- Konu Sahibi askimunteha
Bazıları eşi suçladı ama çoğunluk konu sahibine hatalı olduğunu söyledi.. Eşi suçlayan çoğunluk ataerkil topluma karşı olanlar.. Bu durumun benim gözümde ataerkillikle ilgisi yok saygıyla ilgisi var... Ve aile durumuyla durumuyla ilgisi var.. eğer tam tersi olsaydı konu sahibinin babası vefat etmiş olsaydı ve eşi aynı tutumu sergileyip benim aileme gideceğiz deseydi o zaman da eşini suçlardım.. ortada ataerkillik dışında farklı bir boyut var.Yorumları hiç okumadım eş mi suçlanmış? bence konu sahibinin yaptığı çok ayıp zaten denir mi hiç bende de anane var baba var diye..
Ve konu sahibi inat edip evine gitmemekte eşiyle konuşmamakta kendini haklı görüp aramam diyor.. Konu sahibinin ailesinde de biraz suç buluyorum. Kızıyla damadını aynı ortamda oturtup.konuşup yanlışları farkettirtmiyor.. sadece aramış.. Damadını arayıp burayü geleceksin konuşacağız diyip kestirip atacak heh o zaman gelemzse bırak zaten o adamı.. ama bu durumda konu sahibi.suçlu yani.. benim gördüğüm taraftan suçlu.. Herşeyi erkekten beklemek saçmalk... eşitlik isteniyorsa bu konuda da eşitlik sağlanmalı arama yazma gitme diyenler yüzünden belki de daha çıkmaza girecek bu konu... Kızıyorum yavv..