ben izmirde yaşıyorum. ankara ya da istanbuldan bakayım bir de uçak biletlerine. ama izmirden ankara ve istanbul da zaten 7-8 saat sürüyor, 8 saat otobüsle gideceksem 14 saat de giderim yani.Aktarmali yapamiyor musuniz peki buyuk sehirlere otobusle gidip ordan ucaga binmek gibi yapabikirsiniz. 9 gunluk tatile 14 saat cok degil ben 21 saat otobus yolculugu yapmis biri olarak soyluyorum bunu
hayatta uyuyamam yolculukta :) o yüzden düşünüyorum zaten bu kadar, 14 saati nasıl göze alabilirim diye.Bence git arefe gününun gecesine al biletini gece zaten uyursun yolculuk hemen biter..
Bence de hiç mantikli degil..ben izmirde yaşıyorum. ankara ya da istanbuldan bakayım bir de uçak biletlerine. ama izmirden ankara ve istanbul da zaten 7-8 saat sürüyor, 8 saat otobüsle gideceksem 14 saat de giderim yani.
o da ayrı sıkıcı işte.
bir de şu var, yakın civar tatillerine hafta sonları da gidebilirim ben, hafta sonu çalışmıyorum. yani yakın civar tatili için 9-10 gün izne ihtiyacım yok. en yakınımda çeşme, urla falan var, kuşadası var. ben buralara hafta sonu da gidebilirim ama arkadaşım uzakta olduğu için hafta sonu gidemiyorum doğal olarak.
ben izmirde yaşıyorum. ankara ya da istanbuldan bakayım bir de uçak biletlerine. ama izmirden ankara ve istanbul da zaten 7-8 saat sürüyor, 8 saat otobüsle gideceksem 14 saat de giderim yani.
parası yok :)Yerinizde olsam arkadaşımi İzmir e davet ederdim.Hem kafası dağılmış olurdu
otobüsle gidin aynı kapıya çıkıyor zaman olarak... Artı indi bindiyle uğraşıp fazla para vermek çok anlamsız...ben izmirde yaşıyorum. ankara ya da istanbuldan bakayım bir de uçak biletlerine. ama izmirden ankara ve istanbul da zaten 7-8 saat sürüyor, 8 saat otobüsle gideceksem 14 saat de giderim yani.
Biletini internet üzerinden alıp gönderebilirsiniz.Sonucta tüm masrafları sizin karşılayacağınız bır buluşmada en azından kalınacak,gezilecek yerler sizin insiyatifinizde olur.Anladigim kadarıyla biraz arkadasinizin kafasini dağıtmak istiyorsunuz bir gün metroyla Foça tarafına geçersiniz,bir gün günübirlik Urlaya gidersiniz diğer günler Alsancak ta vakit gecirir sohbetinizi yaparsiniz.Diger türlü arkadaşınız için gittiginizi düşünün arkadaşınız ailesi ile tartışıp "Wurstria ben gelemiyorum " dese ....hiç bilmediğiniz bir yerde migdenizde patlayan bombayla öylece kalakalirsiniz.parası yok :)
Hep doların suçuben iki hafta önce filan ankaradan turgutreise gittim. gitiş 110 tl otobüs bileti dönüş 210 tl uçak bileti. bunun bi de havaşı bilmemnesi var. benim tek başıma yol param 400 tlye yakın
Kesinlikle katılıyorum, 3 yaz önce yine 9günlük bir bayram tatilini değerlendirelim dedik, Fethiye den nefret ettim. Tövbe bir daha bayramda gitmem öyle yerlere.3 sene once ramazan bayraminda tatile gitmistik sonra bir daha hayatta bayramda tatile gitmem demistim.Denizin uzerinde insandan suyu,dalgayi gormenin imkani yoktu.Aksam gezelim dedik.Yuruyecek,adim atacak yer yok.Kepazelikten baska bisey degildi yani.O yuzden izniniz varsa bence bayram sonrasina birakin.
bir araştırmak lazım.Gittiğiniz yerler de polis evi öğretmenevi gibi yerler de de kalabilirsiniz pansiyon da kalmaktansa daha nezih olur. Sivil alınıyor diye biliyorum.