- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.501
Tamam tatlım, sadece bişey söyliym sana, yarın öbür gün bebeğin olduğunda hayırlısıyla, yavaş yavaş, acaba zararı oluyo mudur, doktorlar olmaz dedi ama ya oluyosa, ya acaba bebeğime zarar mı veriyorum, acaba barınağa falan mı versek diye düşünmeye başlayıp da, kendine bile itiraf edemediğinde, sakın suçluluk duyma olur mu canım (ben 7 ay yaşadım bu suçluluk duygusuyla), çünkü canlıların en büyük egosudur yavrusunu koruma içgüdüsü, daha da bişey demem tabiki sana tatlım, sen en iyisini bilirsin, senin kedilerin sonuçta
Tamam tatlım, sadece bişey söyliym sana, yarın öbür gün bebeğin olduğunda hayırlısıyla, yavaş yavaş, acaba zararı oluyo mudur, doktorlar olmaz dedi ama ya oluyosa, ya acaba bebeğime zarar mı veriyorum, acaba barınağa falan mı versek diye düşünmeye başlayıp da, kendine bile itiraf edemediğinde, sakın suçluluk duyma olur mu canım (ben 7 ay yaşadım bu suçluluk duygusuyla), çünkü canlıların en büyük egosudur yavrusunu koruma içgüdüsü, daha da bişey demem tabiki sana tatlım, sen en iyisini bilirsin, senin kedilerin sonuçta
canım kapatalım mı konuyu?
bu kadar celallenme tatlım. karşında hayvan düşmanı yok. o yüzden konuşmaman isabetli olur
Kapattık gitti laaaan
Yeni konu açıyorum, benim manyak kızım acaba neden tuvaleti bittiğinde "doyduuuuuuum" diye bağırıyo
Öyle bişey demedim ben. Cellalenmedim de. Senin de söylediklerine dikkat etmen isabetli olur. Babam hasta diyorum akciğerine yapışırsa diyosun. Bir düşün bende nasıl bir etki yaratır bu? Biraz hassasiyet. İnsan önce geçmiş olsun der.
manyak ta ondan :) anası kim acaba
canım ben senin babanla alakalı ağzımı açmadım. bebeklerle ilgili merakımı gidermek istedim.
ayrıca böyle bir hastalığa duyarsız kalmak insanlık dışıdır. babana geçmiş olsun demekle kalmam en içten dualarımı iletirim. lütfen ben seni anladım. yanlış yerlere gitmesin konu.
Bilmem lan benim heralde, sanırsam, galiba
canim tamam lütfen.geçelim bu konuyu artık.anla sende psikolojisini
anlıyorum canım. sorun yok
Kapattık gitti laaaan
Yeni konu açıyorum, benim manyak kızım acaba neden tuvaleti bittiğinde "doyduuuuuuum" diye bağırıyo
yeni konu açıyorum
Jetgillerde, corç jetgilin karısı 25 yıldır aynı saçla gezmekten bıkmadımı lan, kendimi ayaklarımdan tutup duvarlara vurasım geliyooo
sen ne diyorsun bu örümceğin kızına
gıııı senin kızın kaç yaşında ne tatlıymış öyle doydummm:)))) başka yok mu komik söylediği şeyler....
3 yaşında bacım cadı. Valla öyle aklına estikçe esprik yapar genelde ciddidir
ne tatlıymış öyle çok hoşuma gitti..allah bağışlasın...
ilintili sonuçlar elde edip doğruya yakın kelimeyi bulmuş. bence çok zekiceannesi bitti demeyi unutmuş olmalı