorum hergün ağlıyorum üzülüyorum . Umurumda değil hiçbirşey artık . Annesi yanına gelmiş kesin ona kız da bulur hayata dönsün diye .. Ne yapacagım kızlar ne yapayım

Unutacaksin. Hayatina bakacaksin. Kendi istegine gore birini bulacaksin.
Unutma, nasip degilse sen agla zirla istersen parcala kendini yine de olmaz. Olan sana olur. Her serde bir hayir vardir..

Unutacaksin. Hayatina bakacaksin. Kendi istegine gore birini bulacaksin.
Unutma, nasip degilse sen agla zirla istersen parcala kendini yine de olmaz. Olan sana olur. Her serde bir hayir vardir..
Şimdi o da isterken sen unuttun beni diyor . Benim hergün iki gözüm iki Çeşme unutmadım ki onu affetmeye bile razıydım ... Anlamıyorum neden kötülük yapar insanlar böyle bişey uydurun a ne geçiyor ellerine

birak su adami hayatina bak ne guzel calisiyormussun parani istedigin gibi harca gez eglen ben sana soyleyeyim bu adam evlenince maas kartinida alirdi vermicem dedim bi tokat patlatirdi sana hayatini yasamaya bak gencligini yasa elvet sana deger veren biri cikar karsina

Annesi gelmiş yanına doldurmuşta doldurmuş. Hem Yüzük attırdılar şimdi de ben sebeb olmuşum algısı oluşturuyorlar .ortada sorun etmeye değecek hiçbirşey de yok ki .. Bırakmak istiyorum onu ama yapamıyorum.. Ara ara anlatma nöbetlerine tutuluyorum Geçmiyor .. Bir arada olsak Herşey çözülür gibi hissediyorum ama .. Görüşemiyorum bile .. Bırakmam gerek ama bırakamıyorum içimden zihnimden atamıyorum

Onla beraber olunca ne geçecek neyi atlatacaksınız Allah aşkına? Daha evlenmeden kafalarına gore plan yapıyorlar sana da buna uyman için baskı yapıyorlar? Eski erkek arkadaşın uzerinde degiseceksin diye baskı kurmuyor muydu? Ayrica Kim ona senin unuttuğunu söyleyecek bol keseden sallıyor iste. Gelmiş ailesinin gazına pişman olmuş seni suçluyor şimdi. Telefonla dışarı çıkınca bir anda içine sizi dusmusmus kimi kandırıyor ki? Kim doldurduysa o avutsun şimdi onu. Yelkenleri suya indirme mutlu olamazsın baskıcı bir aile ve ailesinin baskısını sende uygulayan bir eşle.

bu ornekleri gordukce insanin gozu aciliyo demekki. adamlar bize nisana gelirken ne cicek ne kotu bi cikolata hicbirseysiz geldiler, sorun cikarmadim.
keske bu ne boyle diye olay cikarsaymisim.
dogrusu sizi takdir ettim. bumuydu benim istedigim cikolata diye olay cikarmak...

Sonr
Sonraki mesajlarımı okursanız çikolata mevzusunun nedenini niçinini açıkladım . Sorun çikolata değil benim isteklerime Önem vermemesi idi. Neden öyle dolduğunu da anlattım mesajlarda okuyun lütfen . Tamam patlama noktam yanlış bir şekilde oldu ama o benim patlama noktam idi

Biz Yanyana iken hep iyi olduk ama o ailesinin yanına gidince hep aramızda sorun oluyordu. Şehirlerimiz farklı belki yine Yanyana olsak düzeliriz diyorum . Itham ettikleri şeyleri gerçekten düşünmüyorum ama taktılar paraya ev almaya Nişan yapmamaya Düğüne yani o kadar gereksiz şeylere takılıp büyüttüler ki kendimi ikna edemiyorum bittiğine onsuzluga. Zihnimde bitmiyor hala düzelebilir Gözüyle bakıyorum sanırım tüm bu olanlara ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…