bayramım zehir oldu ..

Ne güzel ki tek zehir olan bayramınız olmuş.
Yoksa tüm hayatınız zehir olacakmış devam etseymiş bu ilişki!
ilişki de baştan çıkar ilişkisi maşallah.! çiftlikler ,ev kredileri... Az yesinler de kendileri çalışsınlar.
Babanı dinle ,bu ilişkiden hayır gelmez.

Tek çikolata meselesinde çok ayıp etmişsin. Bu tarz şeyler istenmez ne getirilirse kabul görülür.

Böyle kendimi dengesiz bi hiçbirşey yok gi bi de mutsuzluktan boğulacak gibi,mutsuz hiçbirşeyden keyif almayan uyusam bi daha uyanmasam gibi hissediyorum

Ben sizi haklı buldum.Dinlemeniz gereken kişininede babanız olduğu inancındayım.Bence daha fazla zorlamayın.Eminim çok daha iyileri karşınıza çıkacak.Ben bugün bir çok şey yaşanmasına rağmen bitmesin diye şansını zorlayan sonrada evlenince hayatı tamamiyle boka saran başka bi arkadaşın konusunu okudum ve yorumladım.İnanın sizde pek farklı olmazsınız.Ki herşeyden önce bu derece arkanızda duramayan ve özellikle ilişkisinin ve sevgisinin arkasında duramayan bi adamdan hiç bişey olmaz.Bende 23 yaşındayım.Ve kesinlikle ''nasıl ayrılıyım'' yada ''seviyorum napıyım'' diyenlere çokkkk kkızıyorum.Yahu geçirilecek kosssskocaaaaa bir ÖMÜR.Bunu göz ardı etmenin mantığı nedir.Bugün bu sorunlar aşılsa bile nişanlınızında karakteri ortada.Bu halledilse başka bişey çıkar derdiniz bitmez ne gerek var böyle yaşamaya? zaten şimdi çok sevdiğiniz için sussanız bile dert üstüne dert gelince aşkınızda bitecek hayat kolay değilki.Bide üstüne hissettiğiniz sevgidende olup evlendiğinizle kalıcaksınız.Boşanmaktansa nişan atmak daha da hayırlısıdır.Ne bu kişinin ailesiyle olur nede bu çocuğun bu zavallı tavırlarıyla.Bırak yansın canı sökülsün ciğeri.Ailen seni böyle insanların elinde kal diye doğurmadı büyütmediki.

Her sabah daha ağır bi Ağrı ile uyanıyorum kendime de kızıyorum sinirle çok ağır laflar ettim diye ona da kızıyorum geri Dönüşü olmayan hallere soktu bizi diye . Ne zaman hafifleyecek bu acı bu Ağrı

Ailemin baskısından başa kakmasından çok bezdim.. Bırakıp gittiler sen yas tut onlar iyidir utandırdın bizi kaçacaksan kaç ne bu böyle ağlayıp sızlanma sende az değilmişsin şu hale bak ne edebsizmişsin .. Vallahi bıktım Ölmek kurtulmak istiyorum artık bunları hak ettim mi ? O da Gittiği yerde ağlayıp sızlıyor ama bilmiyorlar ki dayanamıyorum ailemin baskısına Sözlerine . Haklılar mı yoksa ben mi yanlış düşünüyorum ben mi göremiyorum bu lafları hak ettiğimi

Nisanlilik donemindeki sorunlar evlenince dahada buyuyebilir ailenizi dinlemeniz taraftariyim... Cikolata konusundada sizi anliyorum ...siz cikolatann hangisi oldugundan cok fikrinize onem vermemesine bozulmussnz.ufak gibi gorunsede nisanlilikta bu gibi seyler size olan tavrini belli eder

evet fikrişme önem ermediği için demişitm zaten yinede hoş olmadı öyle demem biliyorum .. ailemi dinliyorum ama ailemin bana kullandıgı tavır çok ağrıma gidiyor. bırakılmışım ama hala aglıyormuşum ne biçim kızmışım ne utanmazmışım 3 yıldır dalga geçmişim onları rezil etmişim

zavallı bencede. korkak. bir erkek nasıl u kadar korkak olabiliyor nasıl sevgisine herşeye rağmen acı içinde yaşamayı tercih edebiliyor anlayamıyorum..

baştan sona herkes tutarsız. bari siz gururunuz konusunda, görüşleriniz istek ve şikayetleriniz konusunda tutarlı olunda, yoluna gitsin herkes. şu saatten sonra tekrar bi araya gelirseniz dengesizlikten başka bişey olmaz ve hiç bi zamanda siz denge kuramazsınız bu evlilikte sözde nişanda düğünde..

benimde hatalarım oldu elbette ama kendimi bi dönen çemberin içinde bir o yana bir bu yana savrulmuş hissediyorum

Su anda aileniz sizi anlamiyor uzuyor gibi gorunselerede en cok iyiliginizi isteyen onlardr bu hayattta mutlaka uzulduklerinden bunu yapiyorlar davranis bicimleri dogru degil baska bi sekilde uzuntuleri atip size destek olabilirler ama kimse mukemmel olamiyor

eşine veya nişanlina fikir danısmak cok önemli bir gerekliliktir evlilik için insan kendini degerli hissetmek için kararları ortak almak ister... Ve karı kocadan baska kimsenin karısmaması gerrekir o karara..o yüzden ufak birsey (çikolata) yada büyük birşey(2+1 ev) gibi kararlarda sizi önemsememesi ve ayrıca nişanlılık gibi size en cok kıymet vermesi gereken dönemde erkegin içime sinmiyor demesi onu hayatınızdan cıkarmanız için cok büyük sebeb ..gözünüzü acın lütfen ..

Bence siz ne istediğinizi bilmez şımarığın tekisiniz.
Biraya gelmeyin bence

Çok Haklısınız ama işte insanın canı yanıyor gerçekten çok acı çekiyorum. Biliyorum onda çok pişman acı çekiyor ama artık ailem de canımı sıkmaya başladı bir an önce tatil bitsin ilime gideyim diyorum . Zaten onun aile derdi de bezrdi beni . Ben olsam gelşm babama dil dökerim özür dilerim sevdiğime sahip çıkarım ama yok onda o cesaret bile yokmuş.. Annemde sürekli Başıma kalıyor farkında değil ama bıraktılar duramadı edemedi falanda filanda.. Derdime dert ekleniyor resmen boğuluyorum artık her yönden

Sözlün biraz cahilce tatlım, pek olgunlaşmamış. Anne babasının boyunduruğunda henüz. Hiçyorma aileni de kendini de.
Annemi babamı üzmemeliyim ailem senin beni sevdiğini düşünmüyor ailem mutlu olacağımıza inanmıyor vıdı vıdı vıdı . Hep bunları de hemşehri karşıma Ağla bu nasıl iş nasıl bi eziyet bana anlamıyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…