Bayramdan beri baba evindeyim. Evliliğim için ne yapabilirim?

Bazı şeyler fazla iktidar savaşına dönüştürülüyor evliliklerde gibime geliyor

Bunu hiç düşünmemiştik ama yıllarca biz hep babaanneme gittik önce sonra anneanneme, çocuk olarak bile beynime öyle kodlanmıştı yani

Annem de hiç sallayıp problem etmedi, her konuda da lafı geçer yani evde öyle ezilen bir kadın değil ki babam kendisi gitmiyor şimdi babaanneme ajskshsk

Bazen politik olmak lazım ne fark eder yani amaan

54 sayfa olmuş okuyamadım hali ile

Ama buna yorumumu yazayım

Sen Ada'ma ben gelmeyeceğim demişsin o da sana saygı duymuş ve ailene kahvaltıya git demiş

Bir daha sormaması doğru sıkboğaz etmemiş

Üsten aileni sayıp bayramlaşmaya gelmiş senin o aşamada çantanı alıp onunla annesine gitmem lazımdı

Bu arada Adamın babası da önceden vefat etmiş ise bayram sabahında annesinin yanında olmak istemesi doğal değil mi senin annen baban birlikte

Aile olacaksanız gerektiği yerde önce ben dememeyi öğrenmek lazım

Bayram konularında hep yazdım uzak olana gidilmeli vs diye siz aynı şehirde imişsiniz kahvaltıya gidip ailemize de uğramanız size birşey kaybettirmez aksine saygılı sevgili diye ikinize de artı getirirdi zira eşin bu kadar olaya rağmen bayram kutlamaya gelmiş
Adamın karısının blöfüne rağmen bayramlaşmaya gitmesi yok sayılıyor hatta geldiğinde neler olduğu anlatılmıyor.

kocanız size hiç değer vermiyor üzgünüm. siz hamilesiniz, kıymetli olmanız lazım. çok çok ayıp etmiş. bence arayıp sormayın. çok gerekliyse güzellikle sizin gönlünüzü alarak razı etseydi. ayrıca onunki aile de sizinki ne? ben erkek ailesine ilk gidilir diye bişey kabul etmiyorum. Evlat evlattır. Erkek annesinin ne üstünlüğü var ?
Sadece hamilelik kısmına takılıyorum. Hamile olunca neden her konu da özel,uhrevi bir varlıkmış gibi davranılsın ki?

X