- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi kaldi2sene
Arkadaşlar bir geçin yaa yok şaka yollu yok eğlence, baya baya üstünlük bu, adı üstünde eş, birbirinize eşsiniz esitsiniz el öpmek ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bugüne kadar hiç öyle üstünlük falan taslamadı konusu bile açılmadı ama bakış açısı tabiki bizde bu tür şeyler problem olmaz Rabbim başka sıkıntılar vermesin herkes evinde yaşadığı nı bilir, bana normal gelen sana anormal gelebilir sevgiler....Bilmem esin senin elini opup senden harclik alarak eglenebilir miydi acaba sonrada yok ustunluk degil bilmem ne
Neyse herkes kendi bilir ama kilifa gerek yok
elini öp ne olacak sanki..2 yıldır evliyim. Birbirimize olan sevgimiz saygımız hala devam ediyor ama Ben batı insanıyim eşim ise doğu.. Bazı konularda ters düşüyoruz. Bugün elimi öp kız dedi Şakayla karışık. Bana çok abes ve ters geldi öpmedim. O da üstünlük filan değil bu saygı dedi. Bende madem saygı o halde sen benim elimi öp. Benim yapacağım hareket değil dedim. Hem saygı bu kadar basit bişey mi. BI insana saygısızlık yapmak istersen onun karşısında ceketinin düğmelerini iliklerken de yapabilirsin , dedim. saygı burada olur deyip kalbini gösterdim...
tamam yavrum deyip kapattı konuyu.
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
elini öp ne olacak sanki..
el öpmeyle ağız kirlenmez..
hem eşinin başka yerlerini öpüyorsundur elini öpmeyemi gocundun kız..
elini öp ne olacak sanki..
el öpmeyle ağız kirlenmez..
hem eşinin başka yerlerini öpüyorsundur elini öpmeyemi gocundun kız..