Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
öyle işte canım ama biz hadi çocuk yapmaya diye başlamadık hiç içgüdüsel oluyor anlatabildimmi:))
bide ben evlendikten sonra 3 hafta işilkiye girememiştim vajiliydim eşimi bana karşı çok anlayışlı olmasında rağmen çoğu kez ittim üstümden o her seferinde hep alttan aldıı o yüzden hala kendimi ona suçlu hissediyorumm ve onu mutlu etmek istiyprum:) o yüzden günde 3 kere olduğu çok olmuştur:) ama dediğim gibi hadi kalk çocuk yapmaya marş marş şeklinde yapmadık hiçç:)

anladım tatlım iyi yapmışsınız bi de ben yapabilsem onu hep çalışalım modundayız ikimizde:KK1::KK1: günde 3 kere yapmak bize iyi gelmiyor tatlım spermlerimizin kalitesi düşük daha düşüyor...

öyle işte canım ama biz hadi çocuk yapmaya diye başlamadık hiç içgüdüsel oluyor anlatabildimmi:))
bide ben evlendikten sonra 3 hafta işilkiye girememiştim vajiliydim eşimi bana karşı çok anlayışlı olmasında rağmen çoğu kez ittim üstümden o her seferinde hep alttan aldıı o yüzden hala kendimi ona suçlu hissediyorumm ve onu mutlu etmek istiyprum:) o yüzden günde 3 kere olduğu çok olmuştur:) ama dediğim gibi hadi kalk çocuk yapmaya marş marş şeklinde yapmadık hiçç:)

bizimki 1 den sonra istemiyor

anladım tatlım iyi yapmışsınız bi de ben yapabilsem onu hep çalışalım modundayız ikimizde:KK1::KK1: günde 3 kere yapmak bize iyi gelmiyor tatlım spermlerimizin kalitesi düşük daha düşüyor...

anladım inşallah en kısa zamanda herkese bebişler ben geldiiiiiiiiiiiim der inşallahhh

amiiiiiiiin sen hamilesin duan kabul olur.hergün allahım elifin bebeği olsun ltfen allahım elifin bebeği olsun lütfeeeeeeeeeeen diyorsun günde 10-15 kere yolarım saçını başını :KK4::KK4:

ben dua ediyorum zaten bak kuzu sen de kocanı ikna et giyin şöle güzel şelerr makkajlar yap kokuşar sürünnn jongoilin dediği kibinnnnnnnn bak noluyoo:))))) öle bikerele bırakma gızımm:))):KK52:

Valla canım kanalları açıyor dediler bana ondan denicektim

ama işte adetin bitiminden sonra ilk 3 gün diye biliyorum bende araştırmıştım.hsg çekildi bu ay yapmadım olmazsa gelecek aya bende düşünüyorum.hatta 3 gün sadece buhara ilişkiye ve tuvalete kalkan banyo yapmayan olmuş.bak nette bulursun

ben dua ediyorum zaten bak kuzu sen de kocanı ikna et giyin şöle güzel şelerr makkajlar yap kokuşar sürünnn jongoilin dediği kibinnnnnnnn bak noluyoo:))))) öle bikerele bırakma gızımm:))):KK52:

ya aslında şöyle şu ara işi erken bitirdiği için 2.ye devam ediyor ama 1 kereden sonra ara verelim tekrar olmuyor işte.kokudan giyimden etkilenmiyor değişik bir şey.hatta üşürsün git üstünü giy diyor :KK1::KK1::KK1:

X