bayramım zehir oldu ..

K Kutopya Benceee en hayirlisi olmus eski konuna da hemen baktim.
Siz daha iliskiyi yurutemiyorsunuz kaldi ki evliligi nasil yuruteceksiniz?
Bir kere erkek arkadasin ailesinin yonetiminde daha karakteri oturmadigi icin dolduruslara gelip, ben senin kocan olacaksam ne diyorsam o vs gibi cumleler kuruyor.

Cunki onlar bankamatik bi gelin istiyor evler alincak, hayvancilik yapilcak vs..
Sizin evliliginizi eminim onlar yonetirdi..

Gelelim size sizz cocukmusunuz ki her seyi ailelere anlatiyosunuz ?
Bir kere siz ne bohca alisverisi yapabilirsiniz ne de eve esya cunku siz hala anasinin babasinnin elini birakmamis bireylersiniz.
Bosverrrr bu isten hic bisey olmaz babani dinle sen...
Ben üzüntüden ağlıyorum köşe bucak annem GÖRDÜ söylemedim bir hafta . Hazırlık yapıyorlar isteme söz gibi için bir hafta sonra Sevdiğim gelecek ye hayaller kurarken değişeceksin diye direnmelere maruz kaldım. 3 Yıldır nerdeydi madem öyle istemiyorduysa beni .. Ki memlekete gidince değişiyordu zaten her yıl . Artık anneme anlatmak durumundaydım yoksa bende istemem öyle Olmasını . Ben ağlarken o gayet mutluymuş evde insan bi düşünür acaba bu kız üzülür MÜ benim bu sözlerime der .ben böyle düşünüyorum açıkcası Ağlayarak bekletmek yerine mutlu ederek bekletmek doğru olan değil mi belki de ben bilmiyorumdr .. Ama bunu bir defa daha yaptı tam olacak Herşey güzel şartlar koşmalar falan ne bileyim bana doğru gelmiyor ve annemde çok kızmıştı bir hafta kala böyle şey mi olur diye . Yoksa bende istemezdim aileleri katmayı ama gücüm kalmadı saklamaya artık

haklsn canim belkide hayirlisi bu olmus ALLAHin sansli kuluymssn ki yol yaknken btms ama ksmetnde o kisi varsa illaki olur. olursada sen esine odaklan ikinz karar alın aile karsnca.konuya ortalk karisyor cunku hakkinda hayirlisi
Biz olamayız herhalde artık. Yorumuna için çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde vaktinizi ayırdınız ..Diyorum ya ailesinin söyle benim sevgimin derecesine karar vermişler. En Çokta kalbimin kırıklığına ve bir daha bu kadar safani hayal kutlamayacağıma üzülüyorum

El

Elbette olmuştur hatalarım . Ama ne bileyim bana çok basit geliyor bir insanı arayıp heleki genç daha bilmeyen küçük birini bilgilendirmek . Ya da bi insana bişeyler anlatmak laf edilmemeli . Kardeşim bir yıl Yanımda kaldı bir kere arayıp hadi gel şunu yapalım ya da ihtiyacın var mı bak sende benim kardeşim sayılırsın demedi . Sinir hastası oldum sayılır o kadar üzüldüm ki . Basit Şeyler Büyüdü yok aramam görüşmem isterse arasın ben sevmiyorum istemiyorum . Yani nişanımız güzel olur diyorum hayaller kuruyorum diyo ki gereksiz bişey bizde yok öyle Şeyler senin annen şunu Demiş baban şunu yapmış . Normal mi bunlar

Tabiki normal değil çünkü zaten nişanlın normal değil
Bence bidaha deneyelim falan derse asla kabul etme manyak çıkarır bunlar adamı

Senin maaasinda olmasa var ya.Ne cikarci insanlar var boyle. İyi olmuş. Bence babani dinle asla konuşma o ne onunla ne aileysiyle
ben hiç böyle hayaller kurarak sevmedim onu yıllardır .. Konuşmuyoruz babamı dinliyorum ama çok mutsuzum hatta mutsuzluktan da öte, ruh gibi bir haldeyim . Çalışmam beni para olarak görmelerine sebeb oldu yazık çok yazık . Allah ta onlara yaşatsın diye dua ediyorum bende napim

ben hiç böyle hayaller kurarak sevmedim onu yıllardır .. Konuşmuyoruz babamı dinliyorum ama çok mutsuzum hatta mutsuzluktan da öte, ruh gibi bir haldeyim . Çalışmam beni para olarak görmelerine sebeb oldu yazık çok yazık . Allah ta onlara yaşatsın diye dua ediyorum bende napim
Umarim kisa surede mutlu olursun. Her gün mutsuz olucagina bir kaç ay mutsuz ol daha iyi inan bana. Sonuçta tek erkek o degil . Daha neler var. Delisi olan hergun olusu olan birgün aglar demişler. Bu aileyle hayat gecmez çünkü.

Umarim kisa surede mutlu olursun. Her gün mutsuz olucagina bir kaç ay mutsuz ol daha iyi inan bana. Sonuçta tek erkek o degil . Daha neler var. Delisi olan hergun olusu olan birgün aglar demişler. Bu aileyle hayat gecmez çünkü.
Her sabah gözü yaşlı olmam dinmez gibi hissediyorum ne zormuş sevdiğinden ayrılmak

Bugün öğrendim ki birileri ona " kutopya senş unuttu hayatına BAKIYOR sen üzül dur o da istemiyor seni artık " Demiş . Kim Demiş bilmiyorum ama sen unuttun bende unutacağım diyor halbu ki ben unutmadım ki hergün acı çekiyorum hergün ağlıyorum üzülüyorum . Umurumda değil hiçbirşey artık . Annesi yanına gelmiş kesin ona kız da bulur hayata dönsün diye .. Ne yapacagım kızlar ne yapayım

Bugün öğrendim ki birileri ona " kutopya senş unuttu hayatına BAKIYOR sen üzül dur o da istemiyor seni artık " Demiş . Kim Demiş bilmiyorum ama sen unuttun bende unutacağım diyor halbu ki ben unutmadım ki hergün acı çekiyorum hergün ağlıyorum üzülüyorum . Umurumda değil hiçbirşey artık . Annesi yanına gelmiş kesin ona kız da bulur hayata dönsün diye .. Ne yapacagım kızlar ne yapayım

Unutacaksin. Hayatina bakacaksin. Kendi istegine gore birini bulacaksin.
Unutma, nasip degilse sen agla zirla istersen parcala kendini yine de olmaz. Olan sana olur. Her serde bir hayir vardir..

Unutacaksin. Hayatina bakacaksin. Kendi istegine gore birini bulacaksin.
Unutma, nasip degilse sen agla zirla istersen parcala kendini yine de olmaz. Olan sana olur. Her serde bir hayir vardir..
Şimdi o da isterken sen unuttun beni diyor . Benim hergün iki gözüm iki Çeşme unutmadım ki onu affetmeye bile razıydım ... Anlamıyorum neden kötülük yapar insanlar böyle bişey uydurun a ne geçiyor ellerine

Şimdi o da isterken sen unuttun beni diyor . Benim hergün iki gözüm iki Çeşme unutmadım ki onu affetmeye bile razıydım ... Anlamıyorum neden kötülük yapar insanlar böyle bişey uydurun a ne geçiyor ellerine
birak su adami hayatina bak ne guzel calisiyormussun parani istedigin gibi harca gez eglen ben sana soyleyeyim bu adam evlenince maas kartinida alirdi vermicem dedim bi tokat patlatirdi sana hayatini yasamaya bak gencligini yasa elvet sana deger veren biri cikar karsina

birak su adami hayatina bak ne guzel calisiyormussun parani istedigin gibi harca gez eglen ben sana soyleyeyim bu adam evlenince maas kartinida alirdi vermicem dedim bi tokat patlatirdi sana hayatini yasamaya bak gencligini yasa elvet sana deger veren biri cikar karsina

Annesi gelmiş yanına doldurmuşta doldurmuş. Hem Yüzük attırdılar şimdi de ben sebeb olmuşum algısı oluşturuyorlar .ortada sorun etmeye değecek hiçbirşey de yok ki .. Bırakmak istiyorum onu ama yapamıyorum.. Ara ara anlatma nöbetlerine tutuluyorum Geçmiyor .. Bir arada olsak Herşey çözülür gibi hissediyorum ama .. Görüşemiyorum bile .. Bırakmam gerek ama bırakamıyorum içimden zihnimden atamıyorum

Onla beraber olunca ne geçecek neyi atlatacaksınız Allah aşkına? Daha evlenmeden kafalarına gore plan yapıyorlar sana da buna uyman için baskı yapıyorlar? Eski erkek arkadaşın uzerinde degiseceksin diye baskı kurmuyor muydu? Ayrica Kim ona senin unuttuğunu söyleyecek bol keseden sallıyor iste. Gelmiş ailesinin gazına pişman olmuş seni suçluyor şimdi. Telefonla dışarı çıkınca bir anda içine sizi dusmusmus kimi kandırıyor ki? Kim doldurduysa o avutsun şimdi onu. Yelkenleri suya indirme mutlu olamazsın baskıcı bir aile ve ailesinin baskısını sende uygulayan bir eşle.

Bir önceki konumda sözüme bir hafta kala olan sorunlardan bahsetmiştim. erkek arkadişım abu şartlarda gelmemesi gerektiğini de söyledm ama geldiler dedim mutlu oluruz içimdeki sıkıntı gider bayram sabahı oldu.. mesajlaşırken ilk tartışma sabah çiçek çikolatadan dolayı oldu ben ona göstermiştim hangi çikolatadan istediğimi, ama gitmiş sade normal bşey ayarlattırmış. özenmemişsin dedim hiç umurunda değil benim isteklerim dedim al çikolatanı başına çal dedim hiçbirşey istediğim gibi değil yoruldum artık dedim zaten bi haftadr olanalr beni son raddeye getirdi dedim ağlamış ağlamaya başlamış . geç çıkmışlar .

- sonra geldiler aramz düzeldi o yoldayken önemli değil patladım artık dedim tek bir sorun bile beni sınır noktasına getiriyor çünkü.
- ailesi ikimizde çalıştıgımız için birimizin maaşını ev kredisine bağlamak derdindeler 3 yıldır hep sorun çıkıyor bu yüzden. isteme oldu yine açıldı bu mevzu . bizde aramızda konuşmuştuk önceden. tamam bende ev istiyordum ama düğündeki takılara taktılar . istanbulda ev fiyatlarını bilenler bilir çok fazla . şimdi daha ilk yılımızdan en az 200 bin gibi bi kredi miktarına girmek benim gözümü korkuttu. hemde 2+1 gibi küçük bir ev için . takıalrı 3+1 alırsak veririm diye yazmıştım ben erkek arkadaşıma. orda bunun tam tersini söyledi. sen ama veririm demiştin dedi ailelerin içinde . kendimi yalancı durumuna düşmüş hissettim o kadar kötü oldum ki. para hesabının derdine düşmüşler neden çalışıyorum ki dedim çalışmasam böyle hesap kitap işine girmezdi belki ailesi.

- mutfağa geçtim çok üzüldüm sonra annesi yollamış yanıma , neden böyle yapıosn falan dedi bende anlattım beni yalancı durumuna soktun dedim . ağlamaya başladım bide çiftlik kurma planalrı varmış orda öğreniyorum ben . istemiyorum hayvancılıkla ugraşılmasını ve korktum. sonra anneler geldi yanımıza bu böyle olmaz falan dediler. konu dallandı budaklandı . olay eşyalara kadar geldi . annesi bekar evindeki eşyaları getirmek zorundasın getireceksin dedi ben zorunda mıyım ya getirmek mecburiyetinde miyim sorarım size .

- tabi söz için insanlar geliyorlar eve. biz hala konuşuyoruz . yengesi kız kardeşi ayrılmıyorlar dibimizden . laf dinliyorlar anneler sordu son kararınız ne bakın yeter artık kaçtır çok yıprandık. diye erkek arkadşım bilmiyorum dedi. neys çıktı herkes biz başbaşa kaldık aileler gördü tartıştıgımızı karar veremiyorum dedi artık ne zaman iyiyiz desekte inanmayacaklar hep şüphe olacak dedi. iyi dedim ama seni seviyorum ayrılmak istemiyorum dedi. devam kararı verip çıktık odadan .

- babalarda çağırdı sonkez söyleyin geri dönüşü olmasın dediler . orda yine uzun bi sessizlikten sonra tamam dedik ve salona geçtik. yüzükler takıldı ama keyfimiz yok tabi. o gece anne babası ile aynı odada kaldı erkek arkadaşım.

- sabah oldu kahvaltıdan sonra onlar memleketlerine gidecekelrdi gitmeden salon bakalım nişan için dedik. normalde haftasonları hep dolu . gittiğimiz yerde boşalmıl bizden önce iptal etmişler. hemde istediğimz tarihi. bizim de cevremiz geniştir. kalabalık olur adam büyük salonu tutmak istemedi sığamayız diyor bizimkiler yok diretiyor . salon görevlisi de izah etmeye başladı. sonr abi baktık babası çıktı yanımızdan geçti karşıda masalara oturdu. ailem erkek arkadşım annesi ve ben diğer büyük salona bakmaya gittik. orda bakarken telefonu çaldı. dışarı çıktı. sonra beni çağırdı yanına konuşmamız gerek diye.

- işte içime sinmiyor ben yapamıycm içimde bi sızı var falan demeye başladı bende madem öyle buyur yüzüğün dedim. ailelere söyleyelim dedi.

içine sinmiyormuş buyrun yüzükleri dedim gittim ortamdan. uzaktan görüyorum ağlayarak geliyor annesi de aglıyor kendisi de. ama o istedi şimdi de çok pişman o zamanki sızı yerine yangın abıraktı diyor. babam asla seni onlara vermem artık diyor asla diyor. beni ezip geçeceksen silerim seni dedi.

kızlar kabus gibi günler geçiriyorum canım çok yanıyor ney eyanacağımı şaşırdım ..paylaşmak istedim çünkü içim kan ağlıyor kaç gündür boğuluyorum ..

bu ornekleri gordukce insanin gozu aciliyo demekki. adamlar bize nisana gelirken ne cicek ne kotu bi cikolata hicbirseysiz geldiler, sorun cikarmadim.
keske bu ne boyle diye olay cikarsaymisim.
dogrusu sizi takdir ettim. bumuydu benim istedigim cikolata diye olay cikarmak...

Sonr
bu ornekleri gordukce insanin gozu aciliyo demekki. adamlar bize nisana gelirken ne cicek ne kotu bi cikolata hicbirseysiz geldiler, sorun cikarmadim.
keske bu ne boyle diye olay cikarsaymisim.
dogrusu sizi takdir ettim. bumuydu benim istedigim cikolata diye olay cikarmak...
Sonraki mesajlarımı okursanız çikolata mevzusunun nedenini niçinini açıkladım . Sorun çikolata değil benim isteklerime Önem vermemesi idi. Neden öyle dolduğunu da anlattım mesajlarda okuyun lütfen . Tamam patlama noktam yanlış bir şekilde oldu ama o benim patlama noktam idi

Onla beraber olunca ne geçecek neyi atlatacaksınız Allah aşkına? Daha evlenmeden kafalarına gore plan yapıyorlar sana da buna uyman için baskı yapıyorlar? Eski erkek arkadaşın uzerinde degiseceksin diye baskı kurmuyor muydu? Ayrica Kim ona senin unuttuğunu söyleyecek bol keseden sallıyor iste. Gelmiş ailesinin gazına pişman olmuş seni suçluyor şimdi. Telefonla dışarı çıkınca bir anda içine sizi dusmusmus kimi kandırıyor ki? Kim doldurduysa o avutsun şimdi onu. Yelkenleri suya indirme mutlu olamazsın baskıcı bir aile ve ailesinin baskısını sende uygulayan bir eşle.
Biz Yanyana iken hep iyi olduk ama o ailesinin yanına gidince hep aramızda sorun oluyordu. Şehirlerimiz farklı belki yine Yanyana olsak düzeliriz diyorum . Itham ettikleri şeyleri gerçekten düşünmüyorum ama taktılar paraya ev almaya Nişan yapmamaya Düğüne yani o kadar gereksiz şeylere takılıp büyüttüler ki kendimi ikna edemiyorum bittiğine onsuzluga. Zihnimde bitmiyor hala düzelebilir Gözüyle bakıyorum sanırım tüm bu olanlara ..

X