- Konu Sahibi nunnu
sayfaların tümünü okuyunca hayretler içinde kaldım...
bukadarcık bişey nerelere çekilmiş...
benim annem babamın elini hiç öpmedi...anneannem dedemin...
kayınvalidem de öpmez kayınpederimin elini...
yani benim için gelenek sınıfına giren bişey değil bu...evlendiğimiz ilk bayram uyandık aşkım ver elini öpcem dedim şımarık şımarık o da hayret etti aslında...öptüm başıma da koydum...sonra boynunu da öptüm dudağını da...harçlığımı da aldım...
kocamı nasıl öpeceğime kamuoyu karar veremez ya...
elini de öperim başıma da koyarım...bunu gocunmak saygı gösterisi sevilmek için gerekçe felan olarak da algılamam...
feministliğin de bir dozu var...
elini öpmem, istemiyorum diyen kadını anlarım...
ama elini öpmem neden öpecekmişim ki...o kim ki...o benim elimi öpsün edalarındaki kadın hakkında düşünürüm...kendime her konuda güvenim tamdır...bu tarz şeyler beni küçültmez...okadar basit şeylerle küçülseydik...oooooo.....
bukadarcık bişey nerelere çekilmiş...
benim annem babamın elini hiç öpmedi...anneannem dedemin...
kayınvalidem de öpmez kayınpederimin elini...
yani benim için gelenek sınıfına giren bişey değil bu...evlendiğimiz ilk bayram uyandık aşkım ver elini öpcem dedim şımarık şımarık o da hayret etti aslında...öptüm başıma da koydum...sonra boynunu da öptüm dudağını da...harçlığımı da aldım...
kocamı nasıl öpeceğime kamuoyu karar veremez ya...
elini de öperim başıma da koyarım...bunu gocunmak saygı gösterisi sevilmek için gerekçe felan olarak da algılamam...
feministliğin de bir dozu var...
elini öpmem, istemiyorum diyen kadını anlarım...
ama elini öpmem neden öpecekmişim ki...o kim ki...o benim elimi öpsün edalarındaki kadın hakkında düşünürüm...kendime her konuda güvenim tamdır...bu tarz şeyler beni küçültmez...okadar basit şeylerle küçülseydik...oooooo.....