-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.821
he uyku erken gelse ne kız al bu saatte kalktın ne yapacan şindik
asıl sensin manyak.ateşimi ölçtürdün gitti.dalga mı geçion lan
Ahanda ben gidiyom çalışma var, bir ki bir ki bir ki
lan manyak yazdım ya az daha heyecan yaparsan önce 39.9 u akabinde de ebeninkini görecen diye
dalga geçiyon yani benle.çok güzel.
oooy oyyy benim bacım hamile ya alıngan olmuuuş
ben sizleri manisaya götüreceğim orada daha çabuk hamile kalacaksınız
küsmez o barışır tekrar. dengesiz biraz idare et.manisaya götüreceğim ben onları.avavredim de gelsin de
o saatte kayınvalide mi çağırıyor?
bugün adetimin 3.günü tüh kaçırdım ...evet tatlım, olan güzelim spermler bile nasıl düşüyor mesela bak tatlım bizim sperm değerlerimiz nasıl düşmüş
ilk testimiz: total sperm= 40 milyon, sperm konsantrasyonu=13.5,hareketlilik=51.1, morfoloji=24.1(WHO)
2.testimiz: total sperm=15.9, sperm konsantrasyonu=5.3, hareketlilik=%34,morfoloji =0
3.testimiz: total sperm=33 milyon, sprem konsantrasyonu=16.5, hareketlilik=11.5, morfoloji=0
4.testimiz: total sperm=35.1 milyon, sperm konsantrasyonu=11.7, hareketlilik=17.9,morfoloji%16
ağzınızı burnunuzu gıram.
ne giii bu
Dün az kalsın vazgeçecektim bu işten.sonra dedimki ''şu gerzek testleride kullan ,bu ay olmazsa o zaman bırak bu işi''dedim
Acayip moralim bozuldu dün
Dedim ya herakşam kanepelerde sızmaca oynuyoruz diye.hadi dedim şu zinciri kırayım.eşimin yattığı kanepeyi açıp yanına yattım hani dedim belki biraz kıpırdanırız da bu ay belki biraz hareketli geçer diye.
Aldım cevabımı oturdum aşağı.((((
Çok beter oldum;(((( sonra dedimki o benden daha çok istiyorsa çocuğu o uğraşsın ben ne yoruyorum kendimi.sonra testler aklıma geldi.hadi dedim bir gayret bu ay son olsun((((
Yani kısaca moral dipte benim
kızlar ben hala adet olmadım gecikmede 7.gün göğüslerimde şiddetli bi ağrı var ve şişlik ara ara da beyaz koyu akıntım oluyor kasıklarda ver karnımda hiç bi şey hissetmiyorum ve ilk defa bende sivilce çıkmada normalde her ay 1 ya da 2 tane sivilce olurdu adet yaklaşınca geç yumurtlama olmuşmudur acaba zaten çok düzenli değil adetlerim 3 gün önce kan değerim 0.02 çıkmıştı acaba diyorum yaaaa umut ediyorum yaa inşallah olmuştur hem eskiye göre eşimin sonucunda az da olsa düzelme artış varumut hiç bitmiyorr
Jongulim bu 4.test sonucu diyordun hani bu aralar doktora gitmeyi bekliyodunuz onun sonucu mu?Bencer duzelme var sayidan once morfoloi hareketlilik onemli iclerinden biri hareketli olsa yetecek bizede cavurun cocuk adaylari yavas hareket ediyolar tembeller
günaydın garılar...
günaydınnnnn süpürgelimmm