Ben üzüntüden ağlıyorum köşe bucak annem GÖRDÜ söylemedim bir hafta . Hazırlık yapıyorlar isteme söz gibi için bir hafta sonra Sevdiğim gelecek ye hayaller kurarken değişeceksin diye direnmelere maruz kaldım. 3 Yıldır nerdeydi madem öyle istemiyorduysa beni .. Ki memlekete gidince değişiyordu zaten her yıl . Artık anneme anlatmak durumundaydım yoksa bende istemem öyle Olmasını . Ben ağlarken o gayet mutluymuş evde insan bi düşünür acaba bu kız üzülür MÜ benim bu sözlerime der .ben böyle düşünüyorum açıkcası Ağlayarak bekletmek yerine mutlu ederek bekletmek doğru olan değil mi belki de ben bilmiyorumdr .. Ama bunu bir defa daha yaptı tam olacak Herşey güzel şartlar koşmalar falan ne bileyim bana doğru gelmiyor ve annemde çok kızmıştı bir hafta kala böyle şey mi olur diye . Yoksa bende istemezdim aileleri katmayı ama gücüm kalmadı saklamaya artıkK Kutopya Benceee en hayirlisi olmus eski konuna da hemen baktim.
Siz daha iliskiyi yurutemiyorsunuz kaldi ki evliligi nasil yuruteceksiniz?
Bir kere erkek arkadasin ailesinin yonetiminde daha karakteri oturmadigi icin dolduruslara gelip, ben senin kocan olacaksam ne diyorsam o vs gibi cumleler kuruyor.
Cunki onlar bankamatik bi gelin istiyor evler alincak, hayvancilik yapilcak vs..
Sizin evliliginizi eminim onlar yonetirdi..
Gelelim size sizz cocukmusunuz ki her seyi ailelere anlatiyosunuz ?
Bir kere siz ne bohca alisverisi yapabilirsiniz ne de eve esya cunku siz hala anasinin babasinnin elini birakmamis bireylersiniz.
Bosverrrr bu isten hic bisey olmaz babani dinle sen...